"България на гражданите" ще е опозиция на новия кабинет

Меглена Кунева няма да става министър, сигурен е Петър Николов
Обновена: 26 май 2013 16:42 | 26 май 2013 16:42, Красимир Ангелов
90
"България на гражданите" ще е опозиция на новия кабинет
Меглена Кунева няма да става министър в кабинета "Орешарски".Снимка: Булфото

Партия "България на гражданите" ще бъде опозиция на това правителство, обяви във Велико Търново Петър Николов, член на Националния съвет на партията на Меглена Кунева.

Той посочи, че правителството няма да бъде "нито експертно, нито програмно, а правителство на БСП".

Николов призна, че в понеделник предстои среща между Пламен Орешарски и Меглена Кунева, на която ще бъдат представени основни моменти от програмата на партия "България на гражданите" за бързо излизане на страната от кризата.

"Ние ще бъдем опозиция на това управление, което не значи, че няма да водим разговори или да му помагаме с тези", уточни Николов.

Той бе категоричен, че Меглена Кунева няма да приеме никакъв пост в бъдещото правителство, нито пък хора от "България на гражданите" ще станат министри.

Петър Николов изказа прогноза, че новият кабинет ще оцелее до изборите за Европейски парламент през май 2013 година или малко след тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
слон преди 10 години
Тая нали си даде оставката? Каква опозиция пък сега измисли?
74
0
 
0
 
! Отговори
didoo преди 10 години
Партията на Кунева е поредната в политиката, която дава куп обещания, без да има нужното самочувствие с покритие. Разбирам там да присъстваха куп експерти, които да дадат положителна оценка, но такова нещо там просто не съществува. Дори нужните гласове за парламента няма да получат от вота, за да влязат вътре в него.
73
0
 
0
 
! Отговори
Kosta преди 10 години
ХАхахаа за какво ще се съгласуват с тази бивша чиновничка? Какви мерки може да предложи тя?! Едва ли ще са по-различни като идеи от тези на комунистите, нали са си от една порода още от отдавна! Историята помнии!
72
0
 
0
 
! Отговори
Илияна преди 10 години
Интересно, какво пък се прави Кунева на ударен и как така ще бъде опозиция на своите собствените хора? :) Сигурна съм, че това уговорено отдавна между тях, а и щеше да е много нагло, ако беше поискала пост за министър, при положение че хората дори не й гласуваха доверие за да влезе в Парламент!
71
0
 
0
 
! Отговори
Velizara преди 10 години
Орешарски е интелигентен човек, но като гледам са какви некадърници , крадци и задкулисни играчи (тук визирам Кунева) се е заобиколил, нищо положително няма да успее да направи.
70
0
 
0
 
! Отговори
deneris преди 10 години
Кунева за какво са я повикали и нея за да съсипе и този кабинет ли? След нея потоп настъпва.
69
0
 
0
 
! Отговори
Iva Hikova преди 10 години
Целта на България на гражданите бе да разсее част от гласовете в десницата, както се и случи - синьото претърпя тотален разпад, а БСП са с мандат в ръце. Кунева показа за пореден път, че работи за червените под една или друга форма. Жалко за хората, които гласуваха уж за дясното, а получиха Доган и БСП.
68
0
 
0
 
! Отговори
borkoslav преди 10 години
Тези разговори на Орешарски с останалите партии са чисто фиктивни, така че не е нужно от ДБГ толкова да се превземат. Те тотално се провалиха на тези избори, тъй като дори не можаха да вкарат свои хора в НС, а Кунева дори се цанеше за премиер. Европейското лице на България с големите претенции остана извън парламента, понеже и хората видяха колко струва на дела Кунева.
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя тази партия съществува ли още? Аз си мислих,че се е разпаднала след грандиозния провал на Кунева на изборите,но явно олигарсите Прокопиев и Огнян Донев не искат да хвърлят милионите които наляха в нея на *** и сигурно се надяват сегашното правителство да не издържи дълго и да има нови избори.Но даже и така да стане те пак няма да влязат в Народното събрание колкото и милиони да хвърлят.
66
0
 
7
 
! Отговори
twin_peaks преди 10 години
Човекът, който съсипа селското стопанство, догоравяйки 25 процента от субсидиите на западноевропейските селстостопански производители, за нашите производители. И после ще се чудят защо не им стигат парите. Ами сърдете се именно на Меглена Кунеа - комунистическата снаха, която ги договори тези неща.
65
0
 
7
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 10 години
Каква опозиция си ти другарко ,след като изобщо не си в парламента? След две три години няма и да си спомняме за тебе, освен ако не стане дума за затварянето на АЕЦ Козлодуй , че да те препсуваме на майка.
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тая очиларка още ли се надява на политическа кариера
63
1
 
4
 
! Отговори
plug_n_play преди 10 години
Никой не иска националната предателка Меглена Кунева в бъдещото правителство на Пламен Орешарски. Народът много хубаво показа на изборите, че Кунева не заслужава да участва във вътрешните пополитически дела на страната. Никой не е забравил какво направи тя за 3-ти и 4-ти блок на атомната ни електроцентрала в Козлодух, нали? Как подписа затварянето им много, преди да им е дошло времето за това!
62
1
 
5
 
! Отговори
er преди 10 години
тази коя е?
61
4
 
5
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 10 години
Каква опозиция си ти другарко ,след като изобщо не си в парламента? След две три години няма и да си спомняме за тебе, освен ако не стане дума за затварянето на АЕЦ Козлодуй , че да те препсуваме на майка.
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 52-За селяните вече има партия ГЕРБ, носите тирове с прасета, крави и друг ***, и бой по "каските на гражданята", докато върнете любимеца си на власт.
59
2
 
2
 
! Отговори
Джугашвили преди 10 години
Тези кои бяха, че ги забраших???
58
5
 
7
 
! Отговори
ААА преди 10 години
Тази противна Овца няма ли кой да я сложи на мястото и : В обора и да блее срещу огледало гледайки се каква крастава овца е.
57
3
 
4
 
! Отговори
смях в залата преди 10 години
Тези пък кои са
56
5
 
12
 
! Отговори
до65 преди 10 години
Ха ха ха .... и какво европейско видя от нея когато беше министър по европейските въпроси и за какво те защити като комисар по защита на потребителите?