Бодра смяна "На кафе" пред НС, 41-ви ден на протест

Недоволните се надяват днес кабинетът да подаде оставка
60
Бодра смяна "На кафе" пред НС, 41-ви ден на протест
Протестиращи започват пак да се събират пред парламента. Снимка: Dnes.bg

Пред парадния вход на Народното събрание вече се събира първата бодра смяна протестиращи "На кафе" в 41-вия ден от протестите.

Недоволните смятат за успех това, че днес депутатите няма да заседават и парламентът няма да работи, предаде БНТ.

Още по темата

Късно снощи, след като напрежението ескалира при опита на полицията да изведе с автобус блокираните в НС министри и депутати, председателят на парламента Михаил Миков призова народните представители днес да не идват на работа.

Полицейското присъствие около парламента е засилено. Сградата е опасана от метални заграждения. Има коли на жандармерията. Движението по бул. "Цар Освободител" обаче не е спряно.

Преминаващи автомобили сигнализират с клаксони подкрепата си към протестиращите, които се събират около паметника на Царя.

Протестиращите се надяват вчерашните заседания на комисии по актуализация на бюджета да се окажат и последния работен ден на 42-рия парламент.

Така денят за демонстрантите започва с надеждата, че днес ще бъде подадена оставката, която искат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
samo taka xora
49
6
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До 54: Това, което ти се иска да бъде и това, което е са две различни работи. Мнозинството от хората не искат избори сега, а много хора очакват правителството да изпълни социалната си програма. Така че бат'ти Бойко ще трябва да почака за нови избори. Независимо дали това му изнася или не.
48
1
 
11
 
! Отговори
До комунистчетата преди 10 години
Вие сигурно си контактувате само по между си и не виждате и чувате, че протестите се подкрепят от повечето хора, включително и в провинцията. Особено от младите хора, а те са бъдещето на България. ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО. СТАНИШЕВ ДА СИ ХОДИ ПРИ ПУТИН И ДА СИ ПРАВЯТ ЕВРАЗИЙСКИЯ ПРОЕКТ, НО БЕЗ БЪЛГАРИЯ!
47
1
 
9
 
! Отговори
До Анонимен преди 10 години
А на Станишко жената си краде милиони заедно с Хохегер, ама това не е важно.
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименИ ако на това му викаш президент ??????Че и за човек не става
45
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НА ПЛЕВНЕВЛИЕВ ЖЕНА МУ С МАРАТОНКИТЕ ЗА 300 ДОЛАРА ПРОТЕСТИРА ПРОТИВ ОЛИГАРСИТЕ, БАСИ МАЙТАПА, *** РАБОТА, СЪПРУГА НА ПРЕЗИДЕНТ, СБЪРКАНА РАБОТА ОТСЕКАДЕ
44
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АВЕ КВИ ПРОТЕСТИРАЩИ БЕ, ПОСТАНОВКА НА МУТРАФОНА И ПРИЯТЕЛЧЕТАТА МУ МАФИОТИ, ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ, ТОА Е ДИРЕКТНО ЗА ЗАТВОРА, КАК МОЖЕ 2000 МАПОУМНИКА ДА ДИКТУВАТ НА 7 МИЛИОНА БЪЛГАРИ КВО ДА СТАВА, И ТАА ФАНДАКОВАТА ДА ЗЕМЕ ДА ВЛЕЗЕ В ЧАС, ХОРАТА ИСКАТ СПОКОЙСТВИЕ, БАСИ ПЛАТЕНИТЕ *** НА ЦЕЦКО И МУТРАФОНА С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ ДАРЖАВАТА
43
6
 
18
 
! Отговори
Адам Смит преди 10 години
Сериозния проблем е че населението на България е съставено от поне 70% скотове - нискообразовани, нискочели панелни таласъми/*** които все-още ходят по нужда в клозета на двора живеещи за чашката с ракия всяка вечер и никакво желание за подобрение на личното си положение(материални и душевно)От подобен човешки материал няма как да се оправи положението в страната. Това е тъжната истина - България е разлагащ се труп.
42
10
 
