ГЕРБ взели на Борисов и Цветанов бронирани коли

Автомобилите са поръчани директно от Германия
10 юли 2013 08:16, Петя Славова
351
ГЕРБ взели на Борисов и Цветанов бронирани коли
Борисов и Цветанов. Снимка: Булфото

Две бронирани лимузини „Ауди А8” е купила партия ГЕРБ директно от представителство на марката автомобили в Майнц, Германия.

Колите били предназначени за лидерите на партията Бойко Борисов и Цветан Цветанов, пише Труд, позовавайки се на информация от членове на партията.

Официални данни от сайта на представителствата на марката в Германия, показват, че цената на последния модел “Ауди А8”  е почти 400 000 евро с всички екстри. Бойко Борисов и Цветан Цветанов са се спрели на по-евтини варианти, но автомобилите са поръчани директно от Германия и от партията не са отрекли, че са бронирани.

В публичния регистър на ГЕРБ е обявено, че цените на колите са съответно 202 206 и 166 596. Не е уточнено вида на валутата - евро или лева. Покупката е направена на 27 май, а според изданието колите са поръчани по спешност, след като Борисов и Цветанов излязоха от изпълнителната власт.

Двамата са добре охранявани от служители на НСО. Причината за покупката може да е заради факта, че след даването на властта от Борисов, двамата с бившия вътрешен министър са получили надеждни мерцедеси, но стари. С един от тези автомобили се е придвижвал и Георги Първанов, докато е бил президент. Все пак от ГЕРБ предпочели да закупят по-надеждни автомобили. Парите са от държавната субсидия на бившите управляващи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
16
 
24
 
! Отговори
optimist преди 10 години
За охраната на г-н Ахмед Доган всяка година се дават 1.5 млн. лв., само че тези пари не са от субсидията на ДПС, а от бюджета на НСО - т.е. от нашите данъци!
20
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Форумните лай_омети почнаха рано сутринта с простотиите си!
19
4
 
40
 
! Отговори
сретан преди 10 години
Даа парите са от субсидията за партията а парите от къде идват ? От матряла . А защо са в бронирани коли ? Защото матряла ще гииии, честните калудки
18
4
 
51
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
две мутри в бронирани коли.Много си пазят живота , че като знаят какви милиони са крали искат те да си ги харчат.
17
0
 
42
 
! Отговори
до 12 преди 10 години
Нали не забравяш, че "матриал" е истинското отношение на кумира ти към хората?
16
2
 
43
 
! Отговори
Гербер преди 10 години
Ами да им купят по едно колело, така ще почустват народната любов по-добре. Кой ще ги напсува, кой ще ги наплюе, кой ще им прави метани.
15
4
 
53
 
! Отговори
Крадеца на мечти преди 10 години
Боко и Цуци влизат в аптека . >Два капута > казал Боко на аптекаря. >Това го виждам а нещо ще искате ли ? < отговорил аптекаря.
14
1
 
45
 
! Отговори
до 12 преди 10 години
Казваш да се плюем.... Нека да разсъдим логично, ако ти е възможно. 1. Партийната субсидия се дава за осъществяване на функциите на партията, а не за охрана тип президенска. 2. Не е ли малко нагло хората да се самозапалват от глад а с техните пари.....
13
2
 
52
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
ЗА КАКВО СЕ ХАРЧАТ НАРОДНИ ПАРИ....400 000ЕВРО ЗА КОЛА ЗА ДА СЕ ПАЗЯТ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ ВОЖДОВЕТЕ НА МАФИОТСКАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБНЯМА РЕАЛНО НИКАКЪВ КОНТРОЛ КОЙ И КАК СИ РАЗПРЕДЕЛЯ ПАРИТЕ ОТ СУБСИДИИТЕ А ТЕ БЯХА 80 МИЛИОНА ЗА ГЕРБ...ТЪЛПАТА ГЛАСУВА ЗА ДОН БОКО И ДОН ЗЕЗИ А ТЕ СИ ГУШКАТ 80 МИЛИОНА И НЕКА ДА ИМ Е ЗЛЕ КАТО ИМА БАЛАМИ ДА ГЛАСУВАТ...ЗА МАФИОТИ ДОКАЗАНИ
12
0
 
57
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
След като ще получат близо 25 милиона евро за 4 години държавна субсидия,какво са някакви си въшкави 400-500 хиляди за две бронирани коли!!!!! За всички останали само плакати "ОСТАВКА" и "КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН",а "БЕЗПЛАТНОТО" кафе всички предварително сме си го платили толкова,че не можем го изпи цял живот!!!
11
47
 
8
 
! Отговори
аз преди 10 години
С този изтрещял, простоват обзет от комунизъм, и социални помощи объркан матрял, и господ не може да ви спаси. Плюйте Бойки и Цветанов, плюйте. Ще бъдете мизерници цял живот. Това е вашата съдба, драги сбъркани българи.
10
4
 
54
 
! Отговори
ББ и ЦЦ посерковци преди 10 години
Колите може би вече са усмърдени от непрекъснатите насирания на двамата простаци - повече от страх за кожата им, а и тези двамата са си хронично ***. Мъка ми е за шофьорите и служителите от НСО как си изпълняват задълженията в тази смрад. Проблема е обаче че и бронираните автомобили не могат да ги опазят от народната любов. И един безплатен съвет за *** от ГЕРБ, купуващи коли на височайшите си шефове с НАШИ пари - купете им по един танк от министерство на отбраната само за 25000лв.
9
3
 
78
 
! Отговори
сбогом герб преди 10 години
Е това и при бай Тошо го е нямало.Тези протести да не ми говорят , че са спонтанни.Защо като искахме да протестираме пред централата и на герб , викаха след нас ,че сме провокатори. На всички нас ни стана ясно кои цака за протестите. Само слепците и глупаците не разбраха , че в дъното на тази работа стоят ГЕРБ. Зък , че преди гласувах за тях. Те са обикновена хунта от ерата на диктатурата.халал ви и скапаната държава , защото искате да ви управляват такива хора като агент Буда.
8
2
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страх ме е че ако падне правителството кухия пожарникар и фашизоидния физкултурник ще се върнат още по-нахъсани. А с тях ще дойде и измамния кръг Топинг пойнт, зад който се крият "честните" милиардерчета на БГ.
7
2
 
64
 
! Отговори
АСЯ преди 10 години
БОЖЕ, опази България!!! А за тия двамата не мисли - те вече са се застраховали ....
6
3
 
76
 
! Отговори
Кур дю Коленков преди 10 години
И аз ако контролирах контрабандата на наркотици, можех и 10 бронирани коли да си купя!
5
5
 
80
 
! Отговори
ван Гог преди 10 години
Бивши мутри няма. Обзавеждат се че имат сметки с конкуренцията.
4
10
 
95
 
! Отговори
И защо преди 10 години
нали това им е гордостта,че хората ги обичат, че гласуват за тях,защото им вярват. От всенародната любов или омраза се пазят?Тези двамцата са самовлюбени *** и не ги е грижа за народа, освен са собственото благополучие. непрекъснато важничат и се пъчат.. Наглеци
3
37
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е па, що от т'ва?
2
10
 
100
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Сега очаквам да дадат пресконференция, за да кажат, че мафията е обявила награда за главите им или са поръчани от някой, истината май е, че се пазят от народната любов:)