От Чирпан до Бургас стискаш волана. Стискаш...

До края на юли монтират 44 химически WC-та на "Тракия"
Обновена: 15 юли 2013 20:32 | 15 юли 2013 17:30,
133
От Чирпан до Бургас стискаш волана. Стискаш...
Въоръжете се с търпение и се оглеждайте за бензиностанция. Снимка: БТА

От днес България си има изцяло изградена автомагистрала. От 14 часа следобед автомобилите безпрепятствено вече се движат по "Тракия" от София до Бургас.

Проблемите идват след родния град на поета Пейо Яворов, защото по цялото трасе, та чак до морето, няма нито една бензиностанция, нито едно заведение, където човек може да спре за отдих, да зареди бензин, да почине и да ползва тоалетна.

Още по темата

До края на този месец ще бъдат монтирани 44 химически тоалетни, обеща днес шефът на Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ) инж. Лазар Лазаров.

Той подчерта, че пътната агенция е насочила всички усилия към решаване на проблема с липсата на бензиностанции в новия участък на магистралата, като посочи, че в момента се финализира обществената поръчка за доставката на тези тоалетни.

"Това не е най-комфортният начин за спасяване на ситуацията, особено в голямата жега, и заради тази причина на пътните възли сме сложили указателни табели за най-близката бензиностанция", отбеляза Лазаров.

По думите му обаче проблемът с бензиностанциите е към частния бизнес, тъй като това е тяхна инициатива.

"Агенция "Пътна инфраструктура" е издала над десет разрешителни за такива обекти, а виждаме само две, които са в по-напреднал стадий за изграждане", коментира той и изрази надежда това в скоро време да се промени.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
3
 
! Отговори
Бургас преди 10 години
Поне една бензиностанция в района на Нова зЗгора до Ямбол да имаше пак ще е добре !
113
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
вчера я откриха, я се спрете малко
112
0
 
3
 
! Отговори
Гражданин на РБ преди 10 години
Изглежда, че важното ЗАСЕГА е да се знае, че последните активни бензиностанции са малко след Пловдив, по посока Бургас. Както е писал Жоро 110, - 168-и километър на магистралата. Въоръжен с това знание, всеки наш шофьор, героично запътил се с новата си кола, развиваща поне 340 км/ч., към морето, ще успее да устиска след това до RomPetrol - Бургас, някъде в района около 6-ти километър преди Бургас...;-)
111
0
 
7
 
! Отговори
Няма значение преди 10 години
Що за глупава статия е това? Всичко ще си дойде на мястото. Бензиностанции, заведения и т.н.Няма толкова кухи инвеститори да строят бензиностанции и заведения в средата на полето, където няма никакъв път.
110
1
 
2
 
! Отговори
Бай Спиро преди 10 години
А да му се невиди и макар ,аз къде ше п.кая ,бре?
109
1
 
14
 
! Отговори
keles преди 10 години
"Намери ми баце някаква работа - кусур да връзвам." Да ви се не види и мрънкалниците прости!
108
0
 
6
 
! Отговори
6ifoto преди 10 години
*** си требе,***.....и да има капани къде да цокаме бира..
107
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичката ни работа е такава
106
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само на мен ли ми прави впечатление или на тази магистрала и една боя не са ударили като хората. Гледам криви, личи се при прекъснатата линия малка черта от боя. Не искам да съм взискателен, но докато не почнем да искаме всичко да е изпипано до детайли , няма да се оправим. А и това ми изглежда на нормална влажна боя, която след 1 година, ще се изтрие.Дано поне срока от 5 години, който дават като гаранция да е реален.
105
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре, че са написали какво няма иначе на никой нямаше да му направи впечатление! Чудесно място за протести, а и повод има, май единствените доволни ще излязат проститутките по магистралата... еххх народ ли бе да го опишеш
104
3
 
16
 
! Отговори
qwerty преди 10 години
В Германия по 30-40 минути можеш да караш без да видиш бензиностанция или тоалетна. Какво толкова.
103
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
от другарите се иска поне един клозет да построят
102
4
 
11
 
! Отговори
Жоро преди 10 години
Последната бензиностанция посока Бургас е OMV на 168км някаде,на 209-ти км е разклона за Стара Загора,на 2км оттам има чисто нов Luk Oil посока града.На 245-ти км е разклона за Нова Загора,пак на няколко километра вътре в града има OMV.На 280-ти км е разклона за Сливен и Ямбол.Там пак има на няколко километра бензиностанций.На 290-ти км е разклона за Зимница и Петолъчката.Там пак има бензиностанций.И на Карнобат пак на няколко километра има Luk Oil.Не е проблем да се отбиеш няколко км в момента
101
3
 
31
 
! Отговори
Men преди 10 години
Като няма тоалетна по новата магистрала - стария път го знаете!
100
24
 
5
 
! Отговори
гг преди 10 години
тея от герб едно нещо не направиха като хората, от цялата магистрала само техните 80 км!!! няма поне едно дърво. засрамете се бе!!
99
4
 
1
 
! Отговори
Луд Гидия преди 10 години
Този *** на снимката, дето кара "Нивичката", си стиска * вместо волана и вече е излязъл с десните колелета извън пътя. И като имате предвид, че максималната скорост на "Нивичката" е 100км/ч, само е за магистрала.
98
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като гледам коментарите,ще кажеш,че само английски лордове и лейди пишат тук !А то си пишат най обикновени *** с преструвките си !
97
2
 
27
 
! Отговори
MF преди 10 години
Баси посерковците в тая държава. Вас освен ядене и сране друго да имате в главата????
96
1
 
5
 
! Отговори
ГЕШЕФТ преди 10 години
На българския ревлив и бюджетно ориентиран бизнес магистралата му идва мааалце източно и му се губи хранителната среда от министерска софийска пръдня.Така че ще пикаете природосъобразно.
95
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
....хахахаха стискаш не само волана а и краката,дано не се случва на никого на път дотолкова да го подгони нуждата че да трябва да стиска яко,че е ужас на мен буквално почти ми е прилошавало от стискане,ужас ужас