Анжела Тонева става шеф на ДКЕВР

Досега тя беше член на енергийния регулатор
Обновена: 5 юни 2013 19:35 | 5 юни 2013 19:33,
41
Анжела Тонева става шеф на ДКЕВР
Снимка: архив, Булфото

Правителството определи досегашния член на ДКЕВР Анжела Тонева за председател на регулатора. Решението беше взето, след като членовете на комисията заедно с председателя Евгения Харитонова подадоха оставки. Анжела Тонева ще довърши мандата на Харитонова.

От постовете им са освободени и членовете на ДКЕВР Андон Роков, Костадин Балачев, Милена Миланова, Цветанка Андреева и Стефан Герчев.

С петгодишен мандат за членове на комисията са избрани Илиян Хр. Илиев, Михаил Димитров и Еленко Божков.

Другите трима членове на ДКЕВР са Илиян Б. Илиев, Милена Миланова и Димитър Димитров. Те ще довършат мандатите на Андон Роков, Костадин Балачев и Цветанка Георгиева.

Още по темата
Анжела Тонева е родена на 5 май 1961 г. Магистър е от УНСС. Работила е като финансов ревизор, счетоводител и главен счетоводител.

В ДКЕВР е от януари 2001 г. като главен експерт по ценообразуване на енергийните продукти и услуги и директор на дирекция. През септември 2009 г. е избрана за член на Комисията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: ДКЕВРАнжела Тонева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дано се е вразумила за периода, в който беше комисар! И да внимава там с битовите контакти с подчинени и съпрузите им, че може да е фатално! Иначе и пожелавам успех в нелекото начинание да се овладее нарастването на цените на тока, тотално изкривената конкуренция в сектора и множеството ненужни скъпи мощности, в това число и такива, за които тя самата се е застъпвала. Интересна ситуация, ако е умна жена, а аз мисля, че е, то ще се справи, стига да не изплува нещо старо, добре забравено!
9
1
 
12
 
! Отговори
Somebody преди 11 години
Да, предната намекна за цените на ТЕцовете , респ. Хр. Ковчаки и компания... И изхвърча за по-малко от 24 часа от длъжността... "Напуснаха я " по бързата процедура... Обаче от друг страна, който и да дойде, няма да направи нищо, защото няма да смее да се опъне на някои олигарси с черен печат от САЩ на задграничния...
8
4
 
9
 
! Отговори
FOKUS преди 11 години
АФП: Русия убеждава новото правителство на България да рестартира проекта за АЕЦ Белене
7
0
 
13
 
! Отговори
БГ преди 11 години
Да си опича акъла, че нямам доверие в тях!
6
1
 
11
 
! Отговори
Поредната! преди 11 години
Ангелчета, Калинки ....Няма оправия братче!!!
5
3
 
15
 
! Отговори
Инженера преди 11 години
Не трябва ли да има поне инженерно образование за да е на този пост? Докога ще слагат на отговорни постове калпави икономисти от УНСС?
4
11
 
13
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
ГЕРБ бяха по зле и от НДСВ, Симеон Кобург поне с неговите си рицарски и масонски приятели вкара България в ЕС, от там населението се насочи поне навън за някой лев. На България този ЕС му струваше няколко декара Гори, няколко дворци и още няколко неща. А ГЕРБ 4 години обвини Тройната коалиция, защити до край еврейчето Дянков, уволни и закри сумати хора и предприятия защото това било финансова стабилност. ГЕРБ са повече от ТРУП, умните го напускат навреме, а глупаците остават. Ясно и Просто
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има прекалено много измислени комисийки,които с нищо не допринасят а само точат!!!!!
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тази комисия не трябва ли да се назначава с конкурс????
1
4
 
18
 
! Отговори
Х преди 11 години
ДА РАЗКАЖЕ ПЪРВО ЗА ИГРИТЕ МЕЖДУ ДКЕВР И РЕГУЛАТОРА.