Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!

Тепърва ще опознаете страданието, закани се Сидеров на ГЕРБ
Обновена: 21 май 2013 13:07 | 21 май 2013 11:40,
504
Няма да подкрепим ни един кабинет, ще бъдем вашият кошмар!
Волен Сидеров Снимка: БТА

„Атака“ няма да подкрепи нито един предложен кабинет и нито един премиер в този състав на този парламент. Това отсече лидерът на националистите Волен Сидеров на първото заседание на новото Народно събрание.

Предупреждавам и съветвам ръководството на ГЕРБ да не спекулира с никакви тройни коалиции. Тепърва ще опознаете страданието, престанете със спекулациите и интригите, обърна се Сидеров към бившите управляващи. 

Той допълни, че „Атака“ няма и да подкрепи нито един шеф на НС, предложен от другите партии, няма и да предлага зам.-председател на парламента.

Българският народ е много мъдър, той не даде властта нито на ГЕРБ, нито на БСП, той постави „Атака“ като свой коректив. Ние ще бъдем вашият кошмар, закани се Сидеров, обръщайки се към депутатите.

„Не съм казал, че ще подкрепям нито Орешарски, нито Бадемов, нито Лешников, няма да подкрепям силуети, няма да подкрепям харизми. Ще подкрепям българския народ. Следвайте интереса на българския народ, иначе ще паднете и ще боли“, предупреди лидерът на „Атака“.

Още по темата
„Не можем да имаме нишо общо с ДПС. С ДПС работеше ГЕРБ през цялото време, не пипна нито един управник, нито един министър от ДПС не беше разследван, нито пък някой от БСП“, изтъкна Сидеров.

„Хората излязоха на площадите и събориха корумпираното и некадърно управление на ГЕРБ. ГЕРБ абдикира, ръководството на партията избяга от отговорност, аз не съм се крил като вас, когато купувахте депутати“, продължи емоционално Сидеров.

Няма да защитаваме лобистки и олигархични кръгове, нито интересите на други държави, ние сме изключението, категоричен беше Сидеров.

Сега ще ви гледам сеира и ще бъда контрол и гарант, че няма да изкривите нищо, закани се лидерът на националистите. Ще гледаме какво ще прави този, който състави кабинет и ще управлява, допълни той.

Сидеров предложи заплатите на депутатите да бъдат колкото минималната заплата в България, да се вдигнат пенсиите, а партийните субсидии да се намалят, а тези, които не влизат в НС, изобщо да не взимат. Според него сметките за ток на българите трябва да паднат веднага, а монополите да бъдат изгонени от държавата.

„Какво говорим за ЕС, за 2020 и други такива дъвки? Положението е трагично. Трябва да се вземат мерки за доходите на хората", отсече още Сидеров. Той се обърна и към представителите на чуждите държави на първото заседание на НС.

„583 хиляди пенсионери у нас живеят със 145 лева на месец. Не идвайте тук с надути бузи да ни обяснявате как се прави демокрация. Елате да видите как живеят българите“, призова той.

В края на словото си той пожела на народните представители здраве и покаяние.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


504
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
333
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да! Със заплатите на депутатите и субсидиите за партиите МОМЕНТАЛНО да се случи това, което иска Волен! Па нищо, че е луд.
332
17
 
17
 
! Отговори
Минзухар преди 10 години
Боже,пази България! Преди изборите бая си мислех ,че ще е хубаво да гласувам за Сидеров и до бре,че ... не гласувах! Тоя е голяма излагация за всички ни! Не се връзвайте на лозунгите му - те са за камуфлаж !!! Истинските му цели са други! И днес се видя,за сетен път,че той не е ни-що друго освен един кавгаджия,истерик и неузрял политик при това силно отмъсти телен -братя българи,за какво ни е такъв водач?! Ако му се даде власт той е в състояние да запали България! Липсват му първите 7 години :)
331
2
 
17
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 10 години
Единственото нещо, което не ми хареса в изказването на Волен Сидеров беше постоянното наместване на местоимението "Аз", вместо "Ние" (от Атака). Цитати:.. "Аз няма да позволя.." Аз ще следя..." "Аз ще бъда...".. Един съвременен български политик не бива толкова явно да показва автократичните си наклонности, ако иска дълго да се задържи в политиката. Иначе, става огледален образ на Боко тиквата и пореден кандидат за местен Хитлер.Българинът не толерира Хитлеровци, па били те и ултра-патриоти. ;)
330
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес си погледнах фиша, ама не беше 1000 лв.Волене искам си обещаното от теб!
329
20
 
24
 
! Отговори
една жена преди 10 години
Господин Сидеров, сега съжалявам, че пуснах празна бюлетена, а не гласувах за вас.
328
23
 
