Черен циганин съм, но не престъпник, откровеничи Сали

Станал депутат, за да оправи живота на "ромското население"
Обновена: 19 юли 2013 13:55 | 19 юли 2013 12:41,
352
Черен циганин съм, но не престъпник, откровеничи Сали
Доволният Сали - депутат. Снимка: БТА

Аз съм Сали и съм циганин. Циганин съм и се гордея от произхода си. Това, че съм черен циганин, не ме прави престъпник. Сали може да бъде законодател, обяви след клетвата си в парламента новоизбраният депутат от ДПС Александър Методиев – Сали.

"Аз съм дошъл в парламента на Република България, за да променя отношението към нас циганите", продължи с признанията си новото попълнение в редиците на парламента, който зае мястото на Емил Иванов, избран преди дни за областен управител на София.

Сали продължи с откровенията: "Имах строително-ремонтна фирма, бях общински съветник в Самоков, капитан на футболния клуб "Рилски спортист", завършил съм ВИФ".

Методиев обяви, че симпатизира на ДПС, защото прави нещо за ромите и си спомни, че е бил зам.-председател на "Евророма", цели 17 години, но сега страницата била затворена.

Още по темата
 "След 17 години видях ,че "Евророма" не прави нищо за ромското население", заяви още новоизбраният депутат.

Сали пое ангажимент пред журналистите, че ако срещу него се докаже някаква вина по скандалните разкрития с незаконното енерго в Самоков и с купуването на ромски вот, ще подаде оставка.

"Не е вярно. На този въпрос ще отговорям оттук натам само в съда. Не искам да ме забъркват в неща, с които нямам нещо общо. Ще водя дела до дупка, закани се той, като настойчиво обясни, че това е "последно предупреждение" към медиите.

"Имам чисто съдебно минало, аз не съм подсъдим. Няма да позволя без доказателства някой да споменава и да ме обижда", категоричен бе той.

По думите му тече "някакво" разследване за частното енерго в Самоков, но той нямал нищо общо с него.

Александър Методиев обясни още, че знае и кой стои зад атаките срещу него: "Ярослав Мишев – осъждан е многократно за кражби побоища и дори опит за предумишлено убийство".

Новият депутат обаче не каза защо се опитват да го злепоставят, но зад въпросния Мишев седели други хора.

"Питайте го него, попитайте тези хора, които го накараха", настоя депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
58
 
! Отговори
отвратен преди 10 години
Машалла на Гнойната коалиция, евалла!Променят ни мнението - не са просто отвратителни, ами опасни. Трябва Закон за Защита на Държавата, терористите от "Позитано" знаят за какво става дума.В затвора цялата шайка!!!
9
5
 
60
 
! Отговори
иде ми преди 10 години
Тия вече прекалиха!ЕЙ ,***,качихте ни се вече на главите!
8
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, нямам думи!
7
4
 
60
 
! Отговори
Илиян преди 10 години
понеже *** сами не искат да се интегрират и да живеят като бели хора, за чия сметка ще им оправи живота на ромското население, че не мога да се сетя? Кога най-сетне *** ни сънародници ще започнат да се образоват и да работят, вместо да лежат на помощи и всеки ден да ни разказват приказката "болен здрав носи" ?
6
4
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мдаааааа, от ден на ден бай *** става все по нагъл и все по нагъл! Крила им дадоха на гнусните същества! Скапана държава!
5
5
 
87
 
! Отговори
не не не преди 10 години
Хич не ме интересува дали си ***-ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК и не ти е мястото в парламента!Срам!СРАМ!СРАМ!*** дебелокожи политици!Вече прекалихте,като не щете мира ,ще има секира!
4
1
 
75
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Както казах и вчера, всеки политик в тази държава има две (поне) заучени фрази:"Какво съм направил, аз съм във властта отскоро""Срещу мен тече разследване, но какво от това"Няма такива нагли типове.
3
5
 
86
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
"Не съм престъпник и не съм крал ток, аз съм честен *** ве бате, вервай ми ..." - Да бе да, а един мармот го увива с халумин.
2
5
 
93
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Е-ее.. гледайте го Сали ,това е бъдещето на БГ Парламента,българите скоро ще заминат към страните от ЕС
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде са сега йонко грозевци да възроптаят?