Черен циганин съм, но не престъпник, откровеничи Сали

Станал депутат, за да оправи живота на "ромското население"
Обновена: 19 юли 2013 13:55 | 19 юли 2013 12:41,
352
Черен циганин съм, но не престъпник, откровеничи Сали
Доволният Сали - депутат. Снимка: БТА

Аз съм Сали и съм циганин. Циганин съм и се гордея от произхода си. Това, че съм черен циганин, не ме прави престъпник. Сали може да бъде законодател, обяви след клетвата си в парламента новоизбраният депутат от ДПС Александър Методиев – Сали.

"Аз съм дошъл в парламента на Република България, за да променя отношението към нас циганите", продължи с признанията си новото попълнение в редиците на парламента, който зае мястото на Емил Иванов, избран преди дни за областен управител на София.

Сали продължи с откровенията: "Имах строително-ремонтна фирма, бях общински съветник в Самоков, капитан на футболния клуб "Рилски спортист", завършил съм ВИФ".

Методиев обяви, че симпатизира на ДПС, защото прави нещо за ромите и си спомни, че е бил зам.-председател на "Евророма", цели 17 години, но сега страницата била затворена.

Още по темата
 "След 17 години видях ,че "Евророма" не прави нищо за ромското население", заяви още новоизбраният депутат.

Сали пое ангажимент пред журналистите, че ако срещу него се докаже някаква вина по скандалните разкрития с незаконното енерго в Самоков и с купуването на ромски вот, ще подаде оставка.

"Не е вярно. На този въпрос ще отговорям оттук натам само в съда. Не искам да ме забъркват в неща, с които нямам нещо общо. Ще водя дела до дупка, закани се той, като настойчиво обясни, че това е "последно предупреждение" към медиите.

"Имам чисто съдебно минало, аз не съм подсъдим. Няма да позволя без доказателства някой да споменава и да ме обижда", категоричен бе той.

По думите му тече "някакво" разследване за частното енерго в Самоков, но той нямал нищо общо с него.

Александър Методиев обясни още, че знае и кой стои зад атаките срещу него: "Ярослав Мишев – осъждан е многократно за кражби побоища и дори опит за предумишлено убийство".

Новият депутат обаче не каза защо се опитват да го злепоставят, но зад въпросния Мишев седели други хора.

"Питайте го него, попитайте тези хора, които го накараха", настоя депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
19
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе май при ГЕРБ си беше по-добре. Поне министрите и депутатите не бяха с турски имена.
249
4
 
30
 
! Отговори
VAL123 преди 10 години
Това че си черен и че си ***, не е толкова важно. Другото е важно, че си престъпет тип и трябва да си в затвора. Но ти не си виновен. Виновни са онези където дърпат конците на *** Орешарски. Станишев е мъртвец, но все още не го е усетил. Наглостта на Доган и Местан, няма край. Правят на ментори. Могат да бъдат признати за такива само от необразованите български граждани с турски произход. Но и на това му идва краят. Доста младотурци виждат и друг път и на това му идва краят.
248
7
 
6
 
! Отговори
нина преди 10 години
До емигрант--грешка, вземи си думите назад, ти като си умник защо неостана тук и да се бориш за правата си ,така е лесно , каквото ти влезе на ум ,драскаме я се прибери
247
10
 
14
 
! Отговори
до 280 преди 10 години
Персиане, ходи се дупи на цинагите и клякай на колене пред турците,*** такъв.Какво си тръгнал за Герб да говориш като сега други те управляват? Все герб са Ви виновни за всичко.....
246
4
 
9
 
! Отговори
Животновъд преди 10 години
До persianЕй ***, *** да се прегледаш. Май всяка вечер сънуваш пожарникари на бял кон, червена ***
245
9
 
11
 
! Отговори
НЕемигрант преди 10 години
До емигрант"Вашата". Прощавай г-н Емигрант, а коя е твоята? Аз пък плюя на хора като Вас, гъзолъжещи мишчици, от които се стича помия по форумите "Вие там, ние тука". Като си много кадърен и можеш да "оправяш територии" що си си бил камшика. Хайде донеси си своето "ноу-хау" да оправиш нещата. Ко не можеш, стой си там, гледай си в кофата с помия и не я изливай насам. Аман от емигранти-всезнайковци.
244
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кво ? Не !
243
1
 
