"Тефтерчето" е позор, скочи монтанският кмет

Златко Живков е споменат много пъти в бележника на Златанов
Обновена: 19 юли 2013 17:12 | 19 юли 2013 16:40, Камелия Цветанова
33
"Тефтерчето" е позор, скочи монтанският кмет
Кметът на Монтана Златко Живков. Снимка: Булфото, архив

Тефтерчето на бившия вече председател на комисията по конфликт на интереси Филип Златанов е позор за българската демокрация, заяви кметът на Монтана Златко Живков, чието име фигурира многократно в бележника, предаде БТА.

Живков обяви, че според него не може в нормална демократична страна като България да има шпицкоманди и наказателни отряди като тези от времето на Сталин, които да се саморазправят с опонентите на властта, не може обществени комисии да бъдат използвани като средства за саморазправа с неудобните.

Още по темата

Кметът коментира, че не може едни хора да решават по такъв лековат начин съдбата на други и срещу името на обществени личности да се слагат думи като "да се удари", " да се помилва" и т.н.

Живков припомни, че точно преди година, на 19 юли 2012-та, Комисията за предотвратяване конфликти на интереси излезе с решение срещу него, заради това, че е давал лекарства на инвалидите от войните с общински средства през аптеката на съпругата си.

По-късно това решение беше отменено от Апелативния съд в София, който присъди комисията да плати 900 лева разноски по делото. Потърпевш от действията на същата комисия беше и заместник-кметът на Монтана Румен Ангелов, който бе принуден да напусне поста си, припомни Живков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
BARNENSKI преди 10 години
A SGA KOI 6TE STA4KUVA ZA TOVA TEJTER4E? NE RAZBRAHTE LI 4E TAZI MUTRENSKA PARTIA GERP TRIABVA DA SE ISTRIE NA4ELO S MUTRATA BOKO TIKVATA KAKTO VINAGI TOI NI6TO NE ZNAEL SELSKI HITREC
17
1
 
8
 
! Отговори
ЕДИН преди 10 години
И.Ф. не можа да бутне Злати от кметското място,не спечелиха изборите в Монтана(щеше да скача във фонтаните на центъра)не успя и с компромати да свали кмета и дойде нейния ред.Така както ТЯ постъпи с Димитър Аврамов сега като бумеранг се върна двойно.ИМА ГОСПОД!
16
3
 
4
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
В крайна сметка купувал ли е лекарства за общината от аптеката на жена си или не?И в крайна сметка какво лошо има, че са го проверили?
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
айде стига гербава пропагандабило компромат- той собственика не го казва и си признава че е негово само че забравил какво писал в него - ама гербавите *** ще тръбят непрекъснато че било компромати вие се очудвате как такова нещо може да се случи - гербавите коментари са потвърждение за тава как продължават да мислят и действат гербавите
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
вие луди ли стеняма американска *** която да има съвест срам или национално чувствоа гербавите са всички такива с червени книжки във вътрешния джобе сега разбрахме защо са протестите - намо държава няма разкритие на всички гнусотии които са вършили - "интелигенцията" я удари "Съвеста" изведнъж и неочаквано и продължава като диария с цел прикриване на подобни гнусотии - сталин падти да яде пред гербавите демократи
13
8
 
11
 
! Отговори
JanaDArk преди 10 години
Как не се засрамиха тези от ГЕРБ и лидерът им БОЙКО?Колко явни неща излязоха за тях първо случаят със записите , СРС -та, сега тефтери с инициали и мръсни поръчки ?Колко още ще ги търпим тези нагли хора, не знам хора ли са?Волен им изкара едни документи за явните далавери и заграбване на пари!Много лошото в случая е, че занапред на колко още неща ще сме свидетели ...........Да не се връщат в парламента изобщо не ги искаме разделени отделени лица от тази партия без тия! Ново сдружение със старите олигарси в дясно, айде стига !
12
11
 
6
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
За позор и демокрация нямате право да говорите! Много" навреме "се появи това тефтерче!Абе долна пасмина сте! Как може да измисляте такива гнусотии? Да знаете,че всичко,което причинявате на народа ще се върне като бумеранг обратно към вас!
11
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А вие какво искате да дойде да ви управлява Ангелина Дж. ли? С какво го заслужавате не разбрах.
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Милиционери добре са си избрали PR за манипулиране на електората в който съчетават се развитие, Европа, граждани, България .... ама милиционер и в африка ще е милиционер.
9
5
 
26
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
До typipros1 А *** Аню Ангелов и Ивайло Московски като бяха в правителството - не беше ли позор, а?
8
11
 
32
 
! Отговори
Монтани преди 10 години
Не тефтерчето, а такива като теб и съгражданката ти Фидосова са срам за българската демокрация.
7
20
 
9
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
До REDvaylerАйде сваляй гащите че иде бат Сали
6
24
 
23
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
То и бат Сали в парламента е ПОЗОРРРРР
5
7
 
58
 
! Отговори
Жулиен преди 10 години
Такива престъпления срещу демокрацията може да роди единствено и само едноличната власт,където няма разлика между сталин,хитлер или бб.Това за съжаление са печалните изводи от безконтролната власт на една самозабравила се олигархична върхушка,потупвана милостиво па главата от подплатените журналисти и предани социологически агенции.Затова е и безсмислен протеста,защото същите креатури на тази престъпна власт и днес дирижират нещата от същите вестници и телевизии,в угода на тяхното си "божество
4
10
 
80
 
! Отговори
REDvayler преди 10 години
Не е позор, а гавра с държавността. За това защо не протестират платените клоуни на ГЕРБ? Доволни ли са, че са били мачкани? Българите не сме доволни от управлението на Буда, затова не ни го пробутвайте пак да управлява
3
25
 
32
 
! Отговори
Мен преди 10 години
Е добре де, давал лекарства, ама защо пък точно през аптеката на жена си ? Ако и това не е конфликт на интереси.... кое ще е ? А за шпицкомандите е прав - онова дребното побеляло и полудяло кресливо човече с платените агитки някой трябва да го спре.
2
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За 3. Да де, ама взелите тогава ще трябва да връщат взетото в държавния бюджет ?
1
14
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами така действа ГЕРБ !Но "чорапът започна да се разплита" .Пък и на другия чорап - за организираните протести за дестабилизация на България ще му дойде реда .Тогава ще има и списъци, кой колко е дал и кой колко е взел !