В БСП няма място за крила, отсече ляв депутат

Красимир Янков скочи на Георги Първанов и Татяна Дончева
Обновена: 31 авг 2013 12:30 | 31 авг 2013 12:09,
31
В БСП няма място за крила, отсече ляв депутат
Красимир Янков. Снимка: БСП

Органзационният секретар на БСП и депутат на червените от Варна Красимир Янков обяви, че няма условия за разцепление в БСП.

Той каза това, в коментар на изразените позиции в публичното пространство от страна на Георги Първанов и Татяна Дончева, че е назряла необходимостта от нова лява формация.

Още по темата

"Георги Първанов и Татяна Дончева са известни с опитите си да организират крила, движения, или както искате ги наричайте, които всъщност са маскирана форма за тест - дали е възможно отцепването от БСП на определена група нейни членове.

Спомнете си какво стана с екпрезидентския проект "АБВ" – нищо. Този, който се опитва да прави нов политически проект, автоматично е извън БСП, това трябва да е ясно за всички", категоричен бе пред "Фокус" Красимир Янков.

Той не скри възмущението си от думите на Георги Първанов, че БСП вече не била голяма партия и нямала такова влияние.

"Всъщност, дали Първанов наистина има представа каква партия е БСП? Има само няколко човека в БСП, които през определени периоди от време занимават обществото със себе си, за да не бъдат забравени, и които през последните години напомнят за съществуването си главно като дискредитират БСП", завърши Янков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
0
 
! Отговори
лара преди 10 години
хайдеееее, къде сте платени герберски драскачи? много ви са малко коментарите и злобните плювни - още можетееее!
24
0
 
1
 
! Отговори
сдс преди 10 години
браво, Янков! Успя да разбуниш духовете! Герберските кучета, които пишат тук направо пенясаха!
23
1
 
2
 
! Отговори
X преди 10 години
***!
22
0
 
0
 
! Отговори
Шишо преди 10 години
Двама селяни не могът без власт. Познай кои са те.
21
0
 
0
 
! Отговори
Магелан преди 10 години
Тогава защо се учудвате на главоломната му кариера?Сигурно добре ги оправя и двамата,за да го поддържат толкова много.Евала,машала,Янков!!!!!!!!!!!!!!!!
20
2
 
10
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Роденият в Стара Загора Красимир Янков прави главоломна кариера в БСП. Кой стои зад *** мъж, роден за търговец не е ясно, но в биографията му има факти, които подсказват възможните отговори. Янков започва като търговски представител на Загорка за Североизточна България, после е директор Търговия в Летище Варна иизведнъж става Началник на кабинета на министъра на икономиката при управлението на Тройната обирджийница Петър Димитров. Неочакван скок, зад който стои самият Станишев и Моника
19
0
 
11
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
Време е бившите резервни кадри на БКП-комсомолските активисти да забравят старите си игрички от времето на бай Тошо "Прееби другарчето си!" и да се превърнат /ако могат/ в една лява партия,защитаваща интересите на обикновените българи!
18
2
 
23
 
! Отговори
въпрос преди 10 години
Кой е този Янков? Ебача на СтаниШЕФ ли?
17
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП-БКП не е пилитическа партия,а секта и нейните членове комунистите гласуват като сектанти. Тях не ги интересува просперитета на държавата и хората, а единствено оцеляването на сектата. За това на избори за нея гласувят като зомбирани винаги един и същ брой гласоподаватели,независимо какви поразии е нанесла на държвата и хората. А сектите не тъ
16
1
 
0
 
! Отговори
kaicheto преди 10 години
За това има място:http //vbox7/play:76d1e79de3
15
8
 
5
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
Проблема не е БСП!Те са си бита карта от 1989!пРОБЛЕМА Е ЧЕ НЯМА ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ?нЯМА СВЕСТНИ ПАРТИИ!ТАКА ПО СЕГАШНИЯ НАЧИН СЕ ОЧЕРТАВА ЕДНА ДВУПАРТИИНА СИСТЕМА НА ЛЕВИТЕ КОМУНИСТИ-БСП И ДЕСНИТЕ КОМУНИСТИ-ГЕРБ КОИТО СЕ КРЕПЯТ ЕДНИ-ДРУГИ!
14
3
 
21
 
! Отговори
Базилио преди 10 години
Тоз да не е варненският ловър на Станиша, много премрежил поглед и той като ***.
13
3
 
20
 
! Отговори
HHZ преди 10 години
Има ,има място,"моето момче" и още как.Не можете ли да разберете,или не ви отърва,но БСП Е ВЕЧЕ ДИТА КАРТА.Останаха ви само старите баби партизанки и ята чки,Миш о и Петното.Но от тях нищо вече не става.
12
9
 
1
 
! Отговори
Нике1класик преди 10 години
до малфукшян и гешев--------Аз през живота си не съм гласувал за БСП и нямам такива намерения!Но вижте алтернативата Бойко Борисов-***,крадлив,нагъл,измамник че и бивш БКП-еец както вика Гешев
11
2
 
14
 
! Отговори
гешев преди 10 години
до бодила: прав си! преди девети септември, в политиката комунистите са били като сега както са ***-катунари! прости, крадливи, нагли, измамници и др!
10
1
 
8
 
! Отговори
компоъитор преди 10 години
Браво на 11,това трябва да бьде химна на протестиращите.
9
2
 
27
 
! Отговори
Бодила преди 10 години
До Малфункшян--7 ; Само че "лявата" БКП ни направи бедни.Това е най крадливата партия дошла на власт с руските щикове.Освен че са крадливи терористи те поставиха КАЛИНКИТЕ(селянията)да ни управлява като премахнаха естествения подбор.Преди ДЕВЕТИ *** бяха най--низшата прослойка на обществото.Простия човек само простотия може да измисли.
8
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва ни президентска република. Парламента да може да се разпуска от президента. Правителството да се назначава от президента. Тогава е ясно - избираме личност, президент, и той е отговорен за всичко.
7
2
 
21
 
! Отговори
Малфункшян преди 10 години
В България има достатчъно леви партии, в това число истински комунистически и истински социалистически, каквато БСП не е. Но Българите страдат от някакво психично забооляване, защото не може да си беден, по-беден от мишка, да те правят беден, т.н. десни и ти продължаваш да гласуваш за тях. Или си психчно болен или просто си природно надарен с глупост и трябва да страдаш до летален изход.
6
2
 
33
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
"В БСП няма масто за крила".Като няма мАсто, има ли място и за малко птичи мозък в тази стогодишна кокошка?