РЗС прати Сидеров в психиатрия, влияел зле на децата

НСО не пази Янев от 2 юни, отсякоха от партията
Обновена: 7 юни 2013 17:14 | 7 юни 2013 17:13,
75
РЗС прати Сидеров в психиатрия, влияел зле на децата
Снимка: архив Булфото

Яне Янев не се ползва с охрана от НСО от 2 юни т.г., а лидерът на “Атака“ трябва да бъде въдворен в психиатрия. Това става ясно от позиция, изпратена до медиите от пресцентъра на РЗС по повод изявленията на Сидеров днес от парламентарната трибуна и поведението му в последните дни.

РЗС възнамерява да сезира компетентната прокуратура за предприемане на действия по реда на чл. 157 от Закона за здравето и Наказателно-процесуалния кодекс, с оглед въдворяване на г-н Сидеров за задължително лечение в психиатрична клиника, се казва в позицията на РЗС.

От партията обясняват още, че по техни наблюдения лидерът на “Атака“ буйства, държи се неадекватно, налита на физически разправа с журналисти, заплашва политически опоненти с „чупене на глави, ръце и крака” и налита на бой в парламента.

Още по темата
На пресконференция в понеделник Сидеров нарече лидера на РЗС Яне Янев и лидера на НФСБ Валери Симеонов “два употребени презерватива на Бойко Борисов“. Миналия петък пък влезе в доста остра разпра с Ивайло Московски от ГЕРБ, а в сряда с друг представител на същата партия – Десислава Атанасова.

По данни на РЗС Сидеров държал “на заплата охрана от над 100 души от Самоков, които всеки ден пътуват до София с автобуси, без да разполага с лиценз за охранителна дейност, издаден от МВР“.

От позицията става ясно още, че според РЗС Сидеров е опасност и за психическото здраве на децата чрез изявите си в медиите. "Г-н Сидеров публично използва цинични изрази, включително пред медиите, нарича трети лица с изрази като „педерастчета, презервативи, измекяри, ибрикчии, помияри, п...и, лумпени” и други подобни", припомнят от партията.

Достъп до тези медии имат и непълнолетни лица, а подобни порнографски изрази, съчетани с агресивно поведение и заплахи с физическо насилие се отразяват негативно на детската психика. Поради което РЗС ще се обърне и към Държавната агенция за закрила на детето с искане на Сидеров да бъде дадено задължително предписание да преустанови публичното си порнографско поведение с оглед защита на психичното здраве на децата“, се казва още в съобщението на партията.

От пресцентъра на партията съобщиха още, че Янев вече не се ползва с охрана на НСО, като последният ден, в който е бил охраняван е 2 юни, неделя.

От НСО били преценили, че предвид многобройните случаи на заплахи срещу него, особено във връзка с дейността на оглавяваната от него Комисия за борба с корупцията по високите етажи на властта в предишния парламент, Янев се нуждае от охрана. След приключване на мандата на тази комисия Янев сам поискал сваляне на охраната му от НСО, което било сторено.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
3
 
! Отговори
Силвия Нинова преди 10 години
Смешното Яне дето го държат със секскомпромат говори, каквото му кажат господарите...
58
1
 
2
 
! Отговори
Сидеров се лекува! преди 10 години
Стига вече, Сидеров вече си пие хапчетата, снощи при Кеворкян беше мек , като памук.
57
1
 
4
 
! Отговори
... преди 10 години
Ako iskate da se smeete ot surce vi preporuchvam da potursite v youtube "the best of Яне Янев".Да видите какви ги говореше за Борис и Цветанов, а сега как ги акомпанира...
56
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво е това!!!Пред НС наредени десетима мъже с дебели вратове и това цяла Европа го гледа!После кой бил мутра,Защо никой не взема мерки ?защо не го прибират този Болен човек за лечение?
55
1
 
17
 
! Отговори
5555555555555 преди 10 години
KATO ZNAETE KAKTV E VOLEN ZA6TO BE HORA GLASUVAHTE ZA NEGO ?????? BYLGARSKIQT IZBIRATEL SAM SI E VINOVEN ZA STAVA6TOTO V STRANATA- GLASUVA ZA PREDATELI, LUDI I OQLI SE KOMUNISTI
54
20
 
9
 
! Отговори
kkro преди 10 години
Откъде тръгна Яне Янев бивш адвокат на Мултигруп, а пък сега тръгнал да раздава правосъдие. Изкараха му и на него няколко компромата и си затвори устата. Яне е най-голямата политическа *** в българската история!!!!!!!!!!!!!!!!!
53
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз за НФСБ ще гласувам като знам колко добри неща са свършили за Бургас
52
4
 