20
 
! Отговори
Станимир преди 10 години
Срам ме е като гледам Волен Сидеров ,този човек не е добре,а е в парламента ,има нещо сбъркано :(
327
4
 
18
 
! Отговори
glas za ataka преди 10 години
съвет кам Волен внимаваи ко праиш и с кой се съюзяваш после данесе криеш от своите избиратели
326
0
 
17
 
! Отговори
българка преди 10 години
Днес е първия работен ден на новия парламент,би трябвало да ми е като на празник.Очакванията големи, но болката и разочарованията ми още по големи.Гледах ги днес и някакси ми заприличаха на театър,но когато театъра не ти хареса ,ставаш и си тръгваш, а след техния театър .......ние накъде.
325
23
 
32
 
! Отговори
krasos преди 10 години
На всички повехнали Гербери и червени рози мога да Ви кажа ,че Волен Сидеров днес от трибуната на Народното събрание показа ,че само той мисли за народа,показа го с думи и предложения и всички сини и червени гледаха като нас*ано дете майка си , недай Боже да живеят с минималната работна заплата ... Да живее България !!! Моля всички Герберски по*логи да си спестят коментарите ,а да чуят речта и да си отворят ушите по добре около и след 10 мин.
324
15
 
14
 
! Отговори
da преди 10 години
Tozi Bolen Mozak da vzeme da obiasni zashto e v parlamenta,kato niama da raboti s nikogo!!. Toy triabva da bade saden ,che iska i pravi vsichko za da provali savsem tazi darjava. Da si kaje na kogo sluguva,shtom e tolkova praveden!!
323
1
 
23
 
! Отговори
birata преди 10 години
нищо няма да стане скараха се още на първото заседание а пък ще ми управляват страната
322
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
за мен това е абсолютен популизъм, изобщо всичко което се случва на политическата сцена е абсолютно театро - народе не очаквайте някакво развитие на държавата, защото видите ли до сега световна финансова криза, сега политическа криза и ..., но от гладния по-голям звяр няма така че никакво оправдание няма да спаси никого
321
3
 
28
 
! Отговори
sunny преди 10 години
Трагикомедия..
320
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
докога бе, скъпи сънародници, ще виждате само в черно и бяло (червено и синьо)? 'въздържал се' Е ПОЗИЦИЯ, също както и 1:1 във футбола е резултат и може да те класира. в момента в този парламент са 4 коренно различни партии - негласуването на сидеров по тази логика е и подкрепа за герб, нали? при тези обстоятелства това е единствената разумна позиция - ако ти спазват програмата, си 'за, ако не - 'против'. всички други машинации водят наистина до подмяна на вота. така или иначе избори ще има пак!
319
2
 
1
 
! Отговори
аман преди 10 години
До Анонименне ти ли минава през ума че за да мисли някой от какво ще пълниш ..... трябва да получава Пари а не да трябва да краде...трябват ти богати б о г а т и съседи за да си и ти богат и децатати...край нямате!!!
318
8
 
9
 
! Отговори
фен на хан Крум преди 10 години
Прав е Волен. Но за кампания трябват поне 10 милиона за малка партия, а това е много. За да се набавят парите водачите на листи се отчитат пред партията - колкото са по-напред, повече пари дават. А големите пари не са в честните хора в България в над 90% от случаите. Всички партии издигат на водещи позиции послушковци или мошенници и затова няма да имаме успех скоро българите. Така е даже в АТАКА. Иначе Волен е гласа на народа. Само мазохисти могат да гласуват за партии дето са го грабили.
317
2
 
15
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Нормално ли е да дадеш гласа си за партия,която 60 години доказва на практика,че не може да прави модерна икономика? С тези гласове и давате второ място в парламента!Нормално ли е да даваш гласа си на партия,която за 3.5 години те е натикала още по дълбоко в блатото на бедността? С тези гласове сте и дали първо място в парламента!? Може ли да кажем, че сме мъдър народ? Може да кажем само,че народа мъдро сме го натикали с тези избори още по дълбок в бедността
316
16
 
24
 
! Отговори
IND преди 10 години
Сидеров като се прави на такъв националист защо не подаде иска за касиране на изборите?!? Само ГЕРБ искат касиране... Знаете ли в Турция по секциите какво се е случвало... ама май не му пука нали си е в парламента и може да граби, въобще не му пука за друго и не иска нови избори, защото много хора вече се отрекоха от него. Този е един измамник и подъл лъжец! Тури си феса а после се прави на велик и прави шоу в парламента...
315
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много си е нормален, на фона на другите. Гледайте малко по-внимателно.
314
4
 
15
 
! Отговори
до кога преди 10 години
Луди и ненормални ни управляват, те се сменят един след друг, взели са се на сериозно подлудиха и народа .. Спрете се, омръзнаха ни вашите излияния. Намерете си друго занимание и разхлабвайте нервите.