Сидеров към Плевнелиев: Ела, че ще те питам и други неща!

Националистът настоява президентът да се яви в "Антимафия"
279
Сидеров към Плевнелиев: Ела, че ще те питам и други неща!
Волен Сидеров. Снимка: Булфото

Според лидера на "Атака" Волен Сидеров, който оглавява парламентарната комисия "Антимафия", отказът на президента Росен Плевнелиев да дойде на заседание на комисията заради случая с тефтерчето на Филип Златанов означава, че той не се съобразява с институциите.

"Много говорят за това как институциите трябва да се уважават, а всъщност не ги уважават", коментира националистът.

Още по темата
Припомняме, че една от преписките, по които в тефтерчето Златанов си е водил записки как да се процедира, е тази срещу президента Росен Плевнелиев.

"Не става дума за преследване или репресия спрямо някой, това е парламентарна комисия, всеки, който е поканен, трябва да се отзове. А иначе щом самият президент не уважава институциите, какво остава за другите", настоя Сидеров.

Според него Плевнелиев не проявява мащабно държавническо поведение.

"Той смята, че разиграваме враждебност към него. Това че му зададох остри въпроси на КСНС, не значи, че не трябва да си задаваме въпроси. Искам още въпроси да му задам, да се изясни има ли няма ли връзки с олигархични кръгове", уточни Сидеров.

По думите му, ако Плевнелиев наложи вето върху актуализацията на бюджета, това ще е вид заяждане, а не държавническо поведение.

"Актуализацията е техническа, а не философска, има януари плащане, трябва да се направи така, че резервът да не падне", добави националистът.

Изборите 2 в 1 не са удачен вариант, коментира още той.

"Би трябвало да са отделно. С харчовете не трябва да се спекулира, за демокрацията цена няма. Евроизборите са различен тип, национална листа, а парламентарните избори трябва да са отделен акт", мотивира се Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
25
 
19
 
! Отговори
заповедта за уволнен преди 10 години
Какво ще го викаш плевела в комисията? Направо му връчвай заповедта за уволнение!
25
15
 
33
 
! Отговори
Митко преди 10 години
АБЕЕЕЕ, КЪТРЪР ГРОЗЕН, НА КАКЪВ СЕ ПРАВИШ ТИ.СЛЕД НЯКО И ДРУГ МЕСЕЦ СИ ОТИВАШ И НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА ТЕ ВИДИМ
24
10
 
17
 
! Отговори
40361 преди 10 години
W.C НЕ ЗАСЛУЖАВА КОМЕНТАР
23
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров да се яви в "Антимафия" на телевизия СКАТ!
22
9
 
21
 
! Отговори
бай уй преди 10 години
слънце ли го напече или глава го притега тоя пезевенк
21
3
 
18
 
! Отговори
Сотир преди 10 години
По мое време г-н Борисов направи голяма грешка. Какво направи той на него му трябваше медиен комфорт. Това са на Доган вестници. Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар то това ви е нацията на 1300 години, да ви е.а *** нация това го напишете, ама няма да посмеете.Това са парите на Доган и на двама шейхове от Оман. Ако толкова не знаете какво седи в банката. Банката е собственик на вестниците, а Делян Пеевски е боздуганът с майка си отпред. Те перат едни пари"
20
8
 
18
 
! Отговори
80987 преди 10 години
Болен за раделение на властите не е ли чувал?Театър уж играе, ама да знае че и зрителите четат!
19
13
 
28
 
! Отговори
thegbc преди 10 години
ПРЕДАТЕЛ! Нямаш право да питаш! Имаш право на въже насред центъра на София! Султана те провъзгласи за АГА ...сега народа ще те убие с камани! ..нали много отворен беше ама ония от Бургас каде то ти каза в очите да го *** *** ли се и питаше каде са колите кога ще дойдат? абе насерко ?! ходи си напомпи носа с няколко магистрали кока и се обеси ама на центъра на София , че да изкупиш греховете си към България ако все още си Българин ...което ме съмнява!
18
1
 
3
 
! Отговори
kaka преди 10 години
до 7 - що бе пиле си пропуснал така???? язък!!
17
4
 
9
 
! Отговори
Сотир преди 10 години
"Ние оставихме всички мангизи да минават през банката на тоя л...р, на Доган парите да текат, спокойно да се управлява заради един медиен комфорт и сега разбрахме, че това са едни гадове, които ни изпързаляха", това казва депутатът от ГЕРБ и бивш министър на културата Вежди Рашидов в неформален разговор с журналисти
16
27
 
8
 
! Отговори
Волен да работи ! преди 10 години
Сидеров,ако иска да има над 40 депутати в следващото НС трябва сега да извади на показ всички мръсотии извършени от Тиквата и далаверите на Роско-Офшорката.Много преди следващите избори трябва да имаме друг президент.Всички очкавме БНТ,БТВ и НТВ да координират предстоящите протести срещу президента така, както го правят срещу Орешарски.Надяваме се ръководител на щаба да бъде Вичо-Меката китка (Виктор Николаев),освен да чете вестници, той може да иска и оставки нищо, че не ги получава.
15
13
 
21
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Кой си ти,че ще се отнасяш като чорбаджия с ратай към президента???Кой си ? Едно голямо никой,който продаде България и народа и на турците! Ти си едно голямо ***,което ще влезе в историята ни като втори поп Кръстъо!Сега след като ГЕРБ са с 96 депутата твоя "златен "пръст не струва пукната пара! Ти вече си Ъ малък и за БСП и ДПС и отдавна и за народа! Ти и АТАКА сте сте минало! Бог да ви прости!
14
8
 
16
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Сидеров, Нещо да кажеш за лицата Бейхан Дуран, Емил Иванов, Насуф Насуф, Муса Палев?
13
5
 
23
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Президента ти каза първо да привикаш Цацаров, да го разпиташ в комисията си и после него,така е по конституция,всички разбрахме само ти не си разбрал!
12
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болен да го пита и за офшорките
11
16
 
8
 
! Отговори
РЗС преди 10 години
До Kaleko Aleko много правилно. Доказани калинки и некадърници вън от власта.Герблерясалите , как набързо пенсионираха шефове на кат и МВР и то без основания. Те гроб са като свински черва. Герб са утайката на БКП, докато БСП плуват над тях, макар че са един дол дренки.Най-гадното е да си имаш за началник по-*** от теб. Нищо не можеш да научиш покрай него.
10
12
 
13
 
! Отговори
Смърттаааааа преди 10 години
Желая теееееееее...........дааааааааааа..........Май е наложително вече тоз мухтур физически да го премахне някой.
9
14
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той да не иска президента да му дойде на разпит ? След целия цирк който спретна на съвета за сигурност. Много насериозно се взе като управляващ този клоун. А избори 2 в 1 не са изгодни сигурно защото няма да влезе в парламента. Той повече никога няма да влезе и го знае, затова гледа да си удължи престоя колкото се може по-дълго. А това че е председател на парламентарна комисия е цинично. Намерили кого да сложат - един психично болен разхождащ се с палка и пистолет, криещ се зад маси и т.н.
8
19
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде да видим как ще задължиш Президента да се яви при теб. Надупените продажници никой не трябва да им обръща внимание, че ще се вземат на сериозно!
7
9
 
43
 
! Отговори
Kaleko Aleko преди 10 години
Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова е освободила всички 16 директори на регионални инспекции по околна среда и води, директорите на дирекциите на трите национални парка в страната - Рила, Пирин и Централен Балкан, както и на четирите регионални Басейнови дирекции за управление на водите.Сега ще назначат нови "експерти"