Сидеров плаши с гражданска война

"Протестиращите са рентиери и реститути", смята той
Обновена: 28 юни 2013 13:31 | 28 юни 2013 13:19,
654
Сидеров плаши с гражданска война
Вчера Сидеров бе с палка пред НС, а днес дойде с пистолет в кобур. Снимка: Булфото

Заплахи за възможна гражданска война отправи лидерът на ”Атака” Волен Сидеров от парламентарната трибуна.
Той нападна остро протестиращите и вътрешния министър Цветлин Йовчев, който не се опитвал да спре ”вандалите”.

Аз ви казвам, че ще се стигне до гражданска война и това е реална опасност, заяви Сидеров. По негови думи хората няма да търпят да бъдат подлагани на агресия. Сидеров отново се закани, че той самият ще противодейства на протестите.

„Атака” ще прави всичко възможно да неутрализира вандалите, да брани своите членове и активисти. Докъде ще се стигне обаче, аз не мога да прогнозирам. С действията на МВР правите така, че да се стигне до сблъсъци, заяви още Сидеров.

България започва да прилича на една вандалска територия, където всички правят каквото си искат, скочи Сидеров на Цветлин Йовчев. Лидерът на ”Атака” поиска да знае дали правителството ще защитава правовия ред или ще продължи да толерира протестите.

Националистът отново беше категоричен, че протестиращите в София не са символ на обществото.

Тези хора не са българският народ. Тук имаме ангажирани, платени, поръчани  вандали, които изпълняват поръчка за опит за държавен преврат, отсече Сидеров. Той дори стигна дотам, че нарече протестиращите „терористи“. Сидеров го направи при поредното си обръщения към Цветлин Йовчев.

С терористи не се преговаря. Вие, господин министър, не само преговаряте, но и ги закриляте, ядоса се Сидеров на Йовчев. Лидерът на "Атака" беше категоричен, че лицето на протестите изобщо не било симпатично.

Това са протести с едно много грозно лице, заяви Сидеров и размаха снимка на протестиращ, който го заплашил, че ще му "извади гърлото".

Той на няколко пъти застъпи тезата за опита за преврат, зад който седели мафиотски структури, които искали да се върнат на власт, но "Атака" не го позволявала.

Защо правите така, господин министър, че с действията на МВР не можете да укротите и да ги поставите на място? Защо вие не задържате хулиганите? Защо органите на реда не задържат хулиганите отвън? Защо не ги осъждат по бързата процедура?, постави поредица от въпроси Сидеров.

По негови думи протестиращите не искали по-добър живот на българите, те били рентиери, реститути и били надмогнали битовите проблеми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


654
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
508
1
 
1
 
! Отговори
илия преди 10 години
баолене...много си болен.спешно ти трябва психиатар.отиди веднага,не се бави.
507
2
 
2
 
! Отговори
Analizatora преди 10 години
Всички са наясно с факта, че Атака е неудобна партия за фигури от политическият живот!Предишните и настоящите политици искат да я изпратят в изолация, за да спре да ги преследва за престъпленията и кражбите им от държавата ни !Забелязва се, че платени социолози, писатели - никому неизвестни, журналисти и медии, които работят за нечий интерес изливат помия всеки божи ден, постоянно приписват обидни сравнения за Волен !Атака обаче е необходима партия за страната ни, защото е опозиция на мафията, защото е опозиция на крадливите политици, защото трябва националистическо присъствие, за да
506
0
 
4
 
! Отговори
ВЕРА преди 10 години
И В ЕВРОПА НЯМА ТАКОВА ЧУДОВИЩЕ КАТО ВОЛЕН СИДЕРОВ,СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ И НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ НИКОГА.
505
1
 
1
 
! Отговори
Теди преди 10 години
Толкова е добър Сидеров,че има десетки заведени дела срещу него.Прави се на Хитлер и толкова е жалък,но управниците са по жалки,защото ОЩЕ го търпят,но мисля,че ще им излезе на носа.
504
3
 
2
 
! Отговори
Tilk преди 10 години
Не плюйте по Волен Сидеров, той е единственият, който дава радикални решения на проблемите ни. Има право за много неща: за снемането на държавните субсидии, а единствено той е готов да се откаже от тях; за това, че някакви малки намаления като в цената на тока са само временно решение и че се нуждаем от по-дългосрочни промени. А правителството днес гласуваха и актуализацията на бюджета: да затънем пак в дългове. Атака имат добри решения, а сегашният кабинет ни срива. Помислете.
503
6
 
4
 
! Отговори
Adiito0 преди 10 години
Съгласна съм с коментарите по-долу. Сидеров единствен търси реален контакт с протестиращите и с гражданите като цяло. Само той може да си позволи да разобличи продажните ни медии, които се подмазват на управляващите, независимо кои са те. Но не получава уважението, което заслужава. Всички партии искат да се отърват от Атака, особено след като Сидеров стана шеф на антикорупцията.
502
0
 
3
 
! Отговори
Relentless преди 10 години
До kikoАко ти ми паднеш,ще те разкъсам със зъби и ще те изкормя *** да *** !!!
501
7
 
5
 
! Отговори
Adiito0 преди 10 години
Изминаха само няколко дена, откакто Волен Сидеров е на новия си пост, и вече личат неговите действия. Разкри офшорните сметки, в които е замесен Плевнелиев и разобличи продажните медии. Сидеров е достоен българин и това си личи по действията му. Никой, който действа срещу народа, не трябва да остане безнаказан.
500
5
 
4
 
! Отговори
Svoboden преди 10 години
Ако МВР не се задвижи да прибере всички провокатори побойници, действително ще се разрази гражданска война. Само Сидеров апелира към това, но никой не го слуша. Провокаторите го нападат, нападат го и групи от МВР. Това не е нормално отношение към един народен представител!
499
2
 
0
 
! Отговори
коко преди 10 години
Разбира се, протестиращите са терористир Крайно време е МВР да го разгони, за да има спокойствие в столицата
498
0
 
1
 
! Отговори
kiko преди 10 години
zna4i ako mi padne toia nenormalnik siderov'; shte go spukam ot boi.shte mu vkaram mozak v kratunata mu, dolna tvar
497
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ahmet Dogan sazdatel n a Ataka......
496
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ahmed do an sazdade Ataka zada ima silent elektorat...........
495
6
 
0
 
! Отговори
kiro преди 10 години
ei platenite gerberski pisachi duhaite supata :)
494
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mi neshtata otivat natam, naroda da si vzeme ot bogatite, kakvoto sa mu otneli
493
4
 
19
 
! Отговори
горкия преди 10 години
На този колко ли му плащат да се прави на клоун, та да се абстрахираме временно от БСП и ДПС...
492
3
 
11
 
! Отговори
аС преди 10 години
Колониалната система срещу Сидеров, в действие ...Ако е сам, ще може ли да я победи ?!
491
5
 
36
 
! Отговори
vrvм преди 10 години
Ама Сидерчо може ли да стреля? Аз доколкото знам има 10 диоптъра и не е ходил в казарма на мама миника. Този пистолет да не е воден? Сидер ага е много страхлив човечец. Прилича ми на пинчер като визия и държание. Като го е страх не спира да джафка, иначе като се погледне в огледалото вижда добреман.
490
3
 
16
 
! Отговори
арес преди 10 години
в парламента са терористите и ти не правиш изключение
489
40
 
9
 
! Отговори
волен не е болен преди 10 години
сидеров говори логично и точно казва истините директно, публично. затова противниците му се дразнят и повтарят едно и също, че е луд и фашист.