Борисов се връща в НС, ако Станишев се извини!

От 20 години Ахмед Доган управлява страната, разкри експремиерът
Обновена: 23 сеп 2014 12:09 | 22 юни 2013 16:45,
600
Борисов се връща в НС, ако Станишев се извини!
Борисов отдавна би подал оставка. Снимка: архив, БТА

ГЕРБ ще се върне в парламента, ако лидерът на БСП Сергей Станишев се извини, че е допуснал непристойното поведението на „Атака“.

Това заяви Бойко Борисов след среща с председателя на Европейския парламент Мартин Шулц.

По-рано днес по време на форума на ПЕС председателят на Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент Ханес Свобода заяви, че е много лесно правителството да се отърве от зависимостта от "Атака", ако ГЕРБ се превърнат в конструктивна опозиция и подкрепят реформи, важни за държавата. 

„Господин Шулц прекрасно знае, че аз предлагах един глас да им дадем от ГЕРБ, за да не се хващат с тези хулигани от „Атака”. Как ще си го обясни поведението им при президента Плевнелиев? Мислите, че не знаят какво са правили на консултативния съвет? Аз съм готов веднага да се върна в парламента, стига Станишев да дойде, да се извини, да каже: „Вижте, това, което допуснахме, да подскачат по банките и ние да си мълчим, това няма да се допуска вече”.

Борисов беше категоричен, че от 20 години Ахмед Доган  управлява България.

„По време на нашето управление е единственото време, в което той не беше на власт, затова беше ни дал срок, че след една година ще паднем. Успяхме да удържим и паднахме два месеца предсрочно”, каза той.

Борисов заяви, че не се е виждал с Доган от много години. „Той има други приоритети, други партньори и аз не мога да съм в унисон с това, което той иска да се случва в България”, каза лидерът на ГЕРБ.

„Като всеки един гражданин съм разтревожен, че всеки ден десетки хиляди излизат по площадите в България, за безумните назначения, които се правят, но не е нужно, както вчера г-н Орешарски ходи до Брюксел - да му кажат там, че има проблем. Проблемът се вижда всяка вечер”,  допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

12Следваща »


600
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
375
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се връщай, моля те! И да не забравиш Цецо. А Станишчо ще си иде дома.
374
10
 
2
 
! Отговори
trendi преди 10 години
Най важното в момента е обединението срещу БСП ДПС И АТАКА Иначе в най скоро време или ще турим потурите, или ще въртим бухалки и ленти или ще носим ефенди сидер на рамената си !!
373
4
 
2
 
! Отговори
oo преди 10 години
Prolicha ai veche koi skogo e. Boko tikvata prizna publichno che e bil gotov na spogodbi s BSP. A inache sega obvinjava Volen che bil s tjach. Vsichko koeto stava e edin zagovor sresty ATAKA.
372
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Брей, не сме шизофреници, а малцинство сред стадо прости хора, които лесно ги манипулират със сладникави обещания и информационна мъгла по медиите.Гласувайте за последоватлни в ангажиментите си политици, които се идентифицират с вашата социална принадлежност , интелигентни хора, които могат да намерят решения, а не оправдания! БСП,ГЕРБ,АТАКА и ДПС не са такива партии!
371
1
 
1
 
! Отговори
V преди 10 години
nikoi ot vas v parlamenta ne e dostoen , kvo se opitvate da ni zanimavate s vashite gluposti , napravete neshto dostoino v svoq jivot izcheznete inache vse nqkoga shte si platite za storenoto
370
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко крепеше мад*те на Т.Живков когат Тодор му рече-а бе селянче защо не направиш СИНЯ ПАРТИЯ така да се казва СИНЯ ПАРТИЯБойко мислил и се загледал в петолъчката на шапката си?- ГЕРБ СИНЯ ПАРТИЯ става ли?Става сега всеки ден всеки час навсякуде има гербераст!
369
1
 
3
 
! Отговори
trendi преди 10 години
ББ"С радост бих работил и с партията на г-жа Кунева и с ДСБ. Не се ли отворим, не намерим ли пресечни точки за работа, дори да влезем в НС, резултатът ще е равен за всички - 0. Г-жа Кунева е изключително европейски човек, сигурно при тях има обида или болка, която ние сме нанесли и те са ни нанасяли. Необходим е консенсус, за българския народ и за Брюксел ние трябва да излъчим алтернатива. Дали ще са нови партии, на база център-дясно или друго, предстои да видим."
368
0
 
1
 
! Отговори
HAIDE DE преди 10 години
Izwini se be haide be)))))))))))))))))))))ABE BOIKO STIGA STE SE IZLAGALI S IZWINENIQ STEGNETE SE!!! I DOKAJETE NA NARODA I NA EWROPA KOLKO E POLEZNO BALGARSKOTO PRAWITELSTWO ZA BALGARIRSKIQ NAROD!!!!! GEWEZETA!!!!!
367
0
 
