Манолова не казала на Станишев, че пуска сигнала

Лидерът на БСП не знаел, че тя го е подала
Обновена: 17 май 2013 10:11 | 17 май 2013 10:10,
103
Манолова не казала на Станишев, че пуска сигнала
Снимка: БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев не е знаел, че Мая Манолова е подала сигнала за бюлетините в печатницата в Костинброд. Това разкри самата тя пред bTV, обяснявайки разминаването в първите часове на скандала, когато Станишев отрече левицата да има нещо общо с него.  

„Не бях казала на Станишев, че подадох сигнала за Костинброд. Не мисля, че имам подобен ангажимент, разбирайки за подготвянето на престъпление, да искам разрешение от лидера си дали да подам сигнала или не“, отсече Манолова. 

Динамиката преди изборите била толкова голяма, че самият лидер на партията поискал директно да се подават сигнали, а да не го „занимават с подробности“.

Манолова беше категорична, че не е разпитвана във връзка с подадения сигнал за бюлетините  в Костинброд.

Това, което се случи на 11 май, бе една акция на прокуратурата и ДАНС с цел осуетяване на една огромна изборна манипулация, готвеше се подмяната на вота на българските граждани, посочи социалистката.

Още по темата
„Естествено е да бъдат вързани с готвената фалшификация на изборите тези, които са определили печатницата, тези които са провели процедурата по обществената поръчка, още повече, че когато и собственикът на печатницата е активист на ГЕРБ. Как може да бъде свързана друга партия с тази колосална измама“, попита Манолова.

По думите й, след като писмото на „достойните прокурори” е разпространило телефонния й номер, вече получава всякакви сигнали. „Обадиха ми се за маркирани бюлетини във Враца, които са били раздавани предварително. Те са имали печат и е било вече гласувано в тях ”, изясни тя и добави, че и за този сигнал ще сезира властите.

В отговор на въпрос дали й е предлаган поста министър на правосъдието, Манолова беше категорична, че все още не се водят разговори за министерски постове с останалите партии, които влизат в парламента. Преговорите ще да бъдат публични, увери тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Мая Маноловаизбори 2013
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И като внесе закона Ванко 1 пак ли не беше го уведомила??? :)))))))))))))))
32
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха хахахахахахахахахахахахахахахахах!!!!!!!!!!!! Тя не го била уведомила!!!!!!!!!!!! Някой вярва ли на това?? Просто като гръмне скандала ще я направят курбан а Станишев трябва да излезе "чист".
31
0
 
14
 
! Отговори
ЛЕЛЕ-МАЛЕ преди 11 години
До Анонимен Е ТЕ И ЕДНИ ДЕМОНСТРАНТИ ЙОЛО ДЕНЕВ!!! ТОЯ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА ПРОТЕСТ И ЗА : "ДА СЕ КЪРМЯТ ЛИ ДЕЦАТА ИЛИ НЕ".....
30
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе другарката Мая ме кефи.Винаги намира начин да го бъзне Боко.В комбинация с другарката корнелия направо му скриват топката и му пушат ушите!Хахахахаахахах
29
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако се беше обадила на Станишко по телефона, поне и Цецо щеше да знае веднага, а не да научава от интернет форуми, както рече тази сутрин :)
28
1
 
17
 
! Отговори
ЛЕЛЕ-МАЛЕ преди 11 години
ПФФФ... ТАЗИ НЕЗНАЕШЕ НА КЪДЕ ДА СИ ВЪРТИ ОЧИТЕ КАТО ИЗБЪЛВАШЕ ТАЗИ ГЛУПОСТ!!! ЗАПОЧНА КАТО ЛАТЕРНА НЕМОЖЕ ДА Я СПРЕ ЧОВЕК 5 МИН. И ТО ТОЧНО ЗАЩОТО НЕ ИСКА ДА ОСТАВА ВРЕМЕ ДА И ЗАДАВАТ ВЪПРОСИ, ЗАЩОТО КОГАТО ВСЕ ПАК УСПЯХА ДА И ГИ ЗАДАДЪТ СТАНА........ЛАТЕРНАТА ВЗЕ НЕЩО ДА ЗАПЪВА!!! ПРЕДТАВЯТЕ ЛИ СИ ТАЗИ ЛЪЖКИНЯ ДА СТАНЕ МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО??!! ЛЕЛЕ-МАЛЕ ( И ПАК КАЗВАМ НЕ СЪМ ГЕРБЕР УВАЖАЕМИ )
27
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дааа и ако помните след 2 часа вече бяха докарани автобусите с демонстранти
26
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако ми изтриете и този коментар , ще имате даста работа , през деняКакво обидно има в думите ром, пес , фесЗащо треиете , не сте в северна кореяПЕС+ФЕС+РОМ
25
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Таяе толкова ***, така се оплита в собствените си льжи, не е истина...
24
2
 
