„Атака“ не ще нови избори веднага

Ще подкрепя експертен кабинет на БСП, чака обаче неговия план
Обновена: 18 май 2013 13:34 | 18 май 2013 13:34,
543
„Атака“ не ще нови избори веднага
Снимка: БТА

„Можем да подкрепим експертен кабинет на БСП, но трябва да видим неговия план, за да водим преговори. Ще го подкрепим, ако основни точки от плана „Сидеров” влязат в него.” Това заяви пред TV 7 проф. Станислав Станилов от партия „Атака”.

Той уточни, че дори и без първоначална подкрепа от страна на неговата партия за бъдещо програмно правителство „Атака” може да го подкрепя по конкретни точки, които съответстват на предлаганите от нея политики.

Проф. Станилов посочи, че „Атака” би настоявала за минимална заплата от 1000 лв. и минимална пенсия от 500 лв. при спечелването на мнозинство в парламента.

Още по темата
 „Този план ще изпълняваме, когато имаме 121 депутати. Сега ще подкрепим идеята за държавна регулация на икономиката. Глупаво е да не гласуваме, ако по конкретен въпрос сме на едно мнение”, каза Станислав Станилов.

Той обаче беше категоричен, че „Атака” „по никакъв начин” няма да влезе в кабинета с министри, заместници и други управленски позиции.
„Досега не сме водили разговори с БСП, ние сме си изказали позицията, те да му мислят”, заяви проф. Станилов.

Според него „Атака” не е за нови предсрочни избори веднага, а и те биха възпроизвели същия резултат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


543
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
325
16
 
3
 
! Отговори
българия преди 11 години
Герберастите като загубиха подкрепа, почнаха да драскат коментарчета. Резнаха ви подслушването и удобните местенца зад бюра май
324
2
 
19
 
! Отговори
Ветеринар преди 11 години
В ноща на изборите беше "Плана Сидеров",а сега можело и само с една-две странички ама не целите.Сидеров подкрепи ли кабинет на Станишев,значи иска да управлява държавата заедно със Станишев и Местан и връщане няма.Какви са тия щуротии "ама аз може и някой работи да не ги подкрепям"...ама ти си властта бе Волене всички позитиви и негативи ти се ляпят както и на останалите.Или си мъж или не си,или си държиш на думите или не.Влез сега във властта,защото имаш шанс и това ще е краят за теб.
323
1
 
23
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
Само ги вижте на снимката. Как лошо гледат само! Хихихих! Елате в Сливен , господа! На мен не ми пука! С кеф ще ви завия по един шамар! Дрисльовци!
322
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко ви обещаха г-н Лидеров?
321
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Факт е , че ще ви мандръсват турко-комунистите , и то 4 г. , и то с помоща на Воленчо ;)
320
0
 
19
 
! Отговори
според мен преди 11 години
България се е засилила със страшна сила по надолнището към катастрофата и нищо добро не я чака,тежко и горко на народа
319
9
 
7
 
! Отговори
турчин преди 11 години
Досега партия Атака трябваше да се забрани за расистките приказки. Не желаят избори защото ще отпаднат. Как ще ще подкрепят БСП като необходими са и гласовете на ДПС. Заедно ли ще управляват. Много хора от ДПС са против това ако това се прави само да работи парламента и да бездействат без да има резултати избори нови. Най добре коалиция с ДПС и ГЕРБ без мутрите Бойко и Цецо.
318
5
 
17
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
Излишно е да обяснявам, че съм "десен в червата" и едва ли НФСБ са ми по вкуса. Оставям настрана, че СКАТ плюеше герб по 24 часа в денонощието. Въпреки всичко са по-коректни от фюрера. Поне не обещаваха неизпълними заплати, пенсии и АЕЦ БЕЛЕНЕ
317
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ооооо НАЦИОНАЛИСТИТЕ нещо слагате фесове май :)
316
4
 
20
 
! Отговори
П_Петров преди 11 години
А Само до преди дни атакистите ми цъкаха минусчета, като им обяснявах, че на човек, който си сменя принципите и идеалите като нас*ани *** не може да се вярва.Сидеров изневери на демокрацията, изневери на патриотизма, изневери на жена си, изневери на национализма, сега влезе като болшевик в парламента, но си остава политическа *** и на това ще изневери дори. Сега сигурно брои рублите, стяга куфарите и чака да му преведат партийната субсидията, за да избяга с Аерофлот.
315
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И ТИ ЛИ БОЛЕНЕ?
314
3
 
21
 
! Отговори
П_Петров преди 11 години
Ето така Сидеров направи НФСБ трета, а може и втора политическа сила в следващия парламент, който няма да е чак толкова далече във времето.
313
0
 
18
 
! Отговори
Владислав преди 11 години
Чувам, че щели да гласуват тайно за новото правителство. Нали всичко щеше да бъде явно и публично! Защо се крият от електората кой за кого гласува? ***. Още отсега започнаха далаверите.
312
2
 
31
 
! Отговори
Волен е предател преди 11 години
Волене, ти си предател !!!
311
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Трябва да се подкрепи всяко правителство, което ще изчисти останките от ГЕРБ.
310
2
 
22
 
! Отговори
Че преди 11 години
Воленчо два парламента го игра аутсайдер,сега му е паднал момента да топне чушлето в меда и да покаже всъщност какъв *** е.
309
1
 
16
 
! Отговори
ела преди 11 години
Да се отворят архивите на всички кандидат депутати и без тъпънарски коалиции.ако ще правят да бъде преди изборите.нямате право да подменяте вода по този долнопробен стереотип. В 21 век очаквахме да сте се развили и надвили пороците си. БСП ДПС и атака - егати коалицията. Предците ни, убитите в Белене и нашите будители ще се обърнат в гробовете си! Нови избори!
308
0
 
15
 
! Отговори
ела преди 11 години
Факт е че изборите са опорочени,нечестни, и народа се съмнява за тяхната истиност. Всяка правова държава не трябва да гледа само какво пише в закона защото те не са перфектни а да чуе обществото си което крещи неистово че иска нови избори. Самосезира те се политици президенти, съдебни институции и други. От алчно тия ви още в самото начало вещаете зло. Нови избори! Нови избори! Нови избори. Защо се плаща за проучвания на соц, а не сте готови да направите проучване дали хората искат нови избори. И затова ли ви трябват закони които погазване. Глас народен иска нови и честни избори. Да се отворят
307
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
МНОГО ПОЗДРАВИ ОТ ТУРКО-КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ПОДДРЪЖНИЦИ ОТ АТАКА :)
306
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Атака ще бъдат употребени и изхвърлени този път. Ако с мимикрия успяха да симулират, че нямат нищо общо с ГЕРБ, сега ще им е много трудно. Мине ли кабинет на БСП те са вътре и няма кой да им повярва, че не го подкрепят. Твърденията, че не са в коалиция са оправдание, в което никой не вярва. Пълен мат са всички партии в РБ и само силните интереси, дано не са чужди, ще бъдат причина да се състави кабинет на която й партия да е.