ГЕРБ се "очисти", похвали се Борисов и отскочи до протеста

"Викат хората, а те продължават да взимат заеми и да харчат пари"
Обновена: 4 сеп 2013 09:18 | 4 сеп 2013 09:17, Камелия Цветанова
190
ГЕРБ се "очисти", похвали се Борисов и отскочи до протеста
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Ако разсъждаваме като демократи, избори трябва да има моментално, ако разсъждаваме като диктатори, като Станишев например - избори никога няма да има, обяви пред парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Представяте ли си аз да бях премиер и така да ме посрещат. Седмици, месеци наред хората скандират, да си бях отишъл отдавна. Викат хората, а те продължават да взимат заеми и да харчат пари за сметка на тези хора и не знам как си позволяват да противопоставят хората така", допълни той.

Той настоя, че БСП, ДПС и "Атака" не са спечелили изборите и нямат моралното право да управляват и да уволняват наред.

"С кое морално право управляват. На изборите народът каза - ГЕРБ ни управляват добре, само че да не управляват сами. Вие видяхте, че в нашата партия е имало хора, които надали са били от най-добрите, но лека-полека се очистваме от тях, извадихме си нашите поуки, но огромната работа, която свърши ГЕРБ, никой не може да ни я отнеме", каза бившият премиер и отново припомни за метрото, магистралите и спортните зали, построени по време на неговото управление.

"Искат да съсипят проектите  "Хемус" и "Струма", това е, което сега искат да направят, буквално ще убият Северна България, ако "Хемус" не се състои", отсече той.

Пред журналистите Бойко Борисов обяви, че се чуди как да отиде при хората пред парламента и какво да им каже, "за да не излезе, че ги подстрекавам", застрахова се той.

След тези си думи той се отправи към протестиращите срещу кабинета, насъбрали се зад загражденията.

Там хората го посрещнаха с викове: "Бойко, Бойко, Бойко". След като си тръгна обаче, протестиращите започнаха с познатия рефрен: Оставка!

Протестиращи призоваха десните партии да се обединят и да ометат сегашната управляваща върхушка. Други от тях настояха опозицията незабавно да напусне пленарната зала, за да не легитимира властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
37
 
9
 
! Отговори
super pi` преди 10 години
евала бойко да не ти пука какво говорят тия малаумници от вън кадето само гледат да гепят,давай напред//// само така
66
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До gost55А на мен ми се повръща от вашия Станишко.Долен и мръсен лъжец.Ще опропасти Държавата.
65
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо магистралите са толкова важни?С какво те помагат за развитието на икономиката на България? Те са нещо което изисква пари а не нещо което носи пари и осигурява работни места.В Гърция,Испания и Португалия и Италия има доста магистрали пък и те са в криза.Значи няма връзка между магистралите и кризата.Освен това не всички софиянци му се радват на ББ.Някои които могат да мислят по дълго от 30 минути назад си спомнят предизборните им програми за заплащане и завод за преработна на отпадъци..
64
9
 
25
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Приятели, а и Вие - скачащите красиви ***,- Благодарение на предприетите реформи в енергийния сектор в момента са натоварени всички мощности в страната, а тока от 1 август е намален с 45%, спрямо това което беше заложеното от ГЕРБ в закона и наредбата за ценообразуване...- Вместо 3 000мв. работят 10 000мв. Това означава стотици милиони приходи за енергетиката и бюджета, вместо в джобовете на бандата на "Буда"-лите...!!!Та-а-а..., ЕТО ЗАТОВА СА "ПРОТЕСТИТЕ"...- ЗАКРИВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА И КРАЖБАТА НА НЕК СА СПРЕНИ...!!!.
63
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Egati nagliq e toq Borisov, naistina se nadqvam protestite na koito hodihme da ne se okajat che sa bili v polza na GERB !!! no qvno tochno taka se poluchi !!!!!
62
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Направи ми впечатление че когато герб-а дойде на власт навсякъде сложиха портрета на Б.Б. Във всички инстанции институции и училища както през Татово време-култ към личността и новия "морал". Въобще "перестройка" но сега забелязвам че са ги махнали-портретите де.
61
7
 