35
 
! Отговори
:)) преди 11 години
Измамата била колосална, а тя на своя глава подала сигнала без да съобщи на Серж...хахахха Трябва да сме ***, за да се хванем на тази въдица..После вика, някаква служителка обикновена й подала си и е много интересно как някаква съвсем обикновенна жена й знае номера на Манолова..Абе много съмнителна е тази работа..:)))
23
1
 
34
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Интересно как Мая Манолова, депутат от БСП, знае че в печатница, която е уж на ГЕРБ се прави нещо уж нередно...
22
0
 
32
 
! Отговори
И преди 11 години
Как така не е знаел лидера й.И като не е знаел, питам как така само Бареков се озова на мястото на скандала?Как така 30 мин. след това БСП,ДПС и Атака даваха пресконференции? Много добре са били подготвени за скандала, като време на избухване и като последвала реакция. Едва ли не ми бил направил услуга като казал Бареков за скандала. Ние не сме овце, че да ни упътваш, се още мислим/поне някои от нас/.Като не са им честни изборите, защо Станишев и компания се натискат да управляват питам
21
1
 
9
 
! Отговори
БСП - не ме трийте преди 11 години
До Има-немаНе се прави на интелигентен - това си е запазена марка на тия с активните мероприятия. Слагай и малко боя - да изглежда по-*** (по-народно). И да не е много дълго- до два реда, иначе нашите ша ти сложат червенкото минусче
20
6
 
11
 
! Отговори
ехо преди 11 години
Защо си мислите,че като сме против БСП сме за ГЕРБ?!Мразим ги и двете формацийки!
19
0
 
18
 
! Отговори
aphrodite27 преди 11 години
Те никога нищо не знаят и мислят за благосъстоянието на избирателите.Оффф, за какви ни взехте бе?
18
1
 
35
 
! Отговори
Dan преди 11 години
Добре Мая, като ти подават такива сигнали и като са манипулирани изборите от ГЕРБ, ами касирайте ги бе, нали сте сигурни, че няма да спечелят ГЕРБ от какво ви е страх, но Конституцията е правена от бившите ДС служители така ,че изборите да не могат по никакъв начин да се отменят, а защо ли?....Защото са си мислели ,че няма кой да ги бие на тяхната игра - "манипулация на избори", и те ще са вечно първи... е греда!Бойко ви бие постоянно с вашите номера и от това най-ви боли, и постоянно сте контра
17
1
 
31
 
! Отговори
Има-нема преди 11 години
Е, са и другарката Мая нема през 5 мин. да му се обажда на другаря Сергей, как върви изпълнението на активните мероприятия!То си има план: днес флашка в пощата, утре бюлетини и т.н.'Колосална измама' ..завършва другарката Мая :)Отново заклинания и ВНУШЕНИЯ! Какво точно е измама?!Мога да ида и днес в коя и да е печатница и да си поръчам бюлетини!Те да не са ценни книги или банкноти?!Измама ЩЕ бъде, ако тези бюлетини ги попълня и ги разнеса по секциите и ги сложа в прозрачните урни, а оттам извадя другите! :)
16
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Конспирация типично по комунистически!!! Няма да мине номера болшевики , протестите ще бъдат още силни. Но първо ще ви принудим да премахнете закона за амнистията , по който вашите другари им се размина
15
30
 
5
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
Време е да ви го кажа драги герболетки независимо от минусите които ще ми нацвъкате никой не ви смята за ***, всички знаем че сте такива, защото вие никога не закъснявате да ни го напомните!
14
1
 
48
 
! Отговори
гост преди 11 години
Вярно ли, че не е казала? Този сценарий на оплюване и втълпяване, че ще се манипулират изборите върви от мига, в който ГЕРБ ви прати в историята "Проекта Белене". Признавам, виртуози сте на клопки, сценарии и всякакви низости. Сформирайте правителство, загробете България с Белене, но няма как да ви накараме да го ядете този ток, при факта, че сега има излишен, но братушките ще ви потрошат, ако не изпълните обещанията си. Между другото не съм гласувал за ГЕРБ, не ме обвинявайте в пристрастие.