Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!

Тепърва ще опознаете страданието, закани се Сидеров на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2013 13:07 | 21 май 2013 11:40,
504
Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!
Волен Сидеров Снимка: БТА

„Атака“ няма да подкрепи нито един предложен кабинет и нито един премиер в този състав на този парламент. Това отсече лидерът на националистите Волен Сидеров на първото заседание на новото Народно събрание.

Предупреждавам и съветвам ръководството на ГЕРБ да не спекулира с никакви тройни коалиции. Тепърва ще опознаете страданието, престанете със спекулациите и интригите, обърна се Сидеров към бившите управляващи. 

Той допълни, че „Атака“ няма и да подкрепи нито един шеф на НС, предложен от другите партии, няма и да предлага зам.-председател на парламента.

Българският народ е много мъдър, той не даде властта нито на ГЕРБ, нито на БСП, той постави „Атака“ като свой коректив. Ние ще бъдем вашият кошмар, закани се Сидеров, обръщайки се към депутатите.

„Не съм казал, че ще подкрепям нито Орешарски, нито Бадемов, нито Лешников, няма да подкрепям силуети, няма да подкрепям харизми. Ще подкрепям българския народ. Следвайте интереса на българския народ, иначе ще паднете и ще боли“, предупреди лидерът на „Атака“.

Още по темата
„Не можем да имаме нишо общо с ДПС. С ДПС работеше ГЕРБ през цялото време, не пипна нито един управник, нито един министър от ДПС не беше разследван, нито пък някой от БСП“, изтъкна Сидеров.

„Хората излязоха на площадите и събориха корумпираното и некадърно управление на ГЕРБ. ГЕРБ абдикира, ръководството на партията избяга от отговорност, аз не съм се крил като вас, когато купувахте депутати“, продължи емоционално Сидеров.

Няма да защитаваме лобистки и олигархични кръгове, нито интересите на други държави, ние сме изключението, категоричен беше Сидеров.

Сега ще ви гледам сеира и ще бъда контрол и гарант, че няма да изкривите нищо, закани се лидерът на националистите. Ще гледаме какво ще прави този, който състави кабинет и ще управлява, допълни той.

Сидеров предложи заплатите на депутатите да бъдат колкото минималната заплата в България, да се вдигнат пенсиите, а партийните субсидии да се намалят, а тези, които не влизат в НС, изобщо да не взимат. Според него сметките за ток на българите трябва да паднат веднага, а монополите да бъдат изгонени от държавата.

„Какво говорим за ЕС, за 2020 и други такива дъвки? Положението е трагично. Трябва да се вземат мерки за доходите на хората", отсече още Сидеров. Той се обърна и към представителите на чуждите държави на първото заседание на НС.

„583 хиляди пенсионери у нас живеят със 145 лева на месец. Не идвайте тук с надути бузи да ни обяснявате как се прави демокрация. Елате да видите как живеят българите“, призова той.

В края на словото си той пожела на народните представители здраве и покаяние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
26
 
! Отговори
I. преди 10 години
Против съм Атака, но признавам че Волен ги разби.Направо ги разби.
52
4
 
20
 
! Отговори
volenchoooo преди 10 години
Не знам как ги разби, ама първия номер с първото гласуване мина - "Депутатите от Атака не участваха в това гласуване, тъй като не се регистрираха в началото на заседанието." - И така ТЕ избраха председател на народното събрание - БРАВО ВОЛЕН!!!
51
4
 
16
 
! Отговори
Вай.. преди 10 години
Волен в летеж. Безспорно най-добрия оратор сред българските политици. Ако имаше и малко акъл щеше да е шест. Това предложение, заплатите на депутатите да бъдат колкото минималната заплата, ще бъде особено популярно сред тях.
50
8
 
9
 
! Отговори
Койчо преди 10 години
Да не подкрепяш означава да гласуваш против, а не да не галасуваш. Никой не се съмнява, че г-н Сидеров може да смята. Това се казва лицемерие.
49
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен ги разби! Браво Волене с теб сме!
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
You shall not pass! :D Заклинание прави човечеца!
47
11
 
