Борисов избухна: 40 дни дебилност на управляващите

"Срам ме беше да гледам как чупят глави на интелигентни хора"
Обновена: 24 юли 2013 14:00 | 24 юли 2013 09:57,
568
Борисов избухна: 40 дни дебилност на управляващите
Бойко Борисов Снимка: архив, Reuters

„Четиридесет дни управляващите демонстрират дебилност”, заяви пред Нова телевизия бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Всеки, който не вижда това, което се случва последните 40 дни и явните коментари на посланиците, това си остава за негова сметка”, категоричен беше той.

От опита си на бивш главен секретар на МВР той коментира и реакцията на полицията през изминалата нощ. По думите му 40 дни протест изнервят и полицаите, и протестиращите.

Още по темата
„Беше ме срам да гледам как на толкова интелигентни хора им разбиваха главите, как бутат кофи за боклук, как барикадират парламента”, изреди той.

Борисов изрази възмущение от призива на шефа на парламента Михаил Миков депутатите да не ходят на работа днес.

„По криминален и недемократичен начин избраният за председател на парламента, отишъл по капаните в Белград и посред нощ казал да не ходят на работа. В парламентарна република не се съобщава на депутатите, че няма да ходят на работа, защото шефът им така е решил”, заяви Борисов.

Алтернативата е нови избори, отсече експремиерът. "Ако излязат и кажат дата за предсрочни избори, например октомври, убеден съм, че протестиращите ще се приберат вкъщи и ще имаме време да направим промени. Ние ще участваме дейно, ще успокоим държавата", допълни Борисов.

Тогава аз ще декларирам, че каквито и да са резултатите на следващите парламентарни избори, ще положа огромни усилия, защото после ако има и следващи, това вече е лудост", подчерта бившият премиер.

„Ако вътре в парламента има затворени хора, които посред нощ нямат работа там, нормално е вътрешният министър да търси вариант да ги изведе оттам. Не мога да се сърдя на полицията, че е направила опит да изведе депутатите. Мога обаче да ги упрекна, тези от тях, които – дано не е по команда, разбира се, ги видях адски агресивно да разбиват главите на хората и това е недопустимо“, коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


568
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
363
17
 
17
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
Ох горките малобройни привърженици на ГЕРБ до такава степен са заблудени и зомбирани щото Борисов ако им каже,СКАЧАЙТЕ В ДУНАВА горките ще скочат без дори да помислят, че могат да се удавят.А може би Батман ще ги спаси???
362
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Prost narod!?Bat Sali -deputat? Tzigani I psevdonatsionaliti,pravjt troika s komunisti!?Za kakvo si e dam jivota VASIL LEVSKI !??Njma prokopsij!???
361
1
 
11
 
! Отговори
до протеста преди 10 години
България е призната за най-бедната страна от ЕС за 2012 година, пише мрежовото издание, като изрежда "безработицата, пратила отвъд чертата на бедността над 49 на сто от населението", покупателната му способност - "под 30 на сто от средноевропейското равнище", растежа на БВП, "ненадхвърлил 1 процент". Раждаемостта е спаднала до нивото от 1947 година, страната заема първо място в Европа по смъртност.
360
16
 
16
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
До bariera_61През последните 3,5 години лъжата измамата рекета и сплашването се превърнаха в държавна политика.Слава богу това време отмина и никога повече няма да се върне.
359
2
 
5
 
! Отговори
slaveia преди 10 години
Tochno kazano i na miasto!Ako niakoi ima razum shte razbere kazanoto ako li ne si e hater i takuv shte si ostane....kakvoto i pravitelstvo da doide.Vajnoto e da e nedovolen.
358
7
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Нормално е тези, които не управляват да искат оставката на правителството, но не е нормално да подстрекават хората, към омраза и агресия.
357
13
 
15
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
До bariera_61Е то ставаше пък и пътища да не построи като опука 5,4 милиарда от резерва.За тези пари щях да посторя магистрала до Луната драги ми БАРИЕРА_6
356
15
 
15
 
! Отговори
Vasilev преди 10 години
За мен това, което се случи вчера беше поредния жалък опит на ГЕРБ правителството да подаде оставка, за да си управляват и крадат заедно с независимия президент.
355
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ot tebe pogolem *** i po tap nema zatvorisi nujnika i se skrii nekade
354
7
 
9
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
До bariera_6Е ако говорите за кредита взет от правителството февруари месец с цел да се плати на земеделците можете да се убедите сам като влезете в сайта на МФ.А ако сте решили да творите свободни съчинения на тема ЕДНА ЛЪЖА КАЗАНА СТО ПЪТИ СТАВА ИСТИНА ще се провалите щото цифрите нямат цвят, мирис и политическа окраска.
353
10
 
11
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
Поздрава към всички беше съвсем обикновена лека провокацийка.И ето шараните от ГЕРБ веднага налапаха стръвта горките.Дори и съвсем обикновен човешки поздрав не приемат и почват да те маскарят без причина.Колко смешни и жалки са горките, въобще не го осъзнават.
352
13
 
18
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
Браво г-н Борисов, само така.Бих Ви препоръчал дори по няколко пъти на ден да имате медийни изяви.Това е абсолютно сигурен начин сам да се елиминирате от политиката, щото абсолютно всичко казано от Вас отвращава българския народ.Смело напред към медийните изяви г-н Борисов.
351
10
 
16
 
! Отговори
55 преди 10 години
ТОЗИ ОЩЕ ЛИ НЕ Е В ЗАТВОРА.ПОХАРЧИЛ 8 МИЛЛИЯРДА И НА ЛИЦЕ ЕДНА 140КМ. ОТСЕЧКА ОТ МАГИСТРАЛАТА .ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЗАМРАЗЕНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ
350
13
 
18
 
! Отговори
Монархист преди 10 години
до 415Какво очакваш от човек, който през живота си е прочел една единствена книга? Дори той самият не знае, че си противоречи, просто защото не знае какво е противоречие.
349
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, това е върха на цинизма!*** да дава оценки на другите.
348
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В парламентарна република не се съобщава на депутатите, че няма да ходят на работа, защото шефът им така е решил, заяви Борисов.а шефа на ГЕРБ -Борисов не наредили на депутатите си да не ходят на работа.-не са стъпили в парламента.
347
6
 
9
 
! Отговори
bochko tikveto преди 10 години
Здравейте всички.
346
13
 
10
 
! Отговори
piffacota преди 10 години
Нека нека.Милярда дълг.Хаххаха.тия червени ще ни направят като в Гърция точно.После Боко ви е виновен
345
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЕ Е ЛИ ДЕБИЛНОСТ ,ЧЕ ГЕРБ ОТ САМОТО НАЧАЛО НЕ ВЛИЗА В ПЛЕНАРНА ЗАЛА.ЩО ЗА НАГЛОСТ
344
1
 
2
 
! Отговори
Gemi преди 10 години
До 63Xa..Xa..Xa