Борисов за Станишев: Не е лесно човек да е под чехъл!

Според лидера на ГЕРБ БСП се управлявала от Моника Йосифова
Обновена: 16 авг 2013 12:55 | 16 авг 2013 12:52,
111
Борисов за Станишев: Не е лесно човек да е под чехъл!
Бойко Борисов Снимка: БТА

Сегашното управление открива инфраструктурни обекти, направени от ГЕРБ, а съпругата на Сергей Станишев – Моника Йосифова, управлява БСП. Това стана ясно от думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.

Минути преди това той и председателят на БСП Сергей Станишев влязоха в остър спор от парламентарната трибуна. Зам.-председателят на парламента Мая Манолова обаче взе думата на Борисов, тъй като времето му изтече и той излезе да се изкаже пред журналистите.

Той толкова се е изнервил, то не е лесно човек да е под чехъл, заяви Борисов по повод спора си със Станишев. Борисов изказа и предположение под чий чехъл е лидерът на БСП - „на човека, който реално управлява БСП – Моника Йосифова“.

Още по темата
Нали виждате как излиза, лъже, лъже, лъже и после не ми дава думата, заяви Борисов. Повод за твърдението на Борисов, че Станишев лъже станаха прословутите 800 млн. лева заем, който кабинетът на ГЕРБ изтегли и даде на земеделците. Един от мотивите за актуализацията е, че тези пари сега трябва да бъдат върнати. От ГЕРБ обаче твърдят, че Брюксел вече е възстановил парите.

Лъжат, лъжат, видяхте как стоят гузно и мълчат за лъжата на Станишев за 800-те милиона. На 4 април Брюксел ги е възстановил. Той излиза и лъже хората по телевизията, ядоса се Борисов в кулоарите.

Оттам той зачекна любимата си тема за инфраструктурата.

По негови думи, преди ГЕРБ да дойдат на власт, е имало провалени ключови проекти с кофинансиране от Брюксел, които правителството на Борисов е успяло да предоговори и да изгради успешно.

Те сега само откриват - откриха Дунав мост 2, ние сме го направили, откриха "Тракия" – ние сме я направили, откриха "Хемус" – ние сме я направили, изреди лидерът на ГЕРБ.

Между другото, попитайте тази строителната министърка, че съм я запомнил като цикламеното костюмче, защото друго от нея не можах да запомня, защо не отварят и правят тази тапа на „Хемус“ при Богров. Абсолютно е готова магистралата. За една нощ могат да я направят и хората да я ползват, обърна се Бойко Борисов към управляващите и в частност към министъра на регионалното развитие Десислава Терзиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Nai tapiq bo..uk i..od po golem prestapnik nikoga ne e imalo v parlamenta ctctcttcctcttcccctcttctc
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mrasen silovak sikadjiiski gledai si reketa krajbirte drogata nese zanimavai s politika silovak ne6tasten mrase
98
2
 
1
 
! Отговори
ТРИКОВЕТЕ преди 10 години
Борисов използва ТРИКОВЕТЕ на Тодор Живков , тоест опита и познанията от Възродителен Процес
97
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Buda se za S S Stsnisha se 4uva, ama mai e S S Sr = Sr = Сретен Йосич е казал, че излиза през септември и първата му работа е да дойде в Българияdano ima dumi kato kurshumi, iumruci kato bombi i ritnici kato tikviSreten ide- oai se Buda
96
0
 
3
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Коментирайте, кво мълчите като препикани мушката?
95
3
 
5
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Не е приятно дечицата ти да прочетат таково нещо, обаче някой ден сатанишевите дечица ще прочетат как пияния стар козел Йосифов е лющил майка им на бюрото, преди да се омъжи за татко Серьога.Оф, простете, не трябваше да го казвам, нали?... Къв съм ***, прости мя Господи !
94
5
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Колко загуба на време да пиша за ББ. Човек като него , заслужаваш презрение , единственият отговор е МЪЛЧАНИЕТО за него. Нямало го е и го няма и сега......
93
0
 
3
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Моника се усмихва пленително, а Венци Йосифов, впил поглед в Рени, пита през смях: Госпожо, съпругът ви споделя ли с вас как хубаво се чу*ат репортерки върху бюрото?Откъм скута на Венци долита игривият смях на момичето. Не, едва ли от някакъв спомен, а от невероятното чувство за хумор на сърдечния избраник. Рени, сякаш са я попитали нещо естествено, отговаря: Не се налага да ми разказва. Аз съм убедена, че каквото и да направи мъжът ми, ще го направи добре. О, аз редовно си чу*ам подплясва мандолината на Моника Венци. Айде, наздраве!
92
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До емигрантГолям си УМ!!! Направо си гений!Толкова простотия къде я помести в простата ти тиква!УУУжас!Има добри психиатри вземи се лекувай!
91
4
 