3
 
! Отговори
Брей преди 10 години
397, пак ли търсим някой да ти дава алтернатива, някой да ти реши проблемите, спасител, нов ЦаР да кацне от Испания и да те оправи за 800 дни...АЛтернативата , единствената алтернатива си ти, солидарен, енергичен, честен, почтен и държащ на морала човек, който има непоносимост към лъжата и насилието, който подкрепя сънародниците си, открива сред тях можещите и знаещите, култивира в лицето на децата си нови знаещи и можещи, честни, солидарни граждани! Алтернативата си ТИ!
366
4
 
2
 
! Отговори
trendi преди 10 години
До НФБ както имаш чисти ръце така и ще се изцапаш ако трябва да направиш нещо за народа а ти предложат 50000 знаеш ли кога ще ти пука за мен Предпочитам ББ пред Доган
365
1
 
4
 
! Отговори
Обръщение преди 10 години
За тоя не важи ли кодкса на труда? Не важат ли законите които сам създаде? Не се ли закле като депутат да служи на Народа? Парламента не му е офис на ЕТ ,та да влиза и излиза когато му отърва.Ейййййй "красивите и интелигентни" от протестите идете и пред неговата централа за да докажете,че не сте от неговата "администрация" и го накарайте да работи, а не всеки ден да ръси глупости пред медиитеИзвинение няма да получи.Да се извини първо той на Народа.
364
1
 
11
 
! Отговори
ушеф преди 10 години
"Герберът е особен вид нискоинтелигентен индивид, комунист по произход и разбирания и комсомолец по приказки и начин на изява. Дете на шофьор/ фризьорка/ чистачка/ прислужник в ЦК на БКП, герберът от малък е научен на интересчийство и кражби, както и на фалшиво раболепие пред Господаря, който му дава храна. Съвест и морал няма, обича да рита слабия и да се подмазва на силния. Склонен към търсене на "твърда ръка" и към ограничаване на свободата на другите. Генетично неспособен да полага усилия и да се труди честно, особено в конкурентна среда. Нулева фантазия, клиширани изрази, явни правописни
363
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунистите са на120г когато някой казва че ББ е комунист това значи че всички българи сме комунисти
362
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми кажи му ама пред медиите!Извинявам ти се че те победих на изборите че ще те победа на каквото кажешче си *** селянин и министрите ти си печатат фалшиви дипломи.Извинявам ти се че накара хората да ядат асфалт и да си продават златата за даотцелеят и още че сме на последно място по заплащане от АФРИКА и ЕВРОПА.
361
0
 
1
 
! Отговори
Motorhead преди 10 години
I twist the truth, I rule the world, my crown is called deceitI am the emperor of lies, you grovel at my feetI rob you and I slaughter you, your downfall is my gainAnd still you play the sycophant and revel in my painAnd all my promises are lies, all my love is hateI am the politician, and I decide your fate
360
0
 
8
 
! Отговори
РЕПРЕСИРАН ЛИ Е Б.Б. преди 10 години
БАНДИТ БОЙКО(анонимен)23 юни 2013,07:26отговориblitz.bg/news/article/206970Дядото на Бойко -Асен Войнов/по-точно му е прадядо/ не е бил отнесен от "червен вятър" след 9.09.1944г.По време на първата и втора фаза непосредствено след 9.9.44 ,когато българската армия се включва в разгрома на хитлеровата армия дядото на Бойко е бил кмет в селото.Той не отива на фронта и остава .Когато фронтоваците от селото се връщат разбират,че "великия десен дядо " на Бойко е мърсувал в селото и е поебавал две булки на които мъжете са били на фронта.Тогава афектирани същите тези негови съсе
359
3
 
5
 
! Отговори
1 преди 10 години
Поздравете ме бе!!! Извинете ми се бе!!! ББ
358
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БрейА ти какво предлагаш?..Новата алтернатива..Коя е тя? Старата нова..Стига с алтернативите. Нека просто спре тази война на компромати!
357
1
 
10
 
! Отговори
Брей преди 10 години
Добре де, не искате ГЕРБ, но вкарвате ГЕРБ в парламента. Не искате БСП , но пък гласувате за тях. Не искате ДПС и АТАКА, но ги вкарвате в управлението! Всъщност най-много не искате тези четири партии, но вкарвате само тях в парламента с гласа си ? Вие шизофреници ли сте?
356
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В България има много малко конкурентно способни дружества и почти никое от тях не може да оцелее без "политически гръб". Всички говорят за това как се уреждат обществени поръчки, но замислял ли се е някой чии интереси се обслужват, как може да буквално да се открадне бизнес, защото ти не си с някой си. ГЕРБ го върна на БСП, но за съжаление от това пострадаха много обикновени хора, оставяйки на улицата. Време е да заровите томахавката и да спрете да си натривате носовете един на друг! Еднакви сте