Черен циганин съм, но не престъпник, откровеничи Сали

Станал депутат, за да оправи живота на "ромското население"
Обновена: 19 юли 2013 13:55 | 19 юли 2013 12:41,
352
Черен циганин съм, но не престъпник, откровеничи Сали
Доволният Сали - депутат. Снимка: БТА

Аз съм Сали и съм циганин. Циганин съм и се гордея от произхода си. Това, че съм черен циганин, не ме прави престъпник. Сали може да бъде законодател, обяви след клетвата си в парламента новоизбраният депутат от ДПС Александър Методиев – Сали.

"Аз съм дошъл в парламента на Република България, за да променя отношението към нас циганите", продължи с признанията си новото попълнение в редиците на парламента, който зае мястото на Емил Иванов, избран преди дни за областен управител на София.

Сали продължи с откровенията: "Имах строително-ремонтна фирма, бях общински съветник в Самоков, капитан на футболния клуб "Рилски спортист", завършил съм ВИФ".

Методиев обяви, че симпатизира на ДПС, защото прави нещо за ромите и си спомни, че е бил зам.-председател на "Евророма", цели 17 години, но сега страницата била затворена.

Още по темата
 "След 17 години видях ,че "Евророма" не прави нищо за ромското население", заяви още новоизбраният депутат.

Сали пое ангажимент пред журналистите, че ако срещу него се докаже някаква вина по скандалните разкрития с незаконното енерго в Самоков и с купуването на ромски вот, ще подаде оставка.

"Не е вярно. На този въпрос ще отговорям оттук натам само в съда. Не искам да ме забъркват в неща, с които нямам нещо общо. Ще водя дела до дупка, закани се той, като настойчиво обясни, че това е "последно предупреждение" към медиите.

"Имам чисто съдебно минало, аз не съм подсъдим. Няма да позволя без доказателства някой да споменава и да ме обижда", категоричен бе той.

По думите му тече "някакво" разследване за частното енерго в Самоков, но той нямал нищо общо с него.

Александър Методиев обясни още, че знае и кой стои зад атаките срещу него: "Ярослав Мишев – осъждан е многократно за кражби побоища и дори опит за предумишлено убийство".

Новият депутат обаче не каза защо се опитват да го злепоставят, но зад въпросния Мишев седели други хора.

"Питайте го него, попитайте тези хора, които го накараха", настоя депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
47
 
! Отговори
daaa преди 10 години
Не, *** не крадат - те си "берат тухли". Всичко е сбъркано. Аз съм убедена, че той не се мисли за крадец и престъпник, а за благодетел на горките бедни ***. Всичките *** си въобразяват, че някакви неща им се полагат. Социални помощи, да си "вземат" малко желязо - за 20-30 лева да изкарат днеска, да не си плащат тока, водата и какво ли още не. *** е гаден и мързелив по рождение - факт. Препоръчвам ви да гледате епизода на "Изгубени в България" сниман във Филиповци, много е добър
29
3
 
38
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
И с какво точно се гордее човек от етнос *** ми е много инересно???!!!
28
1
 
9
 
! Отговори
избирател преди 10 години
До калинаВероятно да.КУПЕНО!!!
27
2
 
23
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Ама утре ще си платите данъците нали шушомиги иначе ревете вижте до къде се докарах те *** от гетата да ви управляват.
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде-е-е-е-е,още един вифаджия!
25
2
 
29
 
! Отговори
калина преди 10 години
Някой знае ли, дали този депутат има висше?
24
1
 
26
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 10 години
Бедата на *** са самите ***,на тях първо всеки им е виновен,те не трябва да си плащат данъците,осигуровките,тока водата и т.н.За 23 години в България са влезли над 320 милиона долара помощ за интегриране на ***,къде са тези пари.Построиха къщи и безвъзмездно ги настаниха с/у 45 лв.наем и сега всичко е в разруха.Бароните обаче са много по-богати защото усвоиха много пари,те не искат интеграция искат да живеят така за да могат да лапат още и още.
23
3
 
52
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Онзи ден докато си вървях из Асеновград ги видях сънародниците на Бат Сали - бяха се наредили на рояци до един банкомат (явно си взимаха помощите - нали трябва да бъдат вечно интегрирани). Сигурно точиха по 300-500 лева на човек, а отстрани нормалните българи като мен ги гледаха и се чудеха какво става. И после как един млад човек като мен да вярва в бъдещето на тая държава? С образование, с чужди езици, а без работа. А те - търтеи, *** - но с 500 лева месечно.
22
3
 
52
 
! Отговори
Лудата преди 10 години
Това,че си ***- *** си. Ама,че не си с криминално минало... НИКОЙ не ще ти повярва,повярвай ми!!!
21
5
 
30
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
До ИлиянНикога няма да се интегрират, генът си е ген!! А да не говорим, че и самите те не искат!!!
20
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес е срамен ден за България! Един черен примитив с фалшиви дипломи ще кове законите на страната ни.Малцинствата са проклятието на България!
19
0
 
28
 
! Отговори
избирател преди 10 години
А освен това,което сам казваш за себе си,предполагам си и невероятно образован?!
18
0
 
70
 
! Отговори
anakin преди 10 години
КЪДЕ СИ БЕ ВОЛЕНЕ , АЙДЕ ДА КРЕЩИШ СЕГА ОТ ТРИБУНАТА НА НАРОДА.......
17
0
 
41
 
! Отговори
Бат Сали преди 10 години
Споко, братя роми, трудно чета, не мога да пиша, но далаверата ми е в кръвта! Ще падне яко кинта......Все пак аз съм поредния "ЕКСПЕРТ"! Ще взема да говоря с Доган Паша да принуди Ореха да ме направи Министър на енергетиката! Мисля, че ставам за тази работа, щот от години стм като ЕРП в Самоков, продавам на братята ток...., а мога и директор на АЕЦа да стана, много ценни метали, много кинта....
16
3
 
15
 
! Отговори
Уруд Абсолютен преди 10 години
Към редакторите : Срамно е за мен на вашия сайт да има новина за *** .. как ще оправим БГ ако не потъпчем всички който не са Българи а им симпаптизираме .. просто казвам какво мисля .. без лоши чувства! Пък и една птичка пролет не прави.
15
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чак след 17 години разбрал, че партията не прави нищо за ромите! В превод: разбрал е, че повече оттам не може нищо да намаже и е сменил отбора!
14
3
 
50
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
По-добре да бяха избрали Шамара за депутат. Поне не краде ток. Или поне не са го хващали :D
13
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той не бил крал, само в" Евророма" бил зам. председател.Хахахаха
12
2
 
43
 
! Отговори
BG.BG преди 10 години
Че те комунистите го оправиха - вдигнаха майчинските... Вече една *** 5-6 деца ще си докарва добри пари... (ама все пак в Германия е по-добре)
11
2
 
95
 
! Отговори
4321 преди 10 години
България удари тоталното дъно - Бат Сали олицетворява българския Парламент - простотия до шия. ДПС дърпат конците на цялата държава, а бабичките ме убеждават, че трябвало да "им дам шанс". Какъв шанс да им дам бе, да му дам шанс на Бат Сали да стане Президент ли? Или да им шанс да построят на всеки ъгъл джамия? Тук трябва да стане някаква много голяма революция, само че не знам дали сме в състояние да я извършим. Но едно е сигурно - ако не стане, България е в гроба.