Борисов избухна: 40 дни дебилност на управляващите

"Срам ме беше да гледам как чупят глави на интелигентни хора"
Обновена: 24 юли 2013 14:00 | 24 юли 2013 09:57,
568
Борисов избухна: 40 дни дебилност на управляващите
Бойко Борисов Снимка: архив, Reuters

„Четиридесет дни управляващите демонстрират дебилност”, заяви пред Нова телевизия бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Всеки, който не вижда това, което се случва последните 40 дни и явните коментари на посланиците, това си остава за негова сметка”, категоричен беше той.

От опита си на бивш главен секретар на МВР той коментира и реакцията на полицията през изминалата нощ. По думите му 40 дни протест изнервят и полицаите, и протестиращите.

Още по темата
„Беше ме срам да гледам как на толкова интелигентни хора им разбиваха главите, как бутат кофи за боклук, как барикадират парламента”, изреди той.

Борисов изрази възмущение от призива на шефа на парламента Михаил Миков депутатите да не ходят на работа днес.

„По криминален и недемократичен начин избраният за председател на парламента, отишъл по капаните в Белград и посред нощ казал да не ходят на работа. В парламентарна република не се съобщава на депутатите, че няма да ходят на работа, защото шефът им така е решил”, заяви Борисов.

Алтернативата е нови избори, отсече експремиерът. "Ако излязат и кажат дата за предсрочни избори, например октомври, убеден съм, че протестиращите ще се приберат вкъщи и ще имаме време да направим промени. Ние ще участваме дейно, ще успокоим държавата", допълни Борисов.

Тогава аз ще декларирам, че каквито и да са резултатите на следващите парламентарни избори, ще положа огромни усилия, защото после ако има и следващи, това вече е лудост", подчерта бившият премиер.

„Ако вътре в парламента има затворени хора, които посред нощ нямат работа там, нормално е вътрешният министър да търси вариант да ги изведе оттам. Не мога да се сърдя на полицията, че е направила опит да изведе депутатите. Мога обаче да ги упрекна, тези от тях, които – дано не е по команда, разбира се, ги видях адски агресивно да разбиват главите на хората и това е недопустимо“, коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


568
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
383
7
 
25
 
! Отговори
Ели преди 10 години
И ти се засрами и не карай хората да стачкуватл Вложи откраднатите от теб и компания в икономиката на страната , а не в пари да подстрекавате *** на площада!
382
8
 
28
 
! Отговори
БИВШ СТУДЕНТ преди 10 години
До bariera_61 (коментар 372)Хахах аз съм на 27 години и съм горд собственик на фирма занимаваща се със счетоводно и финансово обслужване... така, че не съм от хората, които работят за жълти стотинки, а съм от малкото хора, които поддържат някакъв стандарт! Казваш, че тройната коалиция е оставила 500 млн задължения? Явно си по-навътре с нещата, защото доколкото знам Орешарски като финансов министър успя да остави 8 млрд излишък, които ги няма вече, но явно ти повече ги разбираш нещат
381
10
 
23
 
! Отговори
Въпрос преди 10 години
Колко плати за да гледаш този организиран цирк?
380
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Агент 004 пак е нагъл
379
13
 
31
 
! Отговори
възмутен преди 10 години
40дни плащаш мутро за да се стигне до кървави сблъсъци с полицията ,която всички тези дни ходи по гайдата на платените от теб алкохолизирани и дрогирани *** тормозещи всяка вечер останалите граждани в столицата !!! Видя се снощи колко са интелигентни и мирно протестиращи платнените от теб *** !! Полицията малко ги би , трябваше да ги смаже от бой ,арести , повдигане на обвинения за вандализъм /потрошиха инфраструктура за хиляди /, кой ще плаща за това !?!? Бой , затвор и съд за вас !!
378
7
 
24
 
! Отговори
gnevnia преди 10 години
От опита му на Главен секретар, пък взе че забрави кой го направи главен, от тук насетне Боко , все в минало време ще говориш, ти ни мъчи четири години почти значи си мнооого дебилен
377
6
 
18
 
! Отговори
BIRATA преди 10 години
все още не мога да си обясня... как вьзможно един селски тарикат с култура и дьржание на пьдар... и образователен ценз- за пожарникарски маркуч!!!- да се вземе толкова на сериозно че да си мисли че Бьлгария почва и свьршва с него до... Банкя...Как няма кой да им застане насреща на цялата тази ОПГ и да им изкарат комбина ЦЦ иите и далаверите и да пратят там кьдето им е мястото- ЦСЗ
376
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Един кръгъл *** и *** мъчи българите цели 4 години, а сега се изказва за щяло и не щяло и раздава съвети.Я да си ходи в Банкя и повече да не досажда, че до гуша ни дойдоха той и верните му *** ЦЦ ИФ Дянката и куп още калинки
375
1
 
