Манолова не казала на Станишев, че пуска сигнала

Лидерът на БСП не знаел, че тя го е подала
Обновена: 17 май 2013 10:11 | 17 май 2013 10:10,
103
Манолова не казала на Станишев, че пуска сигнала
Снимка: БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев не е знаел, че Мая Манолова е подала сигнала за бюлетините в печатницата в Костинброд. Това разкри самата тя пред bTV, обяснявайки разминаването в първите часове на скандала, когато Станишев отрече левицата да има нещо общо с него.  

„Не бях казала на Станишев, че подадох сигнала за Костинброд. Не мисля, че имам подобен ангажимент, разбирайки за подготвянето на престъпление, да искам разрешение от лидера си дали да подам сигнала или не“, отсече Манолова. 

Динамиката преди изборите била толкова голяма, че самият лидер на партията поискал директно да се подават сигнали, а да не го „занимават с подробности“.

Манолова беше категорична, че не е разпитвана във връзка с подадения сигнал за бюлетините  в Костинброд.

Това, което се случи на 11 май, бе една акция на прокуратурата и ДАНС с цел осуетяване на една огромна изборна манипулация, готвеше се подмяната на вота на българските граждани, посочи социалистката.

Още по темата
„Естествено е да бъдат вързани с готвената фалшификация на изборите тези, които са определили печатницата, тези които са провели процедурата по обществената поръчка, още повече, че когато и собственикът на печатницата е активист на ГЕРБ. Как може да бъде свързана друга партия с тази колосална измама“, попита Манолова.

По думите й, след като писмото на „достойните прокурори” е разпространило телефонния й номер, вече получава всякакви сигнали. „Обадиха ми се за маркирани бюлетини във Враца, които са били раздавани предварително. Те са имали печат и е било вече гласувано в тях ”, изясни тя и добави, че и за този сигнал ще сезира властите.

В отговор на въпрос дали й е предлаган поста министър на правосъдието, Манолова беше категорична, че все още не се водят разговори за министерски постове с останалите партии, които влизат в парламента. Преговорите ще да бъдат публични, увери тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Мая Маноловаизбори 2013
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
38
 
! Отговори
Дедка преди 11 години
Ама тъпите червени фесове наистина смятат, че сме *** май, а? Тая руса овца е време някой да я смачка, няма такова просто селско добиче!!!
12
1
 
9
 
! Отговори
национал-радикал преди 11 години
До sten-за болните от СПИН има надежда за изцеление,но за болните от СПУН/Синдрома на Придобита Умствена Недостатъчност/ няма никакъв шанс!Извинявай,че ти го казвам,но болният трябва да знае истината!
11
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези ни обиждат и ни вземат за много глупави ! Изборите тр. да се касират и веднъж завинаги да разкараме тези лъжци !Мая като почне да говори не чува собсвените си мисли , а какво остава за гласът на народа !
10
0
 
46
 
! Отговори
абе преди 11 години
Верно ли? Ама как не се сетихме, той няма как да е знаел! Никакъв шанс!
9
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тези съвсем ни взеха за маймуни- то бива лъжи , но чак пък на толкова опашати как да повярваме......
8
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това до някъде обяснява защо СерГей изглеждаше като наакан на пресконференцията след изборите. Може пък другарката Манолова, без да знае, да е провалива неговата работа....
7
0
 
42
 
! Отговори
СРС оператор преди 11 години
Вярно е. На Станишев ЕДНА ЖЕНА му КАЗА, че пуска сигнала. И той вика "Пускай". Незнам, обаче за коя жена и за кой сигнал става дума.
6
0
 
44
 
! Отговори
sten преди 11 години
Тя пчеличката заМАЯна,както и сърГЕЙ отдавна са в несвяст.То спина си е сериозна болест...
5
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ахаха! Тая крие, оня не знае. Всеки се врътка в някакви игрички, правят се на ощипани девици и се опитват да ни накарат и ние да вярваме в това. Абе не ме е яд за друго - кий спечелил-неспечелил, ама що се опитват да ме цакат с топла бира :)
4
1
 
52
 
! Отговори
Dido преди 11 години
Вярваме ви другари, като знаем колко сте честни, няма как да не ви вярваме! БСП започнаха да съзнават какво голямо и рядко изакаха с тези бюлетини и започват да мажат за да го изчистят! Само дето то става все по голямо и повече мирише!!! Дори и да няма касиране на изборите, този парламент няма да издържи повече от година! Видя се че народа не помни повече то 4 години, ама една година ще помни!!! БСП умира! Дано в агонията си не убие България през тази една година!!!
3
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И как да бъде разпитвана,като прокуратура и БСП са в един кюп.
2
2
 
39
 
! Отговори
ha ha преди 11 години
Да, как ли пък да не е знаел. Дали и той си вярва на изказванията.
1
3
 
37
 
! Отговори
БСП-активис преди 11 години
Щом е скрила от прецедателя си и тя трябва да подаде оставка заедно с него !!!