26
 
! Отговори
Ееееее преди 10 години
Еййййй тоя от злоба не може чак да диша. Циркаджия.
60
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мисли си, че като се освободи от главната си ***, е станал по-чист! Просто остана един на върха. Така е във вълчата глутница. Оцелява само единакът!
59
26
 
6
 
! Отговори
Обикновен човек преди 10 години
В определени ситуации човек трябва да избира по-малкото зло, а то определено не е коалицията БСП-ДПС-Атака в случая. На изборния ден вероятно ще гласувам за партия ГЕРБ, като единствен що годе читав противник с шансове за успех срещу гореспоменатата коалиция, чието присъствие в парламента просто ужасява.
58
4
 
31
 
! Отговори
Sophia1 преди 10 години
Там хората го посрещнаха с викове: "Бойко, Бойко, Бойко." Поредният режисиран и платен театър.
57
3
 
24
 
! Отговори
Ангелаки преди 10 години
Кой го интересува, какво е казал оня на снимката. Още си мечтае за власт, но няма как да стане.
56
7
 
30
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Е, като изгоним тези ще се върнат БУДА-лите все артисти от филма Ни чул ни видял!- Роско-офшорката, мери, реже и все късо му идва- Борисов е "вечно подведен"- Цветанов не знае кой (освен него) подслушва в МВР - Дянков не знаеше къде са парите- Лилянка не знаеше защо магистралата не се строи- Делянчо не знаеше какво става в енергетиката- Никой не знае кой е здравен министър- Цялата им партия не знае защо българите се самозапалватОще ли им вярвате?! - Тези патологични лъжци ни гледат в очите, лъжат ни и са СИГУРНИ, че ще им се размине... Още ли има х
55
6
 
34
 
! Отговори
gost55 преди 10 години
Един съвет към днес.бг.Да спрат да показва снимката на Бойщо Медотиев Борисов по прякор тиквеника.Ще като му видя грозната му уродлива физиономия ми се повръща
54
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво си очистил бе мундьо, във Варна е пълно с твоите калинки. Такива некадърни злобни и арогантни хора откъде ги изкопахте. Колко пъти ти казаха хората за техните престъпления, колко пъти писаха по форумите, колко пъти се жалваха на кмета, на ПП герб???? Колко пъти ????? Ти опъваше чадъри и ги пазеше и все още са на топлите си местенца и цуцат.
53
3
 
27
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
съвсем не се е изчистила Герб - ти нали си в нея? влади Горанове, който бе заместник на Дянков нали е вътре в Герб? лилянчето Павлова? все твои хора са това!
52
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Там хората го посрещнаха с викове: "Бойко, Бойко, Бойко". След като си тръгна обаче, протестиращите започнаха с познатия рефрен: Оставка!"----------------------------------------------------------------------------------------------------После пак разправяйте, че *** от мегдана не са платени...
51
4
 
21
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
Много злоба на тази снимка. Не така. Ще изгубиш електората на чалгарките, а само той ти остана. Не показвай слабостите си, мъжкар:))))
50
5
 
18
 
! Отговори
gost55 преди 10 години
До ES Нека да има избори и пак ще гласувам против унищожителите на България и българите българоубийеците от герб.Само и само да видя насраните *** на бойко тиквеника и негови герберските лизаци олигофренчета.Така ще вие герберчета със тези протести си вкарахте много голям автогол които ще ви бъде забт отзад на изборите
49
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Точно така!!! Те затова не искат да пуснат кокала, който докопаха с манипулации...
48
12
 
6
 
! Отговори
ES преди 10 години
на иборите ще видим ,кой пюре ,кои тиква но тогава ще пее те друга песен ,МИЛИ ДРУГАРЧЕТА