Симпатични протестиращи ли? Платени са, скочи Буруджиева

Чуваме ги хората, настояха тя и червеният депутат Антон Кутев
Обновена: 18 юли 2013 12:59 | 18 юли 2013 12:54,
248
Симпатични протестиращи ли? Платени са, скочи Буруджиева
Вече 35 дни БСП чуват протестиращите. Снимка: Булфото

За пореден път червени депутати отправиха остри критики към протестиращите навън.

Този път те заподозряха и организирано превозване на участници за осъществяване на опита за блокада на парламента.

На сутрешния протест имаше идея да се направи жива верига, която да спре влизането на депутатите в НС, която обаче бе осуетена от полицията.

Според Татяна Буруджиева от левицата обаче има опити за подсилване на протеста с автобуси, които пристигат от провинцията, за да бъдат блокирани депутатите в Народното събрание на излизане.

"В момента се заплащат автобуси, за да се придвижват хора от провинцията, най-вече от места, където кметовете са от ГЕРБ, за да се окупира парламентът", каза тя.

По думите й част от протестиращите не са нито интелигентни, нито симпатични.

"Не може да сме безотговорни. Не може да сме хора, които не си дават сметка какво произтича от действията ни", настоя тя.

Според нея протестиращите искат оставка, а всъщност не си дават сметка, че ако няма правителство, институциите няма да работят и няма да може да се реализират никакви промени.

"Ние сме доказали през последния месец, че имаме добра чуваемост към протестиращите", заяви друг червен депутат – Антон Кутев.

Той застъпи добре познатата си теза, че всеки има право да протестира, но на изборите преди два месеца за БСП са гласували 1 млн. души.

По думите му той и колегите му се срещат постоянно с тези хора и припомни, че има събрани 200 000 подписа в подкрепа на правителството.

"Ние нямаме право да предадем гласовете на тези, които са ни подкрепили", категоричен бе Кутев.

"Няма как да се случи, така че една група от няколко хиляди да промени резултата от изборите", заяви той и допълни, че най-вероятно резултатът от нов вот "за добро или лошо" ще бъде много подобен на сегашния състав на НС.

Кутев също като Буруджиева заподозря, че има някаква организация и протестиращите са стимулирани по някакъв начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


248
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 193 Тази е на Дърева баба и
181
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БУРСУКОджиева това че на теб ти плащат да говориш нелепости е факт незначи че и другите трябва да са роболепни *** като теб Междувпрочем за някои на които плаща Волен както се видя от репортажите си права но за това се разбери с него Нали сте дупе и ***
180
2
 
8
 
! Отговори
Запознат преди 10 години
В офнюз има видео, на което червената *** от безопасно място, зад загражденията, тя се извърна към викащите демонстранти и им показа жестове, с които на червени митинги обикновено се демонстрира подкрепата за БСП.
179
3
 
19
 
! Отговори
шшш преди 10 години
Бузлуджиева, чинията и пътя!
178
0
 
1
 
! Отговори
nelineli9 преди 10 години
До Shop Защо така реши?
177
8
 
3
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 10 години
Ф.З. е назначен, за да изпълнява политически поръчки- поръчителите ясни- Б.Б. Цв.Цв. И.Ф. !
176
1
 
4
 
! Отговори
Shop преди 10 години
До nelineli9инфото и сигурно,по 30 лв. за младост4 в софия----- Не знам колко И сигурно инфото, но ти не си от София.
175
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Vs polititzi na KAIMA.samo ak-47 6e re6i problem. Konfiskatziq na imu6estvoto I rastrel. Nqma ni6o po Halloween ot bg politik. Dano puknete
174
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До typipros1Бурунджиева,символ на болшевишка риторика и оскъден ум!За какво ги дават тези милиони на приближеният до социалистите Хохенер,като само с няколко думи другарката от БСП закопа имиджа на БГ?!Щом като може да се разхищават пари за безмислени референдуми,може и за нови избори!
173
4
 
9
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 10 години
Накратко вицепрезидентът Попова разясни, "че съдържанието в тефтерчето на Златанов- тежък личностен дефицит и пошъл властови модел."Допълвам- това е моделът ГЕРБ!Относно заглавието, което си е вярно- вярно си е!
172
4
 
7
 
! Отговори
Про-тест преди 10 години
Аз протестирам всяка вечер след работа. Кажете кой плаща по 50 лева за тоя протест, да взема да си пусна отпуск 10 дни, ще прибера едни 500 лева. Но аз спирам протеста. Това не е протест! Това е вечерна разходка. Трябва да се промени посоката на протеста, тогава ще се видим пак.
171
4
 
6
 
! Отговори
nelineli9 преди 10 години
Знам,че не е приятно това,особено за идеалистите,които истински живеят с протеста ,но за съжаление това са фактите реални и аз ги приживявам от няколко дни,защото също мислех,че правим генерална промяна
170
3
 
3
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
В същото време на последните избори само преди два месеца за БСП гласуваха близо 1 млн. души,
169
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какво сте направили вдигнахте малко тук и там но накрая пак ще откраднете от народа я не ме заблуждаваи всичко е с цел да замажете очите на хоратаи после ''старата песен на нов глас''Вие си оставате МОШЕНИЦИ И МАФИОТИ.
168
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тарифата сутрин е 20 лв. като даваш 10 лв. на организатора . а за цял ден е 70 лв. като даваш 20 лв на организатора . Имама позната фризиорка която ходи там . Така ,че няма смисъл да си говорим изобщо за Демокрация . ! Хората се лъжат и в момента .....
167
10
 
8
 
! Отговори
nelineli9 преди 10 години
Хайде да си говорим истини,със сигурност не всички получават пари,но ИМА ПЛАТЕНИ и те опорочават протеста,питайте Герб защо дава пари,инфото и сигурно,по 30 лв. за младост4 в софия
166
10
 
9
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 10 години
Ако искаш да изпъкнеш, да ти видят гърдата, да дадеш интервю или просто да те видят на село- излез и протестирай!
165
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Ние сме доказали през последния месец, че имаме добра чуваемост към протестиращите", заяви друг червен депутат Антон Кутев." Демек: "Говорете си, говорете си, не ни пречите!"
164
4
 
17
 
! Отговори
Мама ви дa eбa!! преди 10 години
КyРтев! Какво стана със законна за хазарта, нали беше новата АКТА?! Нали се пускаше в тълпата да защитаваш и ти свободата в интернет?! КАКВО СТАНА??!! Веднага с идването ви на власт се въведе в действие законна, срещу който ти толкова упорито викаше, а дори герб не посмяха това да направят зса една година! Жалки, подли лъжци! Винаги сте били такива, такива ще си умрете - ЗАТЪНАЛИ В ЛЪЖИ!
163
5
 
25
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Всеки, който е гласувал за БСП, всъщност е гласувал за ДПС. Факт! Атака са еничари. Факт!