4
 
! Отговори
валент преди 10 години
До станков Пиша ти отново драги ми смехурко!!!Явно ти личи позитанската школовка!!Нека сега да запеем всички заедно!!!! КОМУНИСТИТИТЕ РОДИНАТА крадяха комсомолците след тях вървят (Станишев,Узунов,Кутев,Пеевски) пенсионери,пенсионери гаден път ви чака гладен път!!!!!
90
6
 
11
 
! Отговори
емигрант преди 10 години
Тиквоооооо, толкова ниско си паднал. Колко пъти Станишев нападна теб, кльощавата ти любовница, дебелата ти и проста сестра, жалкото ти и ненужно съществуване, посредствения ти произход, липсата на гънки в гладкия ти мозък?!?????
89
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чехльото е президентчето, дето е заел приклекнала поза постоянно!
88
2
 
12
 
! Отговори
станков преди 10 години
Дори да е под чехъл сигурно е по добре от това жена ти да се шиба с най добрия ти приятел и да избягат чак в америка той щото оня мръхлю дето се води президент не е под чехъл и още по добре е че има с кого да спи а не самичък като куче но простията му е в излишък на *** и така ще е
87
7
 
16
 
! Отговори
JAMAIS!! преди 10 години
ТО И ДА СИ ТОЛКОВА *** И ЕЛЕМЕНТАРЕН НИКАК, АМА НИКАК НЕ Е ЛЕСНО. ОЩЕ ПОВЕЧЕ *** И НАПОРИСТ ***, СЛЕД КОЙТО И ТРЕВА НЕ НИКНЕ. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ОРЕШАРСКИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО. НИКОГА ПОВЕЧЕ МУТРЕНСКАТА ГРУПИРОВКА И МУТРАГЕНА БУДА БОРИСОВ.
86
5
 
15
 
! Отговори
damata преди 10 години
От природно простия човек и Господ да слезе, интелигентен не може да направи! Вари го, печи го той винаги ще намери време да се рови в мръсното бельо на другите!Борка Тиквунов много си жалък и елементарен и съвет приеми -скрий се и не дразни с простотиите си повече народа все пак,за да те запомнят с нещо!
85
13
 
6
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Добре де, човека между другото казал една истина, която е публична тайна... Голяма работа!
84
8
 
14
 
! Отговори
БОКО- БАЙ, БАЙ МУТРО преди 10 години
АМИ КАКВО ИСКАМЕ ОТ ЕДНА ***, НЕОБРАЗОВАНА И АЛЧНА МУТРА. РЕПЕРТОАРЪТ МУ СЕ ИЗЧЕРПА. ТО СТНИШЕВ НЕ БЕШЕ .ЕЙ, НЕ БЕШЕ ТАКЪВ ИЛИ ОНАКЪВ, СЕГА ПЪК БИЛ ПОД ЧЕХЪЛ. ЖАЛКА КАРТИНКА Е БУДА МУТРАТА. ЖАЛЪК ПОДЛЕЦ, СТРАХЛИВЕЦ И ***, С МАНТАЛИТЕН НА СЕЛСКА БАНКЯНСКА ДОЛНА КЛЮКАРКА. ДОРИ И СИНИТЕ КРАДЦИ ГО НЕ ЩАТ. А ТОЙ ДА СИ ГОВОРИ КАКВОТО СИ ЩЕ - НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. ТАКА ЧЕ, БАЙ, БАЙ *** МУТРО.
83
5
 
11
 
! Отговори
Кака Сийка преди 10 години
Тоя мушмурок , Бойко ме задмина по клюкарство - на кака убавеца !Но е малко *** и злобен , нали?
82
5
 
13
 
! Отговори
Boss преди 10 години
Борисов , Борисов , толкова низко си паднал , че се занимаваш и с клюки по адрес на Лидера на ПЕС - Станишев!Я да видим знаеш ли нещо за бившата библиотекарка от ГДР - Меркел?Простака си е винаги *** Бойко, дори и когато е видна мутра от подземния свят!!!
81
7
 
19
 
! Отговори
ЕДIN преди 10 години
Този за какво свика народното събрание ? Да обсъжда кой с кого спи, кой кого е*ал и т.н. ? Поредното доказателство, че този човек е неадекватен !!!