Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!

Тепърва ще опознаете страданието, закани се Сидеров на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2013 13:07 | 21 май 2013 11:40,
504
Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!
Волен Сидеров Снимка: БТА

„Атака“ няма да подкрепи нито един предложен кабинет и нито един премиер в този състав на този парламент. Това отсече лидерът на националистите Волен Сидеров на първото заседание на новото Народно събрание.

Предупреждавам и съветвам ръководството на ГЕРБ да не спекулира с никакви тройни коалиции. Тепърва ще опознаете страданието, престанете със спекулациите и интригите, обърна се Сидеров към бившите управляващи. 

Той допълни, че „Атака“ няма и да подкрепи нито един шеф на НС, предложен от другите партии, няма и да предлага зам.-председател на парламента.

Българският народ е много мъдър, той не даде властта нито на ГЕРБ, нито на БСП, той постави „Атака“ като свой коректив. Ние ще бъдем вашият кошмар, закани се Сидеров, обръщайки се към депутатите.

„Не съм казал, че ще подкрепям нито Орешарски, нито Бадемов, нито Лешников, няма да подкрепям силуети, няма да подкрепям харизми. Ще подкрепям българския народ. Следвайте интереса на българския народ, иначе ще паднете и ще боли“, предупреди лидерът на „Атака“.

Още по темата
„Не можем да имаме нишо общо с ДПС. С ДПС работеше ГЕРБ през цялото време, не пипна нито един управник, нито един министър от ДПС не беше разследван, нито пък някой от БСП“, изтъкна Сидеров.

„Хората излязоха на площадите и събориха корумпираното и некадърно управление на ГЕРБ. ГЕРБ абдикира, ръководството на партията избяга от отговорност, аз не съм се крил като вас, когато купувахте депутати“, продължи емоционално Сидеров.

Няма да защитаваме лобистки и олигархични кръгове, нито интересите на други държави, ние сме изключението, категоричен беше Сидеров.

Сега ще ви гледам сеира и ще бъда контрол и гарант, че няма да изкривите нищо, закани се лидерът на националистите. Ще гледаме какво ще прави този, който състави кабинет и ще управлява, допълни той.

Сидеров предложи заплатите на депутатите да бъдат колкото минималната заплата в България, да се вдигнат пенсиите, а партийните субсидии да се намалят, а тези, които не влизат в НС, изобщо да не взимат. Според него сметките за ток на българите трябва да паднат веднага, а монополите да бъдат изгонени от държавата.

„Какво говорим за ЕС, за 2020 и други такива дъвки? Положението е трагично. Трябва да се вземат мерки за доходите на хората", отсече още Сидеров. Той се обърна и към представителите на чуждите държави на първото заседание на НС.

„583 хиляди пенсионери у нас живеят със 145 лева на месец. Не идвайте тук с надути бузи да ни обяснявате как се прави демокрация. Елате да видите как живеят българите“, призова той.

В края на словото си той пожела на народните представители здраве и покаяние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
50
 
! Отговори
ран-ът преди 10 години
Браво Сидеров!!! - ЗА СЕГА.......
32
3
 
43
 
! Отговори
Митьо преди 10 години
Съветът ми е, който не е гледал речта му да го направи и тогава да коментира дали е прав или не.Всичко, което каза беше абсолютно точно, наложително и в интерес на родината ни!
31
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До yodaТоя ли ми обяснява за пенсионерите като купи на любовницата си 4исто нов апартамент , този е икономи4ески инвалид които говори за национализация и сриване на бг икономика ,с популизъм нищо не става !
30
29
 
13
 
! Отговори
BG преди 10 години
ВОЛЕН току що подкрепи БСП и ДПС сед като,не се регистрираха честита ви нова тройна коалиция
29
10
 
28
 
! Отговори
тцЪ преди 10 години
Браво, Волене! Хубава реч, а дано да хване дикиш... ама ме съмнява ;)
28
5
 
14
 
! Отговори
Gazza преди 10 години
Атака: attack ...attack...attack do not sit back или с други думи не отстъпвайте
27
9
 
18
 
! Отговори
НЕболен преди 10 години
Поне влезе в парламента човечецът .Сега ще направи минимална заплата 1000 лв. и мин. пенсия- 500лв. Блазе ни......
26
20
 
32
 
! Отговори
Хаджи Йово преди 10 години
И този човек го изкарват луд, а той е като Данко! Извадил си е сърцето да осветява напред пътя на българите, но много от тях не искат да го видят, да го следват...Защо?
25
3
 
12
 
! Отговори
yoda преди 10 години
До иванЗа избор на правителство са нужни 121 гласа "ЗА". Не става със 120 "ЗА" и един "Въздържал се". Жалко, но номерът ти не минава.
24
48
 
28
 
! Отговори
eh преди 10 години
Диспансера, диспансера! Приберете си го! И някои дето пишат тука.
23
15
 
34
 
! Отговори
НМ(народна милиция) преди 10 години
Сидеров не се отметна в продължение на десет години.
22
3
 
22
 
! Отговори
Mailo преди 10 години
Разпънали са цирк до нас. Няма да ходя, омръзва всеки ден като ходиш.
21
9
 
35
 
! Отговори
ined преди 10 години
Ужаст направо, досега в кошмарите му на Бойко бяха само Маището Манолова и Курнелията, сега към тях ще се присъедини и Болен Сидеров.
20
10
 
8
 
! Отговори
123 преди 10 години
ae stiga kvi4a be
19
38
 
32
 
! Отговори
Боб Марли преди 10 години
Ми, щом няма да подкрепи правителство, щом не иска да прави политика, чий го дири тоя ненормалник в парламента?В крайна сметка последното нещо, от което България има нужда в момента е някакъв мега популист да си трупа точки за сметка на хората.
18
36
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цирковете тепърва започват. Волен няма да гласува, ако гласовете на БСП и ДПС са достатъчни срещу ГЕРБ. Уж че е против всички хаха. Видя се, че Волен е против избирателите на ГЕРБ - най-голямата, интелигентна и в активна възраст група от населението. Но не е против бабите на БСП и избирателите на ДПС.
17
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А така, стой и си лапкай, що да работиш, някой ще ти даде парите за обещаните пенции и заплати. Ако пък се опиташ да ни вкараш в списъка на банановите републики като национализираш чужди фирми, току виж са ни пратили и бомбардировачи - защото хората си защитават парите и интересите, но ...всеки народ си заслужава управниците (не е моя мисъл, а на дьо Гол).
16
5
 
64
 
! Отговори
Родолюбец преди 10 години
Сидеров посрещна заслужено политическите, безродни ***, които успешно зазимиха на дъното България във всякакви положителни класации.
15
17
 
38
 
! Отговори
иван преди 10 години
да АТАКА, няма да подкрепят кабинет, но не се казва, че ще гласуват и с ПРОТИВ.... т.е. сметката е проста - с глас "въздържал се" ефекта ще е все едно дава подкрепа на БСП и на ДПС..... хахахах само където за пред избирателите песента ще е НИЕ НЕ ПОДКРЕПЯМЕ НИКОЙ..... според мен избирателите на АТАКА ще са най-подхлъзнатите след тези избори, всичко за което са гласували ще отиде в реката от политическа ***!
14
14
 
61
 
! Отговори
браво Волене преди 10 години
Ако Волен удържи на това,което казва го признах.Пич от класа.Видяхте ли ги сега като избраха Миков.Тези вече си мислят,че държавата е тяхна.Избори до дупка.