"Не може да водиш армия, която играе за други отбори"

Мартин Димитров предупредил за случващото с десницата
13 май 2013 21:58,
72
"Не може да водиш армия, която играе за други отбори"
Мартин Димитров. Снимка: архив Булфото

Не може да водиш армия, която играе за други отбори. Така бившият лидер на СДС Мартин Димитров коментира случващото се с т.нар. традиционна десница след изборите вчера пред bTV.

Днес лидерът на ДСБ Иван Костов и на СДС – Емил Кабаиванов, подадоха оставки, след като формациите им не успяха да намерят място в 42-то НС.

Мартин Димитров припомни, че още преди година е предупредил, че ако се раздели Синята коалиция, никой няма да влезе в парламента.

През 2012 година СДС реши да не подписва споразумение за коалиране с ДСБ на изборите за парламент. След това решение Димитров подаде оставка, а Кабаиванов пое поста. Това доведе до изостряне на напрежението между ДСБ и СДС.

"Цветан Цветанов работеше, за да разбие Синята коалиция. Той работеше, за да няма автентично дясно в България. Част от олигархията също искаше това, от ГЕРБ също искаха това", смята Мартин Димитров.

Той обаче не пропусна да нападне традиционния си опонент – левицата, като обясни, че „ако някой е най-опасен за българската демокрация, това е БСП”. По думите му кандидатът за премиер Пламен Орешарски също влиза в тази графа, защото е важно „кой праща писмото”. Според Димитров Орешарски винаги ще е представител и пратеник на Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
0
 
! Отговори
KOMUNIST преди 11 години
ПОСЛЕДЕН ВАЛС, СБОГОМ *** !!! СЕГА НИЕ СМЕ С 27 %, А ВИЕ И ДО СУБСИДИЯ НЕ СЕ ДОКОПАХТЕ. ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМА !!!
55
1
 
4
 
! Отговори
COMMUNE преди 11 години
ТИ СПЕЦИАЛНО АРМИЯ НИКОГА НЕ СИ ИМАЛ,НИТО ИМАШ ПОТЕНЦИАЛА ЗА ТОВА.
54
2
 
1
 
! Отговори
зов преди 11 години
Абе Мартине ,ревеш и се мислиш за обединител. Истинските десни хора не може да ти вярват. Купиха Ви със СДС и поехте голям ГРЯХ да откажете коалиция с ДСБ. Вие сте убийците на дясното. ЖАЛКО....
53
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам да ме представляват интелигентни хора. Искам, когато някой е видимо ***, това да е повод за критика, а не за възхищение. Искам хората из страната да не мрънкат, а администрацията да се хване и да ги научи как да работят в днешните условия, как да си попълват нужните документи и да могат да вземат субсидии.Толкова ли много искам?
52
1
 
13
 
! Отговори
реалист преди 11 години
Защо? изчезна СДС Защо изчезна и полската "солидарност " но Лех Валенса Защото изчезнаха американските долари. През 80-те години администрацията на Рейгън наля 200 милиона долара на Лех Валенса за неговата "солидарност" тя си свърши работата кранчето се врътна и тя изчезна. Така беше е със СДС -то Вярно парите бяха по малко но все пак бяха пари И тук кранчето пресъхна и приказката за кумчо вълчо свърши. Ама някой намазаха филеята и от двете страни и сега са едни от най богатите хора в България.
51
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а Мартинчо се появи.тоя сега пенсионер ли ще е .каня го на последен валс.
50
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тука долните пишат че ГЕРБ е погребал СДС но да не забравяме че Волен Сидеров и заместника му Павел Шопов са седесарчета и според мен успяха да придърпат най-бедния и войнствено настроен десен електорат докато за червения десен олигарх Бойко Борисов са гласували сините реститути и тем подобни заможни!
49
4
 
6
 
! Отговори
глас от народа преди 11 години
Проблема е че десните се водят от някакви теоретични постановки написани на книга, но неотразяващи текущата действителност. При наличие на откровени лъжи с тези компромати, вместо да изразят солидарност с ГЕРБ, те почнаха за да се правят на "принципни". Как да гласуваш за предатели.
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поехте ли го сополив, ***?Ха-ха-ха!
47
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смешници!Преди години народа ви повярва и ви даде шанс,какво направихте с него?
46
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
53, да ми ядеш х*я. СДС беше разбито от Софиянски и Костов преди години. Някои верни членове като П. Стоянов и Н. Михайлова останаха до края, но сам видя как и Надежда се отцепи. А поредицата от грешки и грешни лидери води до това - СДС да се цепи все повече и повече. А по времето на Костов част от мафиятаа абеше зад него в лицето на А. Божков и Бакърджиев. Те като се махнаха, мафията видя, че не може да има полза и заработи срещу СДС.
45
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добър ден, искам само да Ви припомня, че по времето на Сталин в СССР са си разменяли децата за да не изядат своите, това чака българите ако управлявате Вие ....Уважаеми, продължавате с геноцида над българският народ...Искам да ви припомня, че Гърция се е освободила от турско иго 50 години преди България но забележете, САМИ поради тази причина ние не сме нация ....Съвет започнете да учите *** език за да се разбирате със съседите си....Огромна радост изпълва сърцето ми когато се съобщава за все повече невъзвращенци, а Вие започнете да вкарвате освен руснаци И китайци ...АМИН ...Това кратк
44
1
 
3
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
Опитай трети път! Може и да се получи нещо, което ще се разбира и ще има смисъл
43
3
 
6
 
! Отговори
До зз преди 11 години
Аз пък искам костов;и, радановци, московци, без предатели като прошком, като фурназжийската лопата дилов-син-червен, кабанезнайни и други продажници. Сигнализирахте за неуместен коментар
42
2
 
4
 
! Отговори
До зз преди 11 години
Яц пък искам костов;и, радановци, московци, без предатели като прошком, като фурназжийската лопата дилов-син-червен, кабанезнайни и други продажници.
41
0
 
23
 
! Отговори
разбирач преди 11 години
Много знаете и разбирате тук, във форума. Всички сте разбирачи и оплюхте всички. Вместо да седите тук и разтягате локуми, да бяхте отишли да гласувате. 50% активност показва ясно колко струваМЕ. Следващите 4 години, пак ще са мизерия и писане по форумите. Давайте сега с минусите, форумни тигри!
40
16
 
9
 
! Отговори
Активист от БСП преди 11 години
Защо не разбрахте че БСП е вредна за БЪЛГАРИЯ, трябваше да ги ИЗМЕТЕМ на тези избори.На следващите гласувайте за ГЕРБ, гробокопача на БСП.
39
2
 
7
 
! Отговори
Много важно преди 11 години
До Анонимен И като си удвоиха резултата, какво ще правят - ще управляват с турци и комунисти . Защо не - келепирът си е келепир, а лозунгите са бош лаф работа.
38
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мартин е много прав.
37
0
 
6
 
! Отговори
турчин преди 11 години
ПАРТИЯТА НА СЛАВИ БИНЕВ КО СТАНА ГОРДА БЪЛГАРИЯ