Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!

Тепърва ще опознаете страданието, закани се Сидеров на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2013 13:07 | 21 май 2013 11:40,
504
Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!
Волен Сидеров Снимка: БТА

„Атака“ няма да подкрепи нито един предложен кабинет и нито един премиер в този състав на този парламент. Това отсече лидерът на националистите Волен Сидеров на първото заседание на новото Народно събрание.

Предупреждавам и съветвам ръководството на ГЕРБ да не спекулира с никакви тройни коалиции. Тепърва ще опознаете страданието, престанете със спекулациите и интригите, обърна се Сидеров към бившите управляващи. 

Той допълни, че „Атака“ няма и да подкрепи нито един шеф на НС, предложен от другите партии, няма и да предлага зам.-председател на парламента.

Българският народ е много мъдър, той не даде властта нито на ГЕРБ, нито на БСП, той постави „Атака“ като свой коректив. Ние ще бъдем вашият кошмар, закани се Сидеров, обръщайки се към депутатите.

„Не съм казал, че ще подкрепям нито Орешарски, нито Бадемов, нито Лешников, няма да подкрепям силуети, няма да подкрепям харизми. Ще подкрепям българския народ. Следвайте интереса на българския народ, иначе ще паднете и ще боли“, предупреди лидерът на „Атака“.

Още по темата
„Не можем да имаме нишо общо с ДПС. С ДПС работеше ГЕРБ през цялото време, не пипна нито един управник, нито един министър от ДПС не беше разследван, нито пък някой от БСП“, изтъкна Сидеров.

„Хората излязоха на площадите и събориха корумпираното и некадърно управление на ГЕРБ. ГЕРБ абдикира, ръководството на партията избяга от отговорност, аз не съм се крил като вас, когато купувахте депутати“, продължи емоционално Сидеров.

Няма да защитаваме лобистки и олигархични кръгове, нито интересите на други държави, ние сме изключението, категоричен беше Сидеров.

Сега ще ви гледам сеира и ще бъда контрол и гарант, че няма да изкривите нищо, закани се лидерът на националистите. Ще гледаме какво ще прави този, който състави кабинет и ще управлява, допълни той.

Сидеров предложи заплатите на депутатите да бъдат колкото минималната заплата в България, да се вдигнат пенсиите, а партийните субсидии да се намалят, а тези, които не влизат в НС, изобщо да не взимат. Според него сметките за ток на българите трябва да паднат веднага, а монополите да бъдат изгонени от държавата.

„Какво говорим за ЕС, за 2020 и други такива дъвки? Положението е трагично. Трябва да се вземат мерки за доходите на хората", отсече още Сидеров. Той се обърна и към представителите на чуждите държави на първото заседание на НС.

„583 хиляди пенсионери у нас живеят със 145 лева на месец. Не идвайте тук с надути бузи да ни обяснявате как се прави демокрация. Елате да видите как живеят българите“, призова той.

В края на словото си той пожела на народните представители здраве и покаяние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
313
10
 
14
 
! Отговори
аС преди 10 години
Само душманите на Народа, неговите кръвопийци, деребеи и техните им слуги, биха определили изказването като налудничаво и популистко . Кое не е вярно ? Всяка една дума , всяка една теза е истина. Изстрадана реалност за повечето от нас . Кой очаквате да промени нещата ?! ГЕРБ ли ? БСП ? ДПС ? Не ги ли видяхме вкупом , всички, какво представляват ? Шайка крадливи разбойници , опитващи се и за сега успяващи, да се съхранят и останат на власт ..Те, враговете на народа ....
312
20
 
17
 
! Отговори
Вероника преди 10 години
Не разбирам как нормален, трезво мислещ човек може да гласува за един психопат!
311
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гласуваш за сидеров,получаваш местан
310
13
 
18
 
! Отговори
Мен преди 10 години
Когато не искаш да подкрепяш някого не гледаш като пукал отстрани, а гласуваш против. Обратното е мълчаливо одобрение !Волен си разигра цирка и на практика одобри всичко, срещу което се обявяваше. По този начин ще одобри и правителството на БСП/ДПС.Всички гласували за Атака са прецакани - лидерът на партията в тотално откачил и обслужва интересите на комунисти и турци (срещу които се обявява по принцип). На практика той на никой не е нужен и е доста изнервен от това.... или разиграва театър.
309
8
 
17
 
! Отговори
Атака преди 10 години
Тук продължавам да слушам изказвания, как някой гласувал за Атака бил ***. Това и за ГЕРБ и БСП го има. Но как може някой така да обижда собствения си народ - такова чудо и през комунизма не е имало! Крайно време е да има морал и възпитание в говоренето, не да се обиждат хората като някакви животни!Дали е правилно поведението на Сидеров - времето ще покаже, лошото е че успяха да му разбият вота и да е 4-та сила и няма позиция да дирижита парада!
308
5
 
