„Атака“ не ще нови избори веднага

Ще подкрепя експертен кабинет на БСП, чака обаче неговия план
Обновена: 18 май 2013 13:34 | 18 май 2013 13:34,
543
„Атака“ не ще нови избори веднага
Снимка: БТА

„Можем да подкрепим експертен кабинет на БСП, но трябва да видим неговия план, за да водим преговори. Ще го подкрепим, ако основни точки от плана „Сидеров” влязат в него.” Това заяви пред TV 7 проф. Станислав Станилов от партия „Атака”.

Той уточни, че дори и без първоначална подкрепа от страна на неговата партия за бъдещо програмно правителство „Атака” може да го подкрепя по конкретни точки, които съответстват на предлаганите от нея политики.

Проф. Станилов посочи, че „Атака” би настоявала за минимална заплата от 1000 лв. и минимална пенсия от 500 лв. при спечелването на мнозинство в парламента.

Още по темата
 „Този план ще изпълняваме, когато имаме 121 депутати. Сега ще подкрепим идеята за държавна регулация на икономиката. Глупаво е да не гласуваме, ако по конкретен въпрос сме на едно мнение”, каза Станислав Станилов.

Той обаче беше категоричен, че „Атака” „по никакъв начин” няма да влезе в кабинета с министри, заместници и други управленски позиции.
„Досега не сме водили разговори с БСП, ние сме си изказали позицията, те да му мислят”, заяви проф. Станилов.

Според него „Атака” не е за нови предсрочни избори веднага, а и те биха възпроизвели същия резултат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


543
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
345
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Единственото което Болен ще национализира е вота на избирателите си!
344
4
 
16
 
! Отговори
Политолог преди 10 години
Очаквам 1000 лева минимална заплата и 500 лева минимална пенсия.Волене???
343
8
 
20
 
! Отговори
james1 преди 10 години
Новата Тройна коалиция ще доведе България до разруха, както стана със старата. Тогава обаче няма да я има досегашната финансова стабилност, защото комунистите само знаят да харчат, а не да правят пари.Чака ни Виденова зима 2 и хиперинфлация.
342
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TAI SI MISLISH TI DO SLEDVASHTITE IZBORI NE SE ZNAE KOLKO SHTE OSTANAT OT GERB POVE4ETO ZAMINAVAT NA TOPLO V TSENRALNIAT U SOFETO AIDE MALKO VI OSTANA NERITAITE TOLKOVA RAZSLEDVANE I SAD DO DUPKA ZA POLITI4ESKITE PREDATELI OT GERB PA VIE PAK SI LAITE KOLKO SHTETE
341
15
 
9
 
! Отговори
777 преди 10 години
ВОЛЕН..... е SUPER.!!!Харесва се и много от хората му симпатизират, защото досега в България не е имало толкова нестандартен и контроверсиален политик с ясно изразена кауза!
340
5
 
23
 
! Отговори
Волен с фес преди 10 години
АТАКА не иска нови избори, защото се разбра,че участва в тайни договорки за скрита тройна коалиция а това предателство на Волен, ще откаже много хора да гласуват за него! Предстои въвеждането на нов обществен строй- турски националсоциализъм! Неслучайно СерГЕЙ, се изживяваше като победител в следизборната нощ.
339
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
NAPRED S ATAKA DA RAZMAJEM SAKATITE KU4ETA KATO STRANDJATA VSI4KI STE ZA TSENTRALNIAT DA PRAVITE SERENATI NA BOKO I TSOKO KIUPETSI SMOTANI
338
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
KADE E STRANDJATA TUI KU4E SAKATO !!!!!!!!!!!!!!!!11
337
1
 
16
 
! Отговори
тъпчо преди 10 години
Като продължение за лекарствената мафия да ви припомня нещо. Преди време "трибуна Бареков" се беше заел с нея. То бяха репортажи във Франция, то беше чудо....:)) И.......в един прекрасен момент всичко спря! Тотално, като отрязано с нож! Ако някой ми каже, че взе много пари не му вярвам!!!:)))))) Просто *** "забрави" в суматохата за темата. Ангажиран човек е все пак:))))))
336
3
 
14
 
! Отговори
Ветеринар преди 10 години
Станишев ще удря парафите по заменките,Местан ще стане издател на учебници на майчин език,Сидеров също ще постигне своето,заплата от 1000лв.
335
5
 
19
 
! Отговори
[ преди 10 години
ГЛАСУВАШ ЗА АТАКА,ПОЛУЧАВАШ БСП И ДПС,БРАВО ВОЛЕНЕ МНОГО ГОВОРИШ И ЕТО РЕЗУЛТАТА,ТОЧНО ТАКА СЕ ПРАВИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ХОРА ТИ СЕ ВЪРЗАХА НИКОГА ПОВЕЧЕ АТАКА ГЛАСУВАШ ЗА АТАКА ВЛИЗАШ В БАТАКА ЧЕСТИТО
334
4
 
14
 
! Отговори
тъпчо преди 10 години
до 409. Пиша ти бавно защото четеш трудно. Премахването на плоския данък ще докара до фалит много фирми които и сега са "на ръба". Увеличаване на заплатите без нарастване на производителността на труда неминуемо води до фалит. Относно здравеопазването съм съгласен: Никой до сега не можа да се пребори с източването на здравната каса. С цялото ми уважение към лекарите.........А има ли и "здравна мафия"? Има ли монопол във фармацефтичната промишленост?
333
3
 
21
 
! Отговори
Ветеринар преди 10 години
до 408 Цункай ръчичката на Местана и ще ти бъде простено само с обрязване.
332
21
 
5
 
! Отговори
onemanarmy преди 10 години
Увеличаване на заплатите, махане на плоския данък, сваляне цената на тока, подобряване драстично на здравеопазването. Кой *** видя тука грешно нещо? Атака и само АТАКА
331
2
 
10
 
! Отговори
тъпчо преди 10 години
до 408. Добре де, не викай! Разбрахме , че си ***.
330
26
 
10
 
! Отговори
Аз гласувах за Атака преди 10 години
всички коментари против Атака са написани от двама-трима озлобени българофоби агенти на ДСГолям страх Атака да вземе власттафакт е че антибългарската партия НФСБ официално и открито подкрепя ГЕРБ и БСПХолокост никога не е имало, еврейчета от държавна сигурностно е добра идея
329
5
 
16
 
! Отговори
az преди 10 години
Nacionalen PREDATEL BOLEN psixi4no neiska 6toto nqma da vleze v parlamenta
328
1
 
17
 
! Отговори
тъпчо преди 10 години
Вече започвам да се замислям кой е по-голям пИдИразин. Волен или Гея. Уточнявам! Няма предвид сексуалната ориентация:))))))
327
18
 
6
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Хората излязоха на улицата *** мръсни, и пак се натискате. Пенсионирани *** ! За герб става дума да не се обърка някой
326
4
 
16
 
! Отговори
феникс преди 10 години
Щом Волен казва - ще стане! Ще имаме минимални заплати 1000 лв. и пенсии 500 лв. Когато бензинът стане 10 лв-, хлябът 5 лв. и токът лев.