Борисов иска вето на Закона за ДАНС

"Нямах време за тройната коалиция, строях магистрали"
Обновена: 7 юни 2013 14:54 | 7 юни 2013 11:17,
197
Борисов иска вето на Закона за ДАНС
Бойко Борисов Снимка: архив, БТА

ГЕРБ настоява за свикване на КСНС по повод приетите днес на второ четене промени в Закона за ДАНС. Това стана ясно от изказването на лидера на партията Бойко Борисов в кулоарите на Народното събрание.

97 народни представители ще изпратят такова искане до президента Росен Плевнелиев, допълни Борисов и посочи, че партията категорично ще настоява държавният глава да наложи вето върху закона. 

Борисов отново коментира и решението ПГ на ГЕРБ да не влиза в пленарната зала. Той отново посочи, че причина за тези действия е пълното незачитане на парламентарната му група.

Тройната коалиция не се съобразява с нашия глас, обясни за пореден път Борисов.

Самите те казаха, че могат без нас, без първата политическа сила – нека да го правят, заяви експремиерът.

По негови думи обаче депутати от ГЕРБ ще влизат в комисиите на НС, защото там се коват закони и така ще са информирани какво готвят останалите политически сили.

Още по темата
Там се взимат решенията и ще знаем какво са планирали, за да можем от трибунката да информираме гражданите, заяви Борисов.

Според Борисов останалите политически сили се опитвали да организират физическа разправа с ГЕРБ.

Повод за думите му беше отново гласуваната вчера временна комисия, която ще разследва полетите на правителството на Бойко Борисов с „Авиоотряд 28“. От това, което знам, те много повече са летели, коментира бившият премиер.  

По негови думи обаче тройната коалиция унищожила документите за полетите.

Той не пропусна за пореден път да изложи тезата си колко нискокачествени самолети са купили тройната коалиция и как трябва да се разследва и тази сделка.

Експремиерът повтори как не е имал време да разследва сделката, защото се е занимавал с градежи. „Аз тогава строях магистрали, мостове, кръгови движения, естакади. Ние спасявахме държавата и я градяхме“, подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
6
 
15
 
! Отговори
удри преди 10 години
Абе.Кво мрънкате че нямате работа и сте бедни.Та от началото на прехода БСП е първа или втора политическа сила а ДПС трета в вие за ПЕТИ път си ги избирате.И като сложа Гоце за 10 години вие какво очаквате? Така ви се пада.*** народ слаба държава
128
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На селския бек някой трябва да му припомни или по скоро да му обясни защото той със сигурност не знае че според Кодексът на труда при три самоотлъчки следва дисциплинарно уволнение.Какво значи незачитане на парламентарната му група? Това е все едно някой служител на някоя фирма да ходи когато си поиска на работа с мотива че шефът му или колегите не му обръщат достатъчно внимание. В крайна сметка ти си на работното си място (което и да е то) да работиш а не да те харесват.
127
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Подкрепям ГЕРБ е Бойко Борисов
126
11
 
12
 
! Отговори
Иван преди 10 години
а освен това отново да е премиер :)
125
12
 
16
 
! Отговори
Тъп умора няма: преди 10 години
Еййй, нема умора за простотията на това природно-интелектуално недоразумение!!! Даже почва да ме кефи, цървуляка му банкянски!
124
13
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Стреше маистрали,естакади и мост/ове/,когато България се стопяваше,когато инфлацията галопираше,безработицата стигна върхът , а пенсионерите гладуваха.Когато средният и малък бизнес го рекетираше.А на всички останали ни врръсваше да ти гледаме ухилената и проста физиономия.Има ли нещо по зло от това , което се случи през последните три и кусур години?
123
12
 
11
 
! Отговори
александър преди 10 години
Той строял магистрали, мостове и естакади! Абе ***, стига си повтарял, като някакъв ***, че си си вършил работата. Това е все едно всеки от нас тук да се гордее с факта, че днес докато е бил на работа е свърши това за което е назначен и за което му се плаща. ***. И да не беше ти, друг някой щеше да ги построи. Нали всички *** горе знаете, че от магистрали, пътища, мостове и естакади е най-голямата лапаница.
122
19
 