8
 
! Отговори
емигрант преди 10 години
До devil..чудя се как да отговоря на такива *** като тебе..ама се сещам че тези от площада много скоро ще ти отговорят..
242
0
 
35
 
! Отговори
без име преди 10 години
А този *** е доказателство ,че в политиката в България само ние обикновените хора се дърлим кой от коя партия е .Тези в парламента ни се подиграват и не им пука.Важно е да върви далаверата!
241
6
 
18
 
! Отговори
Петьо-Евреи преди 10 години
Е това вече е прекаленно ОТСТАВКА
240
0
 
12
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Скоро се задава бум на кражби в НС - като започнат да го посещават "консултантите" на новия депутат,гледайте как ще пропищят от тях,кеф!!
239
13
 
5
 
! Отговори
The Devil преди 10 години
До емигрантШшшшт ! Мий чиниите да не останеш и без това си препитание. И си спести измислиците за това как си заминал с безбрежни познания, специална покана от правителството на държавата, в която си и подобни. Умря *** дето ви вярваше, заблудени и безродни емигрантчета. Гледай си новия дом и не се меси в родината ни, попикано дърво без корен такова !
238
1
 
3
 
! Отговори
до арабина преди 10 години
нашия хан се казва Пресиан, а Персиан. ***.и това го знаем без да гледаме у Гуглито. ***
237
1
 
7
 
! Отговори
Витоша преди 10 години
Като закъсаш нещо зад граница, да не търсиш помощ от България, емигранте. Че познавам много нахакани хора, които се мислеха за много извисени, говореха като теб за българите в трето лице, все едно си от Марс, ама като видяха, че и в чужбина не ти подаряват пари и там също имат проблеми, почнаха да искат подкрепа от българските си роднини и приятели.Като си толко горд, че си емигрант, кво се интересуваш въобще от нашите проблеми, мий си чиниите и учи език, какво даваш съвети оттам.
236
1
 
12
 
! Отговори
мики спилейн преди 10 години
Браво, г-н Местан! Успешно яхнахте ***. След 20 г. заедно с тях успешно ще управлявате българите на тази територия. За протокола - не съм от атака, нито от НФСБ.
235
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До емигрантЗащо обиждаш хората?Защо твоите родители не излязат ,или каквито роднини имаш тук - не излязат по митингите?Защото тука останаха повечето пенсионери които не знаят на кой свят живеят и живота им се заключава в това да са добре нахранени.Когато накараш такива хора да протестира , ела и ми се обади!Така от разстояние е много лесно,бате!
234
0
 
9
 
! Отговори
сали преди 10 години
Ко? не! Тя жена ми имаше частно енерго, аз не!
233
0
 
14
 
! Отговори
сара преди 10 години
Горкичкият, иска да ни изкара расисти. За нас е все едно дали си черен, жълт или червен. Важното е, че си престъпник и си в парламента. Ей това е недопустимо!
232
0
 
11
 
! Отговори
една българка преди 10 години
ДО Г-Н САЛИ- ГОСПОДИНЕ ПЪРВО НАУЧЕТЕ *** НА ЧЕТМО И ПИСМО, СЛЕД ТОВА НА КУЛТУРА .НА РАБОТА И ПОВЕДЕНИЕ. САМО СИ НАПРАВЕТЕ ТРУДА ДА ПРОВЕРИТЕ КОЛКО *** СА С РЕШЕНИЕ НА ТЕЛК И САМ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ В ТОВА , КОЕТО ВИ ПИША. ТЕ СЕ ТУРЧЕЯТ , НО НЕ СА РАБОТНИ КАТО ТУРЦИТЕ. КАТО СА ТАКИВА, ЗАЩО НЕ ГИ ИСКАТ В ТУРЦИЯ? КОЙ Е ЛУД ДА ГИ ВЗЕМЕ, ЧЕ И ДА ГИ ХРАНИ И ИЗДЪРЖА- ЗА ТОК, ВОДА
231
10
 
6
 
! Отговори
емигрант преди 10 години
Дано до 5 години само такива управници да имате.явно нищо човешко не е останало в българите. И никой не иска и да разбере че зад всичко това се крие присмех и подигравка с най висшите ценности.едни хора ви показват нагледно колко сте жалки и вие го приемате със *** коментари..герб-бсп-атака кунева..те ви се подиграват назначавайки шутове и клоуни..показвайки на европа колко не струвате..това е игра за изваждането на българия от ЕС..