19
 
! Отговори
До 344 преди 10 години
Много минуси са ти нацъкали в този форум. Когато ги лъжат от всички партии, а скрито им гледат към задните части са много щастливи. Когато се намери човек, който да им каже истината в очите са гневни и го плюят. За това сме на този хал. Заслужаваме още по-зла участ.
307
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей,няма угода на този народ!!! Добре,че е Сидеров и партията му за да имате изкупителна жертва за това,че залагате на дискредитирани партии и куци коне.Много е удобно,нали??" Който не е с нас,е против нас"-това заяви другаря Сталин навремето и направи чистка.Искаме промяна,ама "со кротце,со благо"и с "търпи и ще си спасиш душата" няма да стане. Никога няма хубав попътен вятър за кораб,който не знае на къде върви!!!!
306
9
 
36
 
! Отговори
Arthas преди 10 години
Речта на Сидеров влезе с 2 клипчета в топ40 във vbox7,радва се на голяма популярност у младите.
305
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A TEZI KOITO GLASUVAXA ZA B.BORISOV SA XORA KOITO SI NIAMAT ZALXABER OT POLITIKA ILI INTERESITE IM SA VZAIMNO SVARZANI S ORGANIZIRANATA PRESTAPNOST OT GERB
304
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страхотно! Ще видя какъв е Сидеров много скоро ако избягат - значи са с БСП, ако гласуват против значи е честен. Лошото. е ако се отцепят негови , няма да разберем той ли ги. е продал или те сами...дори отцепниците да са от ГЕРБ, пак може да е сценарий...ох...
303
6
 
20
 
! Отговори
Тревоман преди 10 години
Изводът от политическото полежение в България: Ще ни го набият отзад без вазелин!Ето защо, млади хора, бягайте от тази проклета държава и взимайте роднините си при вас, когато се установте - без значение на колко години са те. Ще им пращате пари, ще живеят тук, но и чуждите пари няма да ни оправят, докато има само актьори в народното събрание гледащи само своя хонорар.
302
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всъщност Волен не е луд. Той запълва една ниша и се възползва от възможностите в нея. А тия, които се вързват на приказките му, са пълни ***. Познавам и хора, които гласуваха за него само заради гротеската. "Никога не ни е разочаровал.Дори и да няма възможност за скандал, ще намери начин да го направи."
301
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До damata...това че незная да пиша правилно,не ме прави по малко изразителен от теб!!...
300
20
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров е първият български политик от 23 години насам който се осмели да каже право в очите истината за реалността в България на чуждестранните дипломати ''гости'' и на другите послушковци там!Плювачи по Волен и АТАКА,видяхте кой е най-големият политик в България!Сега го плюете,че ще прави коалиции,ами вие не гласувахте за него,защо не гласувахте да вземе властта и нямаше да прави никакви коалиции.Сега Волен трябва да им го върне за 8-те години унижение и подигравки.
299
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До damataКогато искаш някой да свърши нещо...вместо да лаеш с/у него дай му шанс!!!!Не мога и няма да плювам по човек,който няма вина за случващото се защото ,по никакъв начин не е участвал в това!!!Напротив......Въпросният изцяло споделя възгледите ми.,и смея да кажа на голяма част от НАРОДА!!!
298
15
 
13
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 10 години
Ох, бе тоя лудия няма ли кой да го въдвори в специализирано заведение да се лекува.Ама то не може така да се работи!
297
10
 
15
 
! Отговори
damata преди 10 години
До superMuzzy Народът е казал:Не ме слушай какво приказвам, а какво върша!Ти ми кажи умнико,какво полезно за БЪЛГАРИЯ свършил този ямболски *** снимкаджия, освен да крещи по площадите всеизвестни истини и да ви промива пилешките мозъчета? И още нещо - научи писмения български, защото ме е срам от такива като теб дето не знаят да пишат правилно на РОДНИЯ си език!
296
13
 
18
 
! Отговори
СРАМ за БЪЛГАРИЯ преди 10 години
Ни лук ял, ни лук мирисал! Този номер повече не може да минава.Крайно време е Сидеров да поеме отговорност след като толкова хора са гласували за него! Ама не - никога в управлението и винаги в НС. В началото подкрепя, после се пише опозиция! ДОКОГА? Волен не знае ли, че БЕЗДЕЙСТВИЕТО също е ДЕЙСТВИЕ? В случая бездействието е подкрепа на БСП/ДПС. Може да лъжеш малко хора дълго време, но много хора дълго време - не! Електората му не е от неграмотни хора! Сидеров, ти си срам за България!
295
14
 
14
 
! Отговори
Ба си ! преди 10 години
Сигурно сте забелязали, че във времето от 12 май до днес Сидеров се държеше съвсем нормално. Помислих си, че най после се е отървал от онова свое заболяване. Но не би ! Днес видяхме , как този *** отново отвъртя. В залата имаше най малко 10-15 депутати-лекари. И никой от тях не помръдна, а трябваше. Волен може да е въшкав ***, но той все пак е някаква разновидност на човек. Не им прави чест на лекарите в НС.
294
4
 
11
 
! Отговори
superMuzzy преди 10 години
До damataAko имаше мозък малко по-голям от този на калинката или скакалецът,щеше да усмислиш думите на единствения достоен политик!За кво ти е да се напъваш да мислиш,нали си имаш други грижи....трябва да изкараш за тока,за детето,за жената че напоследък не стигат и парите!!......пффффф дано детето ти има повече акъл от тебе!!!!