ГЕРБ се "очисти", похвали се Борисов и отскочи до протеста

"Викат хората, а те продължават да взимат заеми и да харчат пари"
Обновена: 4 сеп 2013 09:18 | 4 сеп 2013 09:17, Камелия Цветанова
190
ГЕРБ се "очисти", похвали се Борисов и отскочи до протеста
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Ако разсъждаваме като демократи, избори трябва да има моментално, ако разсъждаваме като диктатори, като Станишев например - избори никога няма да има, обяви пред парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Представяте ли си аз да бях премиер и така да ме посрещат. Седмици, месеци наред хората скандират, да си бях отишъл отдавна. Викат хората, а те продължават да взимат заеми и да харчат пари за сметка на тези хора и не знам как си позволяват да противопоставят хората така", допълни той.

Той настоя, че БСП, ДПС и "Атака" не са спечелили изборите и нямат моралното право да управляват и да уволняват наред.

"С кое морално право управляват. На изборите народът каза - ГЕРБ ни управляват добре, само че да не управляват сами. Вие видяхте, че в нашата партия е имало хора, които надали са били от най-добрите, но лека-полека се очистваме от тях, извадихме си нашите поуки, но огромната работа, която свърши ГЕРБ, никой не може да ни я отнеме", каза бившият премиер и отново припомни за метрото, магистралите и спортните зали, построени по време на неговото управление.

"Искат да съсипят проектите  "Хемус" и "Струма", това е, което сега искат да направят, буквално ще убият Северна България, ако "Хемус" не се състои", отсече той.

Пред журналистите Бойко Борисов обяви, че се чуди как да отиде при хората пред парламента и какво да им каже, "за да не излезе, че ги подстрекавам", застрахова се той.

След тези си думи той се отправи към протестиращите срещу кабинета, насъбрали се зад загражденията.

Там хората го посрещнаха с викове: "Бойко, Бойко, Бойко". След като си тръгна обаче, протестиращите започнаха с познатия рефрен: Оставка!

Протестиращи призоваха десните партии да се обединят и да ометат сегашната управляваща върхушка. Други от тях настояха опозицията незабавно да напусне пленарната зала, за да не легитимира властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
5
 
11
 
! Отговори
C C преди 10 години
TOZI O6TE NE E LI V ZATVOPRA ILI E VREME DA STANE ABONAT NA ENERGOTO
86
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
баси наглата грозна мутра
85
10
 
21
 
! Отговори
Добротица преди 10 години
До Росен. София не е цяла България , ама северна България е половин България ! И ще имаме ли магистрала някой ден? Мисля че с това правителство може би след 40 год. Пътя е живот са казали римляните.
84
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-голямото престъпление на комунистите е че създадоха Бойко-Разбойко и той се явява поредната колона на БКП. Те опитаха и величеството от Мадрид само и само да могат да крадат по-дълго време. Та вервайте му на Бойко-Разбойко привърженици на крадливата ГЕРБ, той ще ви оправи, както оправи комунистите, както някои вярват в тази неистина!
83
8
 
20
 
! Отговори
ТРУХИЛьО преди 10 години
*** комунистическа *** под кожата на мутрополицай.Те това е Боко!Пфу........
82
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако на следващите избори гласувам срещу БСП, то ще е не за друго, а защото не ви вкараха в затвора! Вашето място не е нито в парламента, нито сред хората!
81
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А България ще се очисти когато някой и вас...Престъпници сте - това е точната дума!
80
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как не го е срам / *** той май не знае какво е това/ да говори за северна България.Точно той дето я съсипа тотално.От Варна съм.Всички проекти ги спря и насочи парите към Бургас - тогава единствения град освен София с кмет от ГЕРБ.Бургас дръпна напред а Варна направо умря.
79
5
 
6
 
! Отговори
Sergei Stanishev преди 10 години
Jalak si ve4e,bat B0IK0 vrui ot tam det0 si d06ul B0kluk ne6tasten sasipa durjavata koi 6te glasuva za teb,s pari si k0puvate glasuv0 hvanaha vi s bi0letinite - i kup o6te izdunki mi60 birata i taka natateka - NAR0DA VE4E NEVI VQRVA Jalak b0kluk ste JALAK !!!!!!!!!!!
78
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
САМО СРЕТАН МОЖЕ ДА ОЧИСТИ ГЕРБ !
77
7
 
19
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
До ШoпПротеста обслужва Ц.БориславоваОставката на Борисов и след това Протестите бяха организирани от ОЛИГАРХИЯТА, с цел да няма правителство и тока да се повиши с 40%, както беше по наредбата...!!!- Това не стана..., заради правителството на Орешарски (зад което стоят англичаните)- Парите на Б.Б. за протестите са спрени и само *** от РЗС и НФСБ се мъчат да пуснат поне малко българска кръв...- Сега ще се опитат да качат цената на тока с профсъюзите!Не забравяйте какво е казал Великият български Народ...:- "И най-умния си е малко ***..., а понякога си е прос
76
4
 
10
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
"Буда"- "ГЕРБ се "очисти", похвали се Борисов (С... МОЩНА "ЧАЛАМБА") и отскочи до протеста....
75
10
 
26
 
! Отговори
Дуда преди 10 години
Баси наглата Буда, как не го е срам да се показва.... Наглост без граници
74
7
 
15
 
! Отговори
rosen преди 10 години
Ми той протеста си е негов що да не поздрави избирателите си .На Станишев избирателите не са в София.Само че София не е цяла България.
73
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Sophia1Ами да излезе при хората и вашия Станишев да му се радват и на него хората бе.Но не зная какво ще му скандират.Но той е спокоен защото мисли че всички много го "обичат"Но нека се пробва да излезе с мазната си усмивчица.
72
12
 
35
 
! Отговори
Йоцич преди 10 години
Борисов, ГЕРБ може и да се е очистила, но ти все още не си очистен! Планирам този месец да си поговорим по този въпрос.
71
3
 
1
 
! Отговори
bg преди 10 години
koi kakvo iska da go kaje a ne prosta6ki da gra4i ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zatova ,samo obedinenie na partiite v desno 6te se spe4eli absolutno mnozinstbo.......ina4e tyrcite 6te ni izto4at i bogatsvata i i i i
70
13
 
11
 
! Отговори
en taro adun преди 10 години
До АнонименТи тая година до морето по магистралата ли кара? *** мозък дето не вижда по-далеч от носа си.
69
7
 
5
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
До rumen221Тока на мален с 45%?Ти да не полуде?
68
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАКВО СТАВА С ЦЕЦО И НЕГОВИТЕ АПАРТАМЕНТИ, ИМОТИ И ПОДСЛУШВАНИЯ