28
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
Огънят на Левски гори в сърцето на Сидеров!Да живее България ,долу герб!
46
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това няма просто как да е изиграно особено като се обърна с изказване към чуждите дипломати като им каза в очите как идват те чужденците с надути бузи и обясняват техните си закони и принципи където трябва да се спазват , а народа ни е гладен и беден и пенсионерите ни взимат по 73 евро пенсия и трябва да плащат големите цени на ток и т.н. БРАВО за това изказване !
45
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До МитьоКое е то4но така като казваш на бялото бяло това всеки го може въпроса е реално ли е и с какви експерти разполагаш за да го постигнеш , ти виждал ли си кои са депутатите в Атака 1+1 не могат да сметнат , вие изобщо нормални ли сте 4е се хващате на евтин популизъм !
44
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм сигурен, че по времето на Левски и Ботев тия българи, които служат за параван на турската етническа партия, да се представя като защитник на ВСИЧКИ малцинства (аз всъщност не съм видял там да членуват, руснаци, евреи, арменци или др. етнос) и дефакто да представят български граждани като ТУРЦИ, с цел по-нататъшна асимилация и превземане отвътре на България (справка Косово) отдавна нямаше да са измежду живите.
43
26
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Толкова ли се глупави бе хора, тоя нов туркофил Сидеров математически си направи сметчицата да подкрепя ДПС и БСП, а офицално да крещи като истерик патриотични цели. Опомнете се избиратели на Атака, този човек ви *** най-безцеремонно, а говори кой бил подценявал българските граждани. Тоя човек много лъже избор на председател не изисква мнозинство с подкрепа на Атака. Измамник!!!
42
1
 
50
 
! Отговори
tomahawk преди 10 години
"Сидеров предложи заплатите на депутатите да бъдат колкото минималната заплата в България"Те това ми хареса :)))))
41
7
 
4
 
! Отговори
до№19 преди 10 години
19 го каза много точно, ако не искаш да ходиш на заседания, значи мястото ти не е там. Ако само ще вземаш думата, за да казваш това, което искаш да чуят хората, също. Той се надява, че ще има нови избори и да не загуби електората си. Че току виж му спрели държаванта субсидия.
40
20
 
4
 
! Отговори
Джедай мастър преди 10 години
До Анонимен 9 Волен не е само политически а и физически пигмей - висок е не-повече от 1.20, затова и така яростно избива комплекси. А и снимката е за 6+ (как са уловили неистовото му изражение). Бе направо с Цветанов да отиват на четвърти километър - единия като бавно развиващ се, другият като буйстващ психопат)
39
6
 
29
 
! Отговори
Аврамов преди 10 години
Браво Волене, ние сме с теб! На поредното антибългарско правителство дните му са преброени, и тогава идва време за АТАКА!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
38
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поза - Магьосникът от Оз
37
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен днес им разказа играта. Освен нови избори, друг начин просто не виждам. Много ме зарадва като каза депутатите да взимат минимална работна заплата...
36
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен Сидеров:Кое от това, което е казал Волен Сидеров не е истина? Това, че комунистите вкараха в управлението на България Турция, като узакониха една етническа партия? Или, че ГЕРБ не пипна нито един от ДПС, а гл. мюфтия беше от първите, които посетиха Борисов в болницата като се чу за договорка за строужа на няколко джамии? Или за мафията БСП, която окраде България и продължава да я краде чрез енергийната мафия?
35
2
 
5
 
! Отговори
Иван преди 10 години
do Yoda - да си прав, ще се радвам аз да греша..... тогава ще ми е интересно как ще съставят правителство партиите.... вече се чудя? сметката не излиза
34
7
 
5
 
! Отговори
Няма лошо! преди 10 години
Е, трябва да оправдае очакванията на избирателите си! Да изглежда революционно. Всъщност какво трябва да се прави е ясно и очевидно за 80% от нещата. На базата на относително по-малкото различия всеки иска да изпъкне пред гражданите, в борбата за повече власт.