7
 
! Отговори
M преди 10 години
НЕ РАЗБИРАМ, ЗА КФО СЕ КАРАТЕ... ПАРА ДА БАРАТЕ.. Е*И ГИ!
374
10
 
20
 
! Отговори
саса преди 10 години
ех Боко, липсваше ми!!! Нямаше кой да ме разсмее напоследък. По криминален и недемократичен начин избраният за председател на парламента, отишъл по капаните в Белград и посред нощ казал да не ходят на работа. В парламентарна република не се съобщава на депутатите, че няма да ходят на работа, защото шефът им така е решил каза Боко Тиквата пред НТВ. А ти какво каза на групата на ГЕРБ некриминално и демократично същество такова?
373
8
 
7
 
! Отговори
сина преди 10 години
ЧЕТЕТЕ и МИСЛЕТЕ на есен: стана ясно и за още едно друго замислено престъпление на БСП И ДПС! Отпуснати са пари за 5 % намаление на тока, но се оказва, че отпуснатите пари са много повече! С остатъка от тях ще се увеличат с 10 % парите, които се дават на енергийната дружества за уж покритие на загубите им! Излиза, че съвсем легално под прикритието на уж намаляващите цени на тока ще се дадат пари и на енергийната мафия! Е това ли е борбата с енергийната мафия, която предизборно ни обещаваха от БС
372
6
 
13
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
До сасЕееееее драги ми САС дори и на снимките ли да не вярвам където младия Борисов е до рамото на Тодор Живков.Наистина сте жалки.
371
6
 
18
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
Разбирам че е безмислено да се спори с радиото.Ако все пак нещо смислено излезе от главите на привържениците на ГЕРБ ще се включа в диалога.Другото е лишено от смисъл.
370
7
 
17
 
! Отговори
сас преди 10 години
Бочко тиквето...много си се объркал мойто момче! Ама много! И за тебе няма шанс за съжаление..
369
8
 
10
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
До bariera_61Хем ревете срещу комунистите като бяла мечка, хем искате Борисов на власт.За долунаписаното от мен има куп документи и не се измъквайте с обяснението ЛЪЖА.
368
19
 
13
 
! Отговори
сас преди 10 години
Евала бариера_61! Малко хора изобщо успяха да опознаят Бойко Борисов, а само гледат повърхностно и повтарят като папагали едни и същи заучени фрази и вярват в измислици, митове и легенди. Гласувах първия път за ГЕРБ и пак ще гласувам, защото ми харесва мисленето и поведението на ББ. Станишев и другите *** са на светлинни години от Бойко като светоглед и държавническо мислене. Нямат и шанс да се научат приживе.
367
7
 
17
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
До bariera_61Драги ми БАРИЕРА.Явно не знаеш кой е всъщност Борисов.Син на полковник от МВР-комунист.Самия той член на БКП и като служител в пожарната при нейното деполитизиране отказва да си върне партийния билет а напуска служба Пожарна безопасност.В последствие пък става личен бодигард на ДРУГАРЯ ТОДОР ЖИВКОВ.За криминалната му дейност е безмислено да пиша тук.Прочетете грамите на американския посланник - Байърли.Така че вие сте доста неориентирано същество.
366
4
 
15
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
До АнонименЩо ли си мисля че една от сентенциите на Левски беше, че се бори за чиста и свята република в която пред закона ще са равни и българи и турци и ***, без значение на вяра, пол и образование.
365
1
 
9
 
! Отговори
допротеста преди 10 години
В България няма проблеми със сменяемостта на властта. Затова пък има проблеми с непрекъснатото поскъпване на електроенергията и спада на жизненото равнище, и тези проблеми не са създадени от турците, масоните, Кремъл, дори не и от българските политици, а от самите български граждани чрез свободното им волеизявление. Днешното правителство няма да изтрае дълго, но какво ще стане по-нататък?" - пита се той.
364
13
 
16
 
! Отговори
баи ви ганя преди 10 години
ЕИ този *** от фотографията горе, близо 4 години, с управлението си причини сегашният батак в държавата.Тои е ловък лицемер и груб конспиратор, опитваики се да манипулира недоволните от управлението му граждани.