Не съм зависим от нещо или някого в ГЕРБ!

Борисов пожела успех на новата формация от бивши ГЕРБ-ери
Обновена: 7 юли 2013 17:12 | 7 юли 2013 17:10, Веселина Йорданова
369
Не съм зависим от нещо или някого в ГЕРБ!
Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пожела успех на новата формация, която обявиха, че ще създадат напускащи партията.

Въпреки че направих опити да намеря консенсус в партията, явно желанието да работят самостоятелно и да реализират знанията и уменията си е по-силно. Така че единственото, което мога да им пожелая, е успех, се посочва в изявление на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, разпространено от пресцентъра на партията.

Още по темата

"Членуването и напускането на една партия е доброволен акт. Напомням само, че партия ГЕРБ съм я създал аз и структурите, за които говорят в декларацията, не могат да бъдат управлявани от Цветанов или някой друг, освен от мен. Не приемам някой да се чувства като крепостен селянин в партията, затова, когато човек не се чувства удовлетворен, е свободен да тръгне по нов път", заявява Борисов.

"На няколкото срещи, които имах с колегите, категорично заявих, че няма нещо или някой в партията или извън нея, от които да се чувствам зависим. Затова и днес не приемам да бъда изнудван през медиите с подобен род декларации. Заявил съм воля за комуникация на няколкото срещи, които проведохме с тях. Тогава заявих и своята позиция, затова и считам този техен акт за прибързан. Още веднъж им пожелавам успех", се казва в изявлението на лидера на ГЕРБ.

По-рано днес членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, депутати от 41-то и 42-то НС, областни и общински координатори на партията разпространиха декларация до медиите, че започват поетапно прекратяване на членството си в ПП ГЕРБ и пристъпват към създаване на нов политически проект, "отговарящ на повика на времето".

Контактната група, подписала декларацията, е в състав: Иван Петров, Павел Димитров, Недялко Недялков, Константин Хаджигаев, Емил Димитров.

В декларацията се посочва, че през последните години ПП ГЕРБ е била овладяна от хора, непритежаващи съвкупността от морални, политически и професионални качества, изисквани и очаквани от обществото.

Стигна се до там, човек с повдигнати обвинения за сериозни престъпления, да продължава да бъде заместник–председател на ПП ГЕРБ и по този начин да се представя като мерило за почтеност. Идеята ГЕРБ беше приватизирана, а ПП ГЕРБ няма нищо общо с партията, която беше създадена на 03.12.2006-а. Днес тя отблъсква с арогантността и неадекватното си поведение, с ширещата се посредственост, с липсата на демократичност, пише в декларацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още по темата: Бойко Борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
257
0
 
0
 
! Отговори
кики преди 10 години
много добре, бившите комунисти от герб се отделиха.Бойко много късно ги разбра какви продажници са! герб започна да се прочиства от хора като Павелчо Димитровчо !
256
0
 
2
 
! Отговори
Дядо преди 10 години
СПИНОЗНИ видяхте какво стана във Варна същото ви очаква на следващите избори.Хайде със здраве , щще се охълцате и голям вой ще наддаде те . Рев до бога ,в който не вярвате.Сибир ви зове.
255
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Псуващите Борисов не могат да отрекат, че той оставя членовете на партията му свободно да решават кое е добре за тях и кое не. В другите партии знаем, че обвържеш ли се веднъж, няма връщане назад!!!!
254
2
 
1
 
! Отговори
баба ВАНГЯ преди 10 години
У ГЕРБ ке останат само ония, дето Цвъцо ги сересуваше и има со що да ги държи и за напред у кошарата на Бойко. НА ЛИЦЕТО ИМ ГО ПИШЕ ОТИ Е ТАКА, КАКО Я КАЗУВАМ !!!
253
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов е велик политик каквото ида пишат от БСП ДПС
252
5
 
6
 
! Отговори
Eldorado27 преди 10 години
много добре се получи... подкупните екземпляри се махнаха най после от герб.. сега трябват едни нови избори и всичко ще си дойде на мястото :)
251
8
 
4
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН преди 10 години
До АНАТЕМАНА НЯКАИ НЕЩАСТНИЦИ , КАМУНИСТИ И АТАКИСТИ МНОГО ИМ СЕ ИСКА ГЕРБ ДА СЕ РАЗПАДНЕ , АМА НЯМА ДА СТАНЕ ! КАТО ТОЛКОВА СА СИГУРНИ ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТ ОТ ИЗБОРИ ? СТРАХУВАТ СЕ , ЧЕ ТОЗИ ПЪТ НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ВЪРЖЕ НА БАРЕКОВ И ИЗМИКЯРИТЕ КАТО НЕГО , СОЦИОЛОЗИ И ЖУРНАЛИСТИ И ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ
250
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не съм зависим от нещо или някого в ГЕРБ!АЗ СЪМ НАРКОЗАВИСИМ!!!!!!!!!!!!!!!!Борисов пожела успех на новата формация от бивши ГЕРБ-ери7 юли 2013 17:10360
249
3
 
6
 
! Отговори
az преди 10 години
Хаджигаев е долен мерзавец! Евала Борисов!
248
8
 
7
 
! Отговори
фен преди 10 години
Тоя Боко съвсем се скапа.Да вземат да го приберат в лудницата, че ще го бият по дебелата тиква, където го видят.
247
4
 
9
 
! Отговори
ив! преди 10 години
Евала Борисов!
246
2
 
4
 
! Отговори
keles преди 10 години
До зулумите СТОЛИЧНИЗнаеш ли колко си ***???
245
11
 
8
 
! Отговори
зулумите СТОЛИЧНИ преди 10 години
20 000 Протестиращи не представляват България , тоест 7 милиона , така че Българският Парламент не може по никакви причини да се съобразява с Протеста в София , след като Софиянци искат да си протестират ,нека София да се отдели от България , така ще спрат зулумите СТОЛИЧНИ
244
4
 
7
 
! Отговори
Аделина преди 10 години
Разбира се, че така трябва да бъде! С подобни хора не може да се продължава работата! Те нямат място в партията! Търсили са подходящ момент, за да напуснат и да направят нова партия или да се присъединят към някоя от новосъздадените, водени единствено от стремежа им за управление или власт! Въпреки всичко ГЕРБ ще се запази първа и най-силна политическа партия!
243
20
 
15
 
! Отговори
борис преди 10 години
Борисов е много силна личност,винаги приема нещата реалистично..Човек с главно Ч
242
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БАНКЯНСКИ ***, РАЗКАРАЙ СЕ, ХОДИ МАЖИ ФИЛИИ С МАС И ЛАПАЙ КУФТАЦИ И ПАРЖОЛКИ, ЧУДЯ ИМ СЕ НА ТИА ОТ ГЕРБ, КВИ ХОРА СА, ЩОТО ДА ЧЛЕНУВАТА В ПАРТИЯ С ОТКРОВЕН *** НАЧЕЛО
241
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тиквю айде на село да садиш компири да мааааш филии с мас....
240
13
 
32
 
! Отговори
АНАТЕМА преди 10 години
ПОГРЕЕНИЕТО НА ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ СКОРО !!ДА ГОРИТЕ В АДА ДАНО У ВЕКИ ВЕКОВ!!!!
239
7
 
16
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Ти ли бее еее шматка американска
238
28
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дерзайте червени ***............довечера беж при Сър ГЕЙ да ви плати надниците :))