Луди не ме плашат, лудите са в НС, изригна Борисов

Чуди се на БСП защо позволяват на Сидеров да ги управлява
Обновена: 29 юни 2013 08:48 | 28 юни 2013 18:31,
260
Луди не ме плашат, лудите са в НС, изригна Борисов
ГЕРБ са готови да отидат на нови избори, отсече Борисов. Снимка: Булфото

Не знам Цветлин Йовчев за какви луди и пияни говори, където са ме заплашвали, но лудите са там - в парламента, и е можело да вземе мерки, на място.

Така Бойко Борисов коментира изнесените по рано днес от МВР шефа Цветлин Йовчев данни, че заплахите за живота му идвали само от пияни и психично болни, но само дотук - нямало нищо сериозно.

Лидерът на ГЕРБ се зачуди на БСП докога ще оставя историята на партията си в ръцете на такъв човек като Волен Сидеров.

"Не знам дали на симпатизантите на БСП им е приятно и дали са гласували ДПС да им определя кой ще им бъде на ръководните постове, а "Атака" и Волен Сидеров – дали изобщо ще бъдат на власт. С неговата наглост и желание да демонстрира как е хванал БСП и ДПС в хватката си, той прави изстъпления, които минават границата на приличието", категоричен бе Борисов.

Още по темата
Бившият премиер обяви още, че Лютви Местан е напълно прав в твърденията си, че на ГЕРБ няма алтернатива.

"Няма алтернатива. Българите избраха ГЕРБ за първа политическа сила. Той е прав – друга алтернатива не се е появила. За пръв път в новата история партия ГЕРБ  за втори път последователно печели изборите. И побеждава БСП и ДПС досега на всички избори, на които са се появили. За каква алтернатива говорим? Те не са алтернатива. Третата, най-малобройната партия, ще определя кой какъв е в България – това българите не са го пожелали, и затова е цялото напрежение", сигурен е Бойко Борисов.

Той отново пресметна, че милион и сто хиляди са избирателите на ГЕРБ, които нямат представителство във властта.

"Като прибавим сините, като прибавим на г-жа Кунева избирателите, като прибавим на партия НФСБ, РЗС – виждате – милиони хора не са представени в момента", преброи ги Борисов.

По думите му, ако сега има избори, конфигурациите в парламента ще бъдат коренно различни и за пореден път обяви, че ГЕРБ са готови да отидат на нови избори.

"Не случайно, за пореден път, са триковете им, с отнемане на субсидиите на малките партии. Малките партии, на които не им достигна малко, за да минат прага и да влязат в парламента, искат да ги лишат от пари, за да няма кой да бъде допълнителна алтернатива за коалиционен партньор в следващия парламент", каза Бойко Борисов.

Бившият премиер прогнозира, че с тези темпове на работа на новото правителство европейските фондове за България могат да бъдат отново спрени.

"Мога да разчитам между редовете, защото четири години съм работил с Европейската комисия. Когато получиш писмо, че те са раздразнени, това означава, че те са бесни. Когато получиш писмо, че има несъответствие, това значи, че спират всички фондове. И Орешарски, и Батко, и Братко са пряко свързани с тогавашното спиране на фондовете", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
2
 
! Отговори
Георги11 преди 10 години
Атака победа!!! Да живее България ,да живее втория Левски Волен!!!
210
0
 
2
 
! Отговори
Analizatora преди 10 години
Атака е партията, която наистина си върши работата!Атака е партията, която търси истината и задава въпросите, които не се харесват въобще изобщо на предишните управляващи защото са виновни, защото кражбите им от държавата нямат край!Атака е единствената партия, която има смелостта наистина да гони мръсните депутати, които години наред лъжат и ограбват народа!Затова е това нападение срещу Волен и Атака , никой не иска да бъде хванат и изправен пред гнева на народа за престъпленията си, защото народа ще го разкъса !
209
5
 
6
 
! Отговори
Киро преди 10 години
Иска ли ви се или не Бойко си е първи от първите. Колко още трябва да ви бие на избори? Оная *** станишев не искаше да стане премиер защото е невъзможен като такъв ,Местан?Или пък Сидер-паша? Бойко е единствената алтернатива на тази невъзможна коалиция. Европа не спят като нас,субсидии ще видим през крив макарон. Молете се този цирк който е парламента сега да свърши по бързо. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
208
11
 
7
 
! Отговори
коментар преди 10 години
Алооооо,докога ще ми показвате физиономията на тази МУТРА?Кой е този ?Безработният милиардер ли?
207
7
 