22
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 10 години
Tova e dobro,edin poburkan predatel da bude pregledan za psihoraztroistvo!Bravo!Ohrana ot Samokov/realno e.Gutselski gi e uredil momcite.Koi plashta??Volen vun ot parlamenta!
51
5
 
21
 
! Отговори
хохо-хаха преди 10 години
Уф, заболя ме корема от смях.Тия ще оберат всички рейтинги ако са в реалити шоу:)))Ще гласувам за НФСБ на извънредните избори наесен напук на Волен и Яне.
50
6
 
40
 
! Отговори
Nasko преди 10 години
Golqm smqh:)))Този Неврастеник и Патологичен ЛЪЖЕЦ Сидеров е наистина за освидетелстване:))Абе Воленчо, или по точното - Боленчо, що не се явиш някъде на митинг по площадите бе , та твоите подържници, да ти се порадват бе казъм гювендио
49
12
 
55
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Следващият свален имунитет трябва да е на Воленчо, за нападение на журналист.
48
44
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Радвам се че Волен има толкова здрави нерви и воля за да се бори срещу такива индивиди.срам ме е че сме заспал народ да допуснем такива в парламента.Волен ги поставя на мястото им в следствие и затвора.И много сте ми смешни като плювате Волен вместо да се възмущавате от Дпс и такива като Яне и Герб
47
8
 
33
 
! Отговори
С феса вперьод преди 10 години
Опазил ни Господ нашите деца да започнат да подражават на Феса! Той не знам дали е луд, по-скоро е много успешна политическа *** със стаж в професията. Национализъм,знамена,тениски,шапки,значки, всичко това е като стока на битака, който даде повече, получава Атака. Интереса клати феса е казал народа.
46
13
 
44
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
СТИГА СТЕ ХУЛИЛИ ЯНЕ ЯНЕВ! КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ИСКА ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕТЕ ЧЕ МНОГО ПАПКИ И ТОМОВЕ СЕРИОЗНИ НАРУШЕНИЯ ВНЕСЕ В ПРОКУРАТУРАТА ПОДПЛАТЕНИ С НЕУСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА.ДРУГ Е ВЪПРОСА,ЧЕ ТАМ НЯМА НЕЗАВИСИМИ И ПОТЪНАХА ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА ЗАВИСИМИ ОТ ФИНИКИИСКИТЕ ЗНАЦИ! ПРОЧЕТЕ ОТВОРЕНОТО ПИСМО НА ЕДВИН СУГАРЕВ ДО ЦАЦАРОВ!В НЕГО СА ОПИСАНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА СТАНИШЕВ ЗА НЕИЗГОДНИ ДОГОВОРИ АФЕРАТА, НА МОНИКА ХОХЕГЕР И ОЩЕ МНОГО ТАКИВА ПЪК ТОГАВА ПЛЮЙТЕ ПО ЯНЕВ! ЛУДИЯ СИДЕРОВ ЛИ Е ПО ДОБРИЯ?
45
33
 
17
 
! Отговори
manafa преди 10 години
Относно призива за членовете и платените симпатизанти на РЗС и НФС на БУДА: Симпатяги, не излизайте на улиците на 09 юни 2013 г. а на 22 юни 2013 г. защото тогава е гей парада ви. Ваши любими водачи Яне Янев и Варели Симонов
44
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХУБАВИЦААААААААААААААААААААААААА-ХАХАХАААА
43
17
 
20
 
! Отговори
анонимен111 преди 10 години
Скрий се бе ***, никаква охрана за теб.
42
27
 
13
 
! Отговори
Психиатър преди 10 години
До психиатъраНе си чел достатъчно момче ,Яне е по болен,а ти си най болен,защото вярваш в това което никога няма да се върне!
41
8
 
9
 
! Отговори
terry преди 10 години
***!
40
23
 
23
 
! Отговори
Баба Тонка преди 10 години
До РеволюционерПо луд от Яне няма!Той има и раздвоение на личността.Явно много здраво го държи Б.Б.!Яне ако си обикновен това не е тайна-скъсай оковите и бъди СВОБОДЕН!Народа това ще ти го прости,но политическото ти шикалкавене-НИКОГА!Затова в прочем си на улицата,а не в парламента.Българския народ е МЪДЪР и трудно прощава на ветропоказатели като теб.