18
 
! Отговори
gost55 преди 10 години
До Лала Бойко Медотиев Борисов по известен като бойко тиквеника унищожителя на Българите е най голямото зло което се е случвало на нашата родина България
121
16
 
18
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
Аз искам вето на Борисов и простотиите му за това как строил магистрали!
120
2
 
9
 
! Отговори
milka преди 10 години
AMI TO SE VIJDA NE GI E OTNESAL V DJOBASI A OSTAVA ZA VSI4KI BALGARI NE NIE IZLAGAL 4E DARJAVTA E V ZATRODNENO POLOJENIE A TEZI KOITO OBE6TAVAHA 4E POVI6AT STANDARTA PENSIITE ZAPO4NAHA DA SE OPRAVDAVAT TOZI FILM SME GO GLEDALI I KATO SME ZLE OT KADE PARI ZA BELENE BOIKO PONE KAZA ISTINATA I NE OBE6TAVA6E A NAPRAVENOTO 6TE OSTANE ZA BALGARIQ
119
18
 
26
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Аз му вярвам на Бойко. Все пак от всичкото зло е най- малкото зло! Станишев ме плаши повече, много е корумпиран и манипулативен. А и като гледам само се занимава с интриги, подслушвания, подливане на помия пред другите, на такъв човек не се вярва! Даже и имунитета не иска да си свали и фес ще си сложи само за да е на власт!!!
118
18
 
17
 
! Отговори
гост преди 10 години
Тиквата повтори една лъжа много пъти и си повярва. КОГА ЗАПОЧНА И ЗАВЪРШИ И ЕДНА ЕДИНСТВЕНА МАГИСТРАЛА Борисов? Кажи?
117
17
 
16
 
! Отговори
Долу ГРОБ ! преди 10 години
Много гробари има из нета !
116
7
 
9
 
! Отговори
Миризливия Винету преди 10 години
Душичка !
115
19
 
17
 
! Отговори
gost55 преди 10 години
Ако наесен има нови избори.Пак ще гласувам против всички българоубийци от герб .Само и само да видя отнова нас*аните гъ*ове на тази мутра *** на снимката и на неговите герберски гъ*облизци
114
7
 
4
 
! Отговори
Буда-ла преди 10 години
Ти мен уважаваш ли ме?Да бъда или да не бъдапроститутка? Това е въпросът!Никой не ме уважава ,затова не ми дават пари след секс. И само да добавя, не ми пука дали ще ме уважават, ако ще ме уважават така
113
15
 
10
 
! Отговори
GiveMeFive преди 10 години
Малии, колко несръчно е хванал картата наш Бибитко. Предлагам председателят на НС Михаил Миков да удостои Тиквуняка с честта да разполага със свой уникален инструмент за парламентарно представяне във форма на ножица!
112
15
 
10
 
! Отговори
БЕСЕН преди 10 години
боже,този бай гойко(хибрид между ганъо и боко),ние ли избрахме за законотворец????Иде ми ръчичката си да отрежа...
111
12
 
10
 
! Отговори
ТОМА НЕВЕРНИ преди 10 години
причина за тези действия е пълното незачитане на парламентарната му група.-Е ПАК ЕГОТО МУ ВИНОВНО ,НАЛИ?ДА БЕШЕ КАЗАЛ ПРОТИВОКОНСТИЦИОННО,ПРЕКАЛЕНО СКЪПО С ОГЛЕД ПОСТНИЯТ БЮДЖЕТ,ЕВАЛА,*** КРЪСТНИКА ИСКА РЪКА ДА МУ ЦЕЛУНАТ.
110
13
 
10
 
! Отговори
gost55 преди 10 години
До do 113.Ало безмозъщно герберчета.Я малко уважение към възрастните хора.Те са твой родители и нормално беше малоумното управление на българоубийците ат герб да им увеличи пенсиите.Предполагам нямаш родители и затова се отнасяш със неуважение към възрастните хора