Бареков се произнесе: ГЕРБ загърбиха отечеството!

Журналистът си призна, че е пращал SMS на Цветанов
6 юни 2013 16:28,
316
Бареков се произнесе: ГЕРБ загърбиха отечеството!
Николай Бареков Снимка: архив, Булфото

Изпълнителният директор на TV7 Николай Бареков си призна, че е пуснал SMS на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов с текст: „Г-н Престъпник, не си трийте ръцете с мен. С НЕуважение: Н. Бареков“.

По-рано в парламента Цветанов публично се оплака от съобщението в отговор на въпрос на репортер на TV7 дали не е подменил вота на избирателите с напускането си на залата на Народното събрание. 

“Да, това е SMS, който аз изпратих вчера на Цветан Цветанов, в който си позволих да го квалифицирам като престъпник. Направих това, защото от няколко седмици Борисов и Цветанов лъжат Европа, че са загубили изборите заради мен и TV7”, заяви Николай Бареков.

Още по темата
Журналистът зададе и публичен въпрос към Цветанов дали е вярно, че по време на изборите за президент и вицепрезидент на страната през 2011 г., Цветанов е направил твърдение пред Станимир Флоров, че щом ГЕРБ печатат бюлетините за изборите, значи ще ги спечелят.

Николай Бареков заяви също, че за разлика от ГЕРБ той е сред хората. Обикаля страната и се среща с разочарованите от управлението от последните три години хора. 

“ГЕРБ загърбиха отечеството си и се самозабравиха”, коментира още той. „Те загубиха изборите заради неучастието на голям брой фалшиви бюлетини в изборите, както и заради поведението си във властта”, категоричен е Бареков.

„Не подменяме вота. Ние защитаваме точно тези над 1 милион български граждани, които вие пренебрегвате от вашата телевизия. Но вие си обслужвате само ДПС”, заяви пък Цветан Цветанов по-рано в кулоарите на парламента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
54
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
Е, тоя е най-големия предател и гъзолизец.Барекооов, ще ходиш ли във Варна??? Май не ти стиска...
16
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ с най много много гласове,а загубили изборите,този *** може и да направи Левски шампиони за тази година,ама направо да ни обявят за световни шампиони 94г.тцъ..тцъ голям к.етен и туй то.
15
35
 
16
 
! Отговори
John Doe преди 11 години
Кофти новина за ГЕРБерастите!Императивна истина е, че в България избори се печелят и губят с... телевизия.Отдавна вестниците и радиото нямат почти никакво практическо значение за пропагандата. Времената на масовите предизборни митинги и пламенните речи на живо също отминаха. Интернет все още няма практически значимо влияние върху избирателите.Всичко се случва единствено и само чрез големите телевизии.А Бареков има телевизия, и то рейтингова телевизия!И мрази Бойко Борисов и Цветан Цветанов!
14
5
 
39
 
! Отговори
jorkatta преди 11 години
До Onkel Adolf Боже, опази България от тази напаст!!! Замислял ли си се защо Бареков започна да плюе Борисов??? Аз да. С Бареков стана същото, (или нещо подобно) като със Учиндолския *** който също някога беше ''дупе и *** с Борисов''
13
4
 
50
 
! Отговори
Bacho_22 преди 11 години
Този селски DJ в чалготеката ,много взе да разбира от политика.*** !!!
12
7
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дудук Бюреков не спира гнусно да се слага на тройната коалиция БСП-ДПС-Атака. Едва ли някой вече го приема насериозно като журналист...
11
5
 
41
 
! Отговори
Дедо Гаджа преди 11 години
И този е за диспансера на 4ти километър.
10
6
 
52
 
! Отговори
тъпчо преди 11 години
Този ако му сложа суратя на едно стрелбище да стрелят хората по него по пари ще ходя.......
9
44
 
12
 
! Отговори
Стефанаки Дойчев преди 11 години
Вече две герберски мутро-гарги се обявили срещу коментара ми.
8
8
 
34
 
! Отговори
AlekoKonstantinov преди 11 години
Машала, айде дудуче, не спирай...youtube/watch?v=IJdtUiwsiOI
7
83
 
21
 
! Отговори
Стефанаки Дойчев преди 11 години
Да се обединим всички срещу мутрите от ГЕРБ.България може без тях и наглостта им.
6
8
 
77
 
! Отговори
do kuputa преди 11 години
К.А.П.У.Т си Бареков, а ти за пари си продаде на дявола, и в момента, в който падне правителството на КТБ ще започнеш да четеш "романът глад'
5
49
 
35
 
! Отговори
Onkel Adolf преди 11 години
Предлагам във всяко училище да се сложи портрет на Бареков, редом до тези на Ботев и Левски. Човека който спря диктатурата на ордите на злото заслужава поне тая почит. Също така датата 11 май да се чества като презник на Бюреков.
4
6
 
95
 
! Отговори
AlekoKonstantinov преди 11 години
И този ми бил ДИРЕКТОР ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ПРИ ТОВА?Кога лиза на Борисов дирника беше следко. Сега обичаш по-червени и леко ***. Мда, това е то да си джурналист в България.
3
6
 
87
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 11 години
OMG, Бареков ли е отечеството? Много бързо забрави как лижеше г*3ъ на Бойко докато той беше на власт.
2
5
 
54
 
! Отговори
виц преди 11 години
Влизат един журналист и един партиен лидер в една аптека:- Два ка....а, казва журналиста на аптекаря;- Виждам, а какво ще обичате ?
1
18
 
11
 
! Отговори
feliks преди 11 години
sladur