"Евророма" пита Московски: Ром ли си?

Партията твърди, че Борисов го е представял като ром пред Барозу
Обновена: 1 юни 2013 10:58 | 31 май 2013 20:46,
235
"Евророма" пита Московски: Ром ли си?
Снимка: Булфото

След днешния скандал в парламента между бившия транспортер министър Ивайло Московски и лидера на „Атака” Волен Сидеров, партия "Евророма" също се намеси в спора.

Още по темата
От обясненията, които двамата депутати дадоха, стана ясно, че Московски се държал "нагло", викнал Сидеров навън, а лидерът на "Атака" го нарекъл "мръсен мангал".

Отстрани на "ринга" застана и Бойко Борисов, който пък посъветва Московски да понесе някой и друг шамар, но да не отговаря на националиста.

"Моля ви, отговорете честно и откровено: Вярно ли е, че при едно от посещенията на председателя на Европейската комисия г-н Жозе Мануел Барозу тогавашният премиер г-н Бойко Борисов пред хора от екипа му, отговарящи за човешките права, Ви е представил като човек от ромски произход", гласи писмото, изпратено от "Евророма" и цитирано от bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Маймунджилъците на Сидероуглу още в първия ден на новия Парламент не бяха случайни, а целяха да изместят случващото се в България, а то е връщането на ТройнО Крадливата коалиция на БСП и ДПС с подкрепата на руското лоби бАтака! Нещата са сериозни, чака ни инфлация, глад и мизерия, а зимата не е много далеч! Нещата скоро ще ескалират до гражданска война, а палячото Сидерко още сега ни играе по нервите! Питам се само: Докога братя българи ще търпим тези предатели, може би още няколко месеца!!
40
5
 
8
 
! Отговори
СЛЕД преди 10 години
След Режима на Пиночет и Борисов може да направим Анализ.
39
7
 
20
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Сидеров не е турчин. Той е *** от туркиня и ***.Преди 30 години си прави пластична операция и се избелва като джако. След това си сменя самоличността и се преселва от Ямбол в София. В Ямбол е регистриран за сводничество и кражба на кокошки. а е осъждан за наркотици и секс с малолетни. След преместването в София получава провидение свише и започва да се занимава с политика. Има известни отклонения защото е изнасилван като малък.(родители на Волен простете ми, но си заслужава подигравките).
38
8
 
14
 
! Отговори
London calling преди 10 години
Една по една излизат кирливите ризи на шайката герб.Бас държа че до краят на годината ще има най малко три тома със събрани лъжи,фалшификации,измами и извращения от най просташкото правителство в историята на България.
37
11
 
15
 
! Отговори
! преди 10 години
Московски се държи съвсем нормално и куртурно, но някой така се е побъркал, че започна да се циганосва повече от истинските роми!
36
8
 
17
 
! Отговори
таня преди 10 години
не пишете глупости,без да сте запознати.московски е чист българин от плевен работила съм с майка му - пенсионирана данъчна служителка,баща му преди 10 ноември бе кмет на кметство мизия в плевен те не са така *** ,но ситът им е,но не е ром.иначе не ме интересува политическата му принадлежност.
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Zashto gi sadite horata po cweta na kojata,kato stawa wapros za politici potshti wsitshki sa murgawi w parlamenta ni,i kakwo trqbwa dasi mislq tshe Balgariq e uprawlqwat *** towa lie zakliotshenieto,q stiga wremini kipeli.Prestanete s Rasizama,do nishto dobro nqma dani dokara.
34
9
 
8
 
! Отговори
ПЛАНЪТ преди 10 години
ХОРА!!!!!МИСЛЕТЕ ЗА ДЕЦАТА СИИИ!!!НАС КУЧЕТА НИ ЯЛИ!!!!ЗА ВСЕКИ 1 ЛЕВ ДАДЕН СЕГА ОТ ОРЕШАРСКИ,,,СЛЕД ГОДИНИ ВАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ ВРЪЩАТ 100ЛВ..ЗА КАКВО СКАЧАХТЕ И ВИКАХТЕ!!!!
33
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кво значение къв е щом е герберазин!
32
16
 
14
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 10 години
Фюрер АГА ЕФЕНДИ СИДЕРОВ!!!! ИЗТРЕЗНЕЙ ВЕЧЕ!!!! БРЕ ГЯУРИНО!!!!!!!!! ПОЛУЧИ 7,5 % И СЕ МИСЛИШ ЗА БОГ!!!ПОЛУДЯ ЛИ!!!!!!!АКО ПОЛУЧИШ 37,5 !!!!ОСЪЗНАЙ СЕ СЕРСЕМИНО!!!
31
2
 
5
 
! Отговори
до шоп преди 10 години
председателя на народното събрание да не ти е брат и той товори на уъ вместо л
30
8
 
8
 
! Отговори
мами ващо преди 10 години
До bariera_61Човеко вдигни си бариерата дето ти пречи да виждаш и не коментирай като не си наясно ! Само лаете и плюете по Атака, но дума не обелвате за ГЕРБ БСП и ДПС ! Сидеров да е казвал че само трябва да влезе в парламента и да ти дава 1000 лв. мин.пенсия??? Това важи когато той има кабинет и стане премиер, сега я няма тази изпълнителна власт.Защо твоите любимци от всички др.партии не се съгласиха на 310 лв. заплата, като им каза Волен а ??? Популизъм ли е тва аре нека го изненадат веднъж
29
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДПС БСП Атака = коалиция Вазелин
28
7
 
19
 
! Отговори
БСП В СЪРЦЕТО преди 10 години
Ако искаме да бъдем честни, Сидеров не е ром а е чист Турчин. От Ямбол, нисък на ръст, с малки очи и типични черти за чистите турци, такива каквито могат да се видят в република турция.
27
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Евророма и Волен приятели и това доживях
26
5
 
13
 
! Отговори
жириновски преди 10 години
На Лудия в най скоро време ще му провърви.Той много упорито върви към целта.
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е ром, а каберне совиньон.
24
4
 
7
 
! Отговори
KeepWalking преди 10 години
Мен не ми пречи да е ***.........Общо взето каквато ни е държавата ,такива са ни и ***......Ако *** бяха хора,не ходеха с каруците да бъркат по кофите,БГ щеше да е далеч по хубаво място за живот!!!
23
10
 
10
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Не е ром, а чист ***!Няма нищо обидно!Малко смърди,но това са подробности.
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TAZI MUTRA KOMUNISTI4ESKA I DA E *** I DA NE E *** E PO DOLEN I NAGAL OT *** . KOMUNISTI4ESKA OTREPKA , MEKERE DOLNO