ДПС си поиска 7-8 областни управители

Назначенията ще са ясни следващата седмица
Обновена: 1 юни 2013 20:19 | 1 юни 2013 20:07, Елка Василева
194
ДПС си поиска 7-8 областни управители
Лидерите на ДПС Местан и на БСП Станишев. Снимка: Булфото

ДПС иска постовете на областни управители в 7 или 8 областни центъра, заяви в Добрич Рушен Риза - заместник-председател на ДПС и депутат от Добрички регион, предаде Дарик. Добрич е един от градовете, в които движението ще настоява да посочи свой човек за губернатор.

Това обаче е предварителна договорка, все още се водят разговори, уточни Риза. Той добави, че от ДПС ще искат да имат достатъчно представителство сред областните управители съобразно  съотношението на силите в парламента. Според депутата през следващата седмица ще стане ясно къде какви назначения ще има. „След като ГЕРБ падна от власт, е нормално областните управители да бъдат сменени”, допълни Риза.

Евродепутатът Метин Казак изрази надежда, че новото правителство, което е експертно-политическо по своя характер, наистина ще върне доверието в европейските ни партньори и ангажиментите, които бяха поети, като например членството в Шенген, ще бъдат осъществени в най-кратки срокове.

Рушен Риза и Метин Казак бяха гости на националния събор на татарите в България „Тепреш”, домакин на който бе Добрич.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
27
 
! Отговори
ЧИКАГО преди 11 години
Kакъв народ сте вие бе ....счупихте *** УУУУУУУУУ РОБИИИ
112
1
 
40
 
! Отговори
баба Пена преди 11 години
Защо изведнъж ГЕРБ стана единственият враг на атакистите? Къде остана тази противоконституционната ДПС? Защо не протестирате както сте правили до сега за въвеждането на турски език в български училища? За назначаване на областни управители от ДПС? Против техните министри? За съборената християнска църква в община Гърмен? До тук ли беше патриотизмът ви и национализмът ви? Не всички ,които изразяват мнения различни от вас са от ГЕРБ. Има граждани мислещи и преценяващи обстановката трезво без партийни пристрастия. А те са повече от вас.Чакам някой от Атака да ми отговори на въпросите. Имате ли
111
0
 
20
 
! Отговори
Наум преди 11 години
На всчки гласували за БСП, и Не - гласували псевдо разбирачи и на гъби берачи както се казва: Честито и да на берекет....
110
0
 
22
 
! Отговори
DPS-to преди 11 години
Супер новина е това отново ще си имаме валии, аги, бейове и .... червен-черни башибозуци! Няма такава държава (или по точно казано територия) дето едно етническо малцинство да има такава ръководна роля в продължение на над 600 години , дори забравиха, че червените бригади ги пращаха на екскурзия в Турция през 1989 - аферим, ашколсун!
109
0
 
24
 
! Отговори
маане преди 11 години
като гласувате за бсп, че носите фесове. *** народ - мана*ска д -ва!!!
108
0
 
33
 
! Отговори
яяя преди 11 години
А защо в Германия няма етническа партия, че там има мнооооого повече турци отколкото у нас????Дали защото не е забранено??
107
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трябва някой отново да сезира Конституционния съд за това, че ДПС е етническа партия.Такива партии навсякъде са забранени.Няма ли някой по- разбиращ тук, някой адвокат, за да обясни законното положение? Състава на тази партия е 90 процента етнически турци, и това може да се докаже.Те напълно умишлено поставят по върховете българи, за да не се види истинския състав.Но това е напълно доказуемо.Омбудсман????
106
1
 
18
 
! Отговори
galatea преди 11 години
ДПС , най-малко вие имате основание да искате.
105
2
 
35
 
! Отговори
hunnter преди 11 години
а бе, калъфи прости. Защо не плюете сега срещу Бойко и Цветанов. Къса ви беше паметта... само за 3,5 години забравихте зулумите на БСП и ДСП и цялата им рода в управлението. Батко и братко ... Хак да ви е сега
104
1
 
14
 
! Отговори
тъпа работа преди 11 години
до 115: много филми си гледал май, ама не си ги догледал. това дето го пишеш са брътвежи на чисто луд. Хубаво ви гонеше бай Тошо, ама жалко че ви върнаха имената. Като не ви харесва тук, върнете се в Турция, само дето там ще сте никой и по цял ден ще сте на нивата да копате и орете.
103
1
 
20
 
! Отговори
ха преди 11 години
И юдата сидерчо се скри - колко ти дадиха, 30 сребърника ли? На него май започна да му пари.
102
1
 
28
 
! Отговори
chmatka преди 11 години
Новата партия ,, ЮРУШ ,, с водач Волен МАНАФОВ се пререгистрира ........ да ни е честита
101
2
 
28
 
! Отговори
zz преди 11 години
Bолен и Бареков продадоха България.Това са съвременните турски Ботев и Левски.Ще имат паметници в Инстанбул след десетина години.
100
1
 
23
 
! Отговори
поета преди 11 години
Беласица стара и новий Батак в минало още хвърлят своя мрак.... Сега заради Волен,чакат Метин Казак..
99
2
 
46
 
! Отговори
Бивш член на АТАКА преди 11 години
Машшалла Сидеров, машшалла ! Аз гласувах за теб, а ти ме продаде на БСП иДПС за няколко сребърника. Нима не се научи от историята, че който се събере с тия в коалиция, после даже ги няма в парламента. Срамота ! Ако знаех, никога нямаше да гласувам за АТАКА. Горките ние !
98
3
 
8
 
! Отговори
osman pasha преди 11 години
До ПАЗИТЕЛИey pachino strahlivets az sam etnicheski turchin no obicham bulgaria poveche ot vseki takanarecher bulgarin vashiat prablem e che vinagi se prodavate primeri ot pop krastio do volen .ne tursete problemite izvan vas te sa mejdu vas
97
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
така ви се пада нещастници неграмотни като не гласувате ще се навеждате удобно за ..... нали се сещате
96
0
 
47
 
! Отговори
BG.BG преди 11 години
До всички, които не гласуваха: Честито!
95
18
 
24
 
! Отговори
ДПС турчин преди 11 години
Днес ще имаме 7-8 областни управители, догодина турския ще е задължителен в училище. По-догодина турският език ще е втори официален в Република България, а след 4-5 години ние от ДПС ще можем вече да сформираме самостояетелни правителства, а защо не след 7-8 години единственият официален език в България да е турския, а българския да се изучава като свободноизбираем предмет в училищата. Ахмед Доган - Президент, Лютфи Местан - премиер. Кърджали - столица на България
94
1
 
40
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
8 от 28 са точно 35%. 35 % от българите са 2 500 000. Честото! Два милиона и половина се управляват от турци! Айде юруш на фесовете!