10
 
! Отговори
коментар преди 10 години
Алооооо,докога ще ми показвате физиономията на тази МУТРА?Кой е този ?Безработният милиардер ли?
206
13
 
10
 
! Отговори
РАЗУМ преди 10 години
Господ бави, но не забравя! Но експлоататорите, ***, българоубийците не се впечатляват от Господ, а от народоугодната работа на Законодателната, Съдебната и Изпълнителна власт (както и на всички правоохранителни и контролни държавни органи)! Това, че близалите десетилетие сикаджийският *** на Бойко Методиев Борисов, се правят на мъже пред кривото огледало на своя морал... Е очевадно! Тогава? Защо трябва да обвиняваме космоса, а да не БАРКУВАМЕ кривите ракети?
205
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тикво, много бързо забрави че Атака поддържаше твоето правителство преди да си напазаруваш депутати. Мутра проста. Толкова си *** че чак си вдлъбнат. Всичко различно от теб Тикво е по добро за България. Чакай Сретен Йосич да излезе да те видим къде ще се криеш тогава. Контрабандист и убиец такъв. *** долна шопарска.
204
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е то луд не се плаши от луди.Иначе нямаше да има лудници.
203
4
 
1
 
! Отговори
boza преди 10 години
Omruzna mi ot spasiteli na Bulgaria , te *** ne luzhat tolkova , kolkoto nashite partii , a i oste imat surat da mi razpravjat kolko sa hubavi , osrani otvsjakade , mirishe ta se ne trae , ama te , ne ta ne -- nie sme drugi njama , pusto durvo neokastreno, da otvorjat otnovo Belene i vsichki nashi partiini Gauleiteri tam .
202
14
 
11
 
! Отговори
мммммммммм-да преди 10 години
Бойко,не влизай на заседания в парламента!Там не минават тъпите ти оправдания за всичко ,че друг е виновен.Там трябва и смислено да се говори ,да се отстояват позиции ,а не по махленски да си разменяш пасчета като на футболно игрище.Ще стане ясно и на луд и на *** ,че си един от тях.И още нещо :Защо разпалваш етнически огън -за кеф или си мислиш че като бивш пожарникар ще те пратят да го гасиш и да се почустваш велик Ех ,Нероне
201
3
 
14
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Искаме пълна лустрация и операция чисти ръце ! Агентите на дс нямат място във властта и партиите и в никакви държавни служби ! А убийците и крадците трябва да са в затвора ! Които направи това, той заслужава и да ни управлява !
200
24
 
23
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
Аз пък се плаша от ББ, като го гледам, а пък и като го слушам напоследък, че все някой иска да го трепа се плаша за психическото Му здраве.
199
22
 
22
 
! Отговори
34 преди 10 години
БЕБЕТО БОКО ВИНАГИ НЕЩО МУ ПРЕЧИ
198
33
 
29
 
! Отговори
??????? преди 10 години
Бойко,правите голяма грешка като плащате на 2,3 хиляди "интелегентни"хора да викат и крещят,защото на следващите избори няма да имате и броя на гласовете на Атака.Като искате да се сърдите,сърдете се,по-добре е за народа,защото не пречите на парламента да приема ,и прие доста социални промени сомо за 1 месец,а вие не го направихте и за 4 години.Засрамете се,помислете малко за народа че с вашето управление го уморихте от глад!
197
23
 
26
 
! Отговори
антиЕС преди 10 години
тиквуна е егати и нарциса
196
27
 
29
 
! Отговори
Го преди 10 години
Едно си баба знае, едно си плямпа. Пак БИЛ спечелил... Е, не умее да губи.
195
13
 
25
 
! Отговори
..... преди 10 години
КАЛИНЧООО
194
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонименda.,a Boiko to4no s lipsata na tova si ka4estvo da e malko lyd i da im se protivopostavi se provali,ili pone da slyhahe podkrepata si VOLEN, NO I TOVA IZGYBI ,MI SEGA DA SE Y4I KAK I S EDIN GLAS MOGE DA SE NAPRAVI MNOGO,A TOI ISKA VSE VSI4KO ,s edna dyma slab politik.....
193
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ot tebe idvat problemite MRASNA MUTO tisi za zatvora
192
28
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
BOIKO, SAMO TI SI EDINSTVENIAT KONFRONTIRAL MAFIATA V TAZI DARJAVA . VSICHKI NORMALNBO MISLESHTI HORA SA ZAD TEB. GERB, GERB I SAMO GERB. Poneje forumnata audientia sa naznacheni ot Pozitano ochakvam minusi.