Фидосова напуска парламента и ръководството на ГЕРБ

Тя ще чисти името си, остава член на партията
Обновена: 18 юли 2013 20:25 | 18 юли 2013 18:04,
329
Фидосова напуска парламента и ръководството на ГЕРБ

Искра Фидосова напуска Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. Това се посочва в молба от Фидосова до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и останалите членове на комисията, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Фидосова заявява и желанието си да бъде освободена и като народен представител от 42-рото Народно събрание. В мотивите си Искра Фидосова посочва, че предприема тези действия, за да изчисти всички внушения около името и работата си.

Още по темата
„Спекулациите и внушенията, които се тиражират в публичното пространство от определени кръгове, целят не само моето омаскаряване, но и дискредитирането на ПП ГЕРБ. Убедена съм, че зад моето очерняне стоят накърнените интереси на определени лица и кръгове в държавата. Категорично заявявам, че ще се противопоставя на всички нечисти внушения и спекулации, свързани с мен. В работата си до сега съм се ръководела единствено и само от законите и няма да допусна да се злоупотребява с името ми и с това на партията“, се казва още в молбата на Искра Фидосова.

Фидосова заявява, че остава член на ГЕРБ и ще продължи да работи за реализирането на приоритетите на партията.

"Срещнах се и разговарях с г-жа Фидосова. Приемам нейното решение - да освободи и двата поста", коментира лаконично пред "Фокус" бившият премиер Бойко Борисов. 

Последният скандал около Искра Фидосова гръмна вчера, след като прокуратурата повдигна обвинение  на шефа на Комисията за установяване на конфликт на интереси Филип Златанов за длъжностно престъпления. Държавното обвинение разкри тефтерче, в което са записани инициали на политици с цел да се „оправят“, „ударят“ или забавят преписки срещу тях.

Фигурират инициалите И. Ф., за които се предполага, че са на Искра Фидосова. Тя заяви вчера, че не се разпознава в инициалите "И.Ф.", а по-късно Златанов обясни, че не помни коя е жената зад тези инициали.

В началото на месеца бивши ГЕРБ-ери също "пропищяха от Фидосова" и настояваха Бойко Борисов да отнеме властта на нея и на Цветан Цветанов. Последно премиерът Бойко Борисов заяви по адрес на Фидосова, че в момента тя си гледа партийните дела и „не се докосва до нищо“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


329
Още по темата: Искра Фидосова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това означава, че не прави нищо на всяка цена.
169
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Започна се. Крайно време беше да си вадят кирливите ризи и да се от стрелват един друг.
168
5
 
34
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Освободиха се места за двама гербери.
167
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Напуска? :О . А дали ще успее да излезе през вратата?
166
4
 
38
 
! Отговори
xqzt преди 10 години
...и така парламентът загуби около 50% от физическата си маса.
165
25
 
16
 
! Отговори
БГ преди 10 години
БСП и Юруш, така постъпват хора в които е останала поне малко чест и усет. А при вас/ДПС ви хайдакат , а вие само отстъпвате и отстъпвате, и отстъпвате - давате им постчета, които не заслужават...ОСТАВКА!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!
164
5
 
26
 
! Отговори
outsider преди 10 години
Добре е ИФ да освободи и двата стола, защото един и е малко и да седне и да стане от него. Но очаквам какво ще кажат са себе си и другите герои от тефтерчето - ЦЦ и ББ.
163
5
 
33
 
! Отговори
ТАНИ преди 10 години
Фидосова отива да си чисти името!?Цветанов си чисти името!Много"знайни и незнайни"членове на партията си чистят имената, физиономиите,съвестта и други части на тялото или душите!Само ЛИДЕРЪТ не си чисти нищо???Дали няма да се окаже,че всички изпълнители на ВОЛЯТА му са големи ***,а той -,неразбиращ как така "мъдрите му намерения"се реализират от най-приближените му, като обикновена СВИНЩИНА.Огромният страх да се произнася ИМЕТО му- от протестиращи и ЖУРНАЛИСТИ- го пазят ЧИСТО-ЧИСТУУУ...
162
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз лично също приемам нейното решение - да освободи и двата стола.
161
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази ли е причината за глада в Сомалия?
160
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Евала.една достойна и мьжка постьпка.ало станишка .осьзнай се.твойте постьпки са не женски.а педераски.а бебока да е жив и здрав.ама едно ДНК иследване няма да е зле.ама тя Мони знае
159
5
 
37
 
! Отговори
saki преди 10 години
Не бягай *** , така или иначе ще те настигнем. Вземете и паспорта на дундата дето казва кой да се удари.
158
4
 
29
 
! Отговори
EK преди 10 години
В нейно лице парламента губи един тежък депутат.
157
11
 
19
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До ГЕРБ в цайтнот ББ накисва близките си за да спаси себе си :)
156
8
 
26
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Тая по лесно ще се очисти от холестерола, от колкото да си изчисти името........
155
6
 
11
 
! Отговори
Васко преди 10 години
Това решение е в полза за ГЕРБ .........
154
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако дон бибирон се освободи от мижетурките цецерон, фидосова и тем подобни, и ако излезе и пред всички каже какво прави с вальо златева на Паламара и други места веднага гласувам за него. Веднага. Искам като мъж да е искрен. Искам да се покаже.
153
3
 
27
 
! Отговори
до 179 преди 10 години
Защо си мислиш,че на този свят има справедливост и възмездие?Аз пък ти казвам,че нито в затвора ще влязат,нито ще върнат краденото.Напротив.Ще си го харчат с кеф.Ние да му мислим
152
6
 
33
 
! Отговори
ГЕРБ в цайтнот преди 10 години
Нещата загрубяха и стигнаха до върха. Двата изпълнителни стълба на цирка ГЕРБ - И.Ф. и Цв. ЦВ. паднаха. Остава средния - ББ. Циркът си отива. Който гледал, гледал. ГЕРБ навлизат в цайтнот. Паниката бавно пълзи към върховете.
151
5
 
39
 
! Отговори
кики преди 10 години
Фидосова напуска парламента и ръководството на ГЕРБ....заедно с десетките милиони откраднати от всички нас-обикновените българи