РЗС прати Сидеров в психиатрия, влияел зле на децата

НСО не пази Янев от 2 юни, отсякоха от партията
Обновена: 7 юни 2013 17:14 | 7 юни 2013 17:13,
75
РЗС прати Сидеров в психиатрия, влияел зле на децата
Снимка: архив Булфото

Яне Янев не се ползва с охрана от НСО от 2 юни т.г., а лидерът на “Атака“ трябва да бъде въдворен в психиатрия. Това става ясно от позиция, изпратена до медиите от пресцентъра на РЗС по повод изявленията на Сидеров днес от парламентарната трибуна и поведението му в последните дни.

РЗС възнамерява да сезира компетентната прокуратура за предприемане на действия по реда на чл. 157 от Закона за здравето и Наказателно-процесуалния кодекс, с оглед въдворяване на г-н Сидеров за задължително лечение в психиатрична клиника, се казва в позицията на РЗС.

От партията обясняват още, че по техни наблюдения лидерът на “Атака“ буйства, държи се неадекватно, налита на физически разправа с журналисти, заплашва политически опоненти с „чупене на глави, ръце и крака” и налита на бой в парламента.

Още по темата
На пресконференция в понеделник Сидеров нарече лидера на РЗС Яне Янев и лидера на НФСБ Валери Симеонов “два употребени презерватива на Бойко Борисов“. Миналия петък пък влезе в доста остра разпра с Ивайло Московски от ГЕРБ, а в сряда с друг представител на същата партия – Десислава Атанасова.

По данни на РЗС Сидеров държал “на заплата охрана от над 100 души от Самоков, които всеки ден пътуват до София с автобуси, без да разполага с лиценз за охранителна дейност, издаден от МВР“.

От позицията става ясно още, че според РЗС Сидеров е опасност и за психическото здраве на децата чрез изявите си в медиите. "Г-н Сидеров публично използва цинични изрази, включително пред медиите, нарича трети лица с изрази като „педерастчета, презервативи, измекяри, ибрикчии, помияри, п...и, лумпени” и други подобни", припомнят от партията.

Достъп до тези медии имат и непълнолетни лица, а подобни порнографски изрази, съчетани с агресивно поведение и заплахи с физическо насилие се отразяват негативно на детската психика. Поради което РЗС ще се обърне и към Държавната агенция за закрила на детето с искане на Сидеров да бъде дадено задължително предписание да преустанови публичното си порнографско поведение с оглед защита на психичното здраве на децата“, се казва още в съобщението на партията.

От пресцентъра на партията съобщиха още, че Янев вече не се ползва с охрана на НСО, като последният ден, в който е бил охраняван е 2 юни, неделя.

От НСО били преценили, че предвид многобройните случаи на заплахи срещу него, особено във връзка с дейността на оглавяваната от него Комисия за борба с корупцията по високите етажи на властта в предишния парламент, Янев се нуждае от охрана. След приключване на мандата на тази комисия Янев сам поискал сваляне на охраната му от НСО, което било сторено.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
23
 
37
 
! Отговори
Сидер паша преди 10 години
Сидер паша е не само за психиатрията, но и за по-отдалечено място, като например любими места на любимия му спонсор руски - източен Сибир!Или в Източен Анадол - на любимия му друг спонсор турския, пък и това му е мерак, а и на нас, българите, още повече!!!!
38
18
 
21
 
! Отговори
info. преди 10 години
Toя шфестер на снимката е за панделата!Почти всички секретни документи който размахваше по медиите са 100% напълно унищожени
37
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименМъчно ми е за такива като теб.Ти май не си разбрал ,че Бойко си замина и няма връщане,сега остава да изгонят и калинките,че да си отдъхне тази Държава!
36
20
 
27
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Вие не разбрахте ли, че Волен Сидеров е луд? Опасен е за България и може да пребие всеки журналист, полицай, депутат, стюардеса, обикновен гражданин и така нататък. Не може да се командва и става опасен. Трябва да си взема лекарствата и да влезе в психо диспансер, иначе ще го вкарат насила, ако убие човек!
35
8
 
16
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
gledam v momenta bolen po btv po nagyl 4ovek ne sym vijdal nikoga prez jivota si
34
23
 
30
 
! Отговори
психиатъра преди 10 години
Прав е Яне,Волен е сериозно болен!
33
13
 
15
 
! Отговори
НСО преди 10 години
К*рвата Ямка в неделя при Карбовски потвърди, че се движи с охрана от НСО, как тогава от 2-ри юни не бил охраняван?
32
9
 
14
 
! Отговори
pege преди 10 години
На тоя не са му масажирали простата скоро.
31
20
 
16
 
! Отговори
прогледнал преди 10 години
До анонимен"Сидеров говори истини,а те много болят.Янето наистина трябва да си наеме личен психиатър."Не се коментира дали е истина това, което говори Сидеров а начина, по който го казва и поведението му.Определено не е добре човека.Жал ми е и за вас ,тези който го следвате.
30
3
 
13
 
! Отговори
Мазния преди 10 години
Яне така, Яне онака
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Za6to segel svali boiko za6tooo
28
11
 
11
 
! Отговори
1 преди 10 години
Че янка янеФ имали деца.
27
29
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Сидеров говори истини,а те много болят.Янето наистина трябва да си наеме личен психиатър.
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ай,сиктир,много скучни новини,днескаа,дай за тутуна дай за *те,да стане интрига!
25
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** пак на първа страница! Ай стига бе!
24
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да ти е в обратна посока резбата, мисля че трудно би се възприелно от децата, ама нейсе :)
23
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко е дълбок плана за свалянето на ГЕРБ.На кметовете на ДПС в смесените райони е дадена команда да се гласува 10-15% за БСП и 3-5% за Атака.И това се потвърди от членове на комисиите.
22
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Na 9 juni ot 12 4asa vsi4ki balgari na protestite
21
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Bravo qne
20
25
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя за какъв се мисли .Хората му биха шута а той още се вживява като Бойко.