20
 
! Отговори
Егон преди 10 години
Довечера отново....до края им.
41
6
 
20
 
! Отговори
провинционалист преди 10 години
До emoВие господине от провинцията си работете за жълти стотинки и жалки пенсии. Ние не искаме повече това жалко съществуване, а вие помислете и за децата си. Трябва ли и те да водят жалък живот на оцеляване?
40
24
 
17
 
! Отговори
jojojojoo преди 10 години
Перфектно организиран и режисиран от герберастите преврат.
39
27
 
10
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Това, което се случи беше сценарий на ГЕРБ и парламентарните партии трябва да си направят съответните изводи. ГЕРБ влезе в Наородното събрание за да може да се удължи заседанието до среднощните часове, когато да влязат в действие провокаторите. За да не се случва това в бъдеще заседанията на Народното събрание трябва да приключват в рамките на работния ден. Независимо от това дали е изчерпен дневния ред в 18.00 се иска почивка след което депутатите напускат и заседанието се прекратява.
38
25
 
12
 
! Отговори
123 преди 10 години
България си заслужава участта!Щом 10000, а снощи не повече от 2000 командват, кой да управлява 7 милиона!Нека да има избори и да изберат отново Бойко и неговия цвъклю та да може *** да доизкупят всичко!Да може отново да си прави оргиите по правителствения самолет!Много се изплашиха софиянци от евентуалното повишаване на осигурителния праг-ами да дойдат в провинцията и да се хванат на работа с/у 350лв.
37
21
 
13
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
ПоправкаДо МартинПриятелю,- След избори, организирани и проведени от ГЕРБ, правителство направиха БСП И ДПС...- Това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ...!!!ГЕРБ не можаха да управляват и трябва да си го признаят, като поемат скромната си роля на ОПОЗИЦИЯ...!!!- Това е ДЕМОКРАЦИЯ...!- Когато една партия не признава Конституционно избрано правителство и предизвиква гласоподавателите си за бунтове... - ТОВА Е ТЕРОР...!!!
36
16
 
13
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 10 години
Жалки сте!Опитвате се да направите преврат, но поръчителя Прокопиев и кликата му лъснаха. Вече не сте нито мирни, нито симпатични, а превратаджии.
35
14
 
7
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
До мартинПриятелю,- След избори, организирани и проведени от ГЕРБ, правителство направиха БСП И ДПС...- Това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ...!!!ГЕРБ не можаха да управляват и трябва да си го признаят, като поеман скромната си роля на ОПОЗИЦИЯ...!!!- Това е ДЕМОКРАЦИЯ...!- Когато една партия не признава Конституционно избрано правителство и предизвиква гласоподавателите си за бентове - ТОВА Е ТЕРОР...!!!.
34
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Демокрацията е голям лукс, господин Памукчиев. Много голям лукс. Тя, демокрацията, е цвете, което вирее само на богата, плодородна почва.Не на камънак, не на пущинак. Демокрация в Африка няма. Пустинята ражда пясъци и камъни. Тя не ражда хляб.Демокрацията расте при хляба. Има демокрация там, дето хлябът е по-мек и по-дебел като в Англия и Франция, в Америка,а демокрацията иска пълни кесии и пълни банки с пари. Тя не ще вестници. Тя не ще празни приказки.."- от книгата"Срещи с Буров"
33
3
 
2
 
! Отговори
Ив преди 10 години
Да видяхме госпожата Берберян да хленчи там! Защо ли?
32
7
 
18
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Емо, не се притеснявай за хората.Само да падне това нагло правителство и веднага ще започнат да работят.Пък и да ти кажа , че с тези заеми дето ще се вземат скоро и да искат хората да работят няма да могат.
31
23
 
15
 
! Отговори
Vanessa преди 10 години
Хахахахахахахахаха.....някои хора проста са жалки.....Когато ГЕРБ дойдоха на власт, никой от привържениците на другите партии не излезе да стачкува."Разочарованите избиратели" решиха да дадат шанс на управляващите и да видят какво ще постигнат за 4 години.Честно казано, аз за 4 години освен магистрали и едно довършено метро нищо друго не видях.....Защо стачкуващите не помислят върху това какво направи правителството само за 30 дена, такива постижения е нямало никога за такъв срок:1. Защита на лекари и учители от посегателство2. Спира повишаването на пенсионната възраст3. Вдига майчинск