Кметът на Дупница сърдит на Манолова, иска извинение

Тя го обвини, че участва в организирането на протестиращи
Обновена: 14 сеп 2013 06:02 | 13 сеп 2013 20:24, Камелия Цветанова
44
Кметът на Дупница сърдит на Манолова, иска извинение
Мая Манолова твърди, че кметът на Дупница е организирал протестиращи. Снимка: БТА

Кметът на Дупница Методи Чимев поиска публично извинение от Мая Манолова заради обвинението, отправено от заместник-председателя на парламента, че той е участвал в организирането на протестиращи, съобщиха от общинския пресцентър.

Тази сутрин по Нова телевизия Мая Манолова заяви, че община Дупница, чийто кмет е избран като кандидат на ГЕРБ, организира изпращането на автобуси за протестите в София с общински служители и дава допълнителни стимули.

Още по темата

"Като кмет на община Дупница най-отговорно заявявам, че твърдението на Мая Манолова е абсолютна лъжа. Никога, не съм си позволявал или позволил да "стимулирам" участващи в протестите или да организирам общински служители, за което Манолова твърди, че е започнало още през февруари. Твърденията на Мая Манолова са опит да дискредитира институцията "кмет на община Дупница", поради което настоявам за публично извинение", се посочва в изявление на кмета на Дупница.

Участието в протестите на всеки един гражданин е негово конституционно право и избор, се казва още в изявлението на кмета Методи Чимев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Как така един кмет от ГЕРБ не е доволен, че го обявяват за организатор на протести. Какво чудно има в това, той само е изпълнявал нарежданията на бат' си Бойко.
28
0
 
3
 
! Отговори
ко-ко-ко преди 10 години
Кокошка Бюлетинова Костинбродска. Пак се изказва неподготвена. Къде е продажния прокурор? Возещата се на такси трябва да даде информация къде са братовчедите й Галеви.
27
1
 
5
 
! Отговори
Mара преди 10 години
Ей Мая голяма такова си *** ония дет работат на магистралата *** да ядат евала ти сиПРИМАТА на БЪЛГАРИЯ
26
1
 
8
 
! Отговори
Чичовото дете преди 10 години
Значи когато на протестите се докарват "млади меринджеи", които дори не знаят кой е премиер на България - е, то това е в реда на нещата явно. Но недай си Боже някой друг да се организира в нещо такова - вой до небесата. П.П. На Манолова устата ми напомня на кокоше дупе. Но иначе е достойна жена, пример за морал, жена държаща на семейните ценности......;)
25
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
По времето на тройната коалиция с премиер Станишев, братя Галеви се вихреха в града и бяха консултанти в общината! Следващото правителство на ГЕРБ ги окошари и започнаха деле, но братята избягаха! Това са фактите, а сестра Галева сега да не се обажда!
24
7
 
5
 
! Отговори
преди 10 години
няма какво да се сърди, че то си е така. От Пловдив колкото и да отрича кмета беше изпратил автобуси в София и 1/2 от всички в общинските предприятия си взели този ден отпуски или били в болнични!!! Подозирам, че в Дупница е било същото ...
23
3
 
5
 
! Отговори
123 преди 10 години
До АнонименТи от къде разбра че е измислица бе ***, ми кви бяя уний листчета с надписи наградовете изпидани по тях а.Аз съм за нови избори веднага. Апропо, да има някъде тарикатски цигари че немога да си купя а?
22
6
 
37
 
! Отговори
Търтей преди 10 години
Пчеличката Мая за пореден път показа че прави *** изказвания с лекотата с която може би *** пиперки ... :)
21
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прилики от всякакъв род между Сашка Васева и мая манолова са много повече от разликите.
20
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В коя държава има толкова много мутри на едно място?Това че не се гърмят както преди 15 години не означава че ги няма!Галеви са бушони и никой не знае къде са?Мая е права страхливците от оДупница се ****а от мирни протести.
19
37
 
11
 
! Отговори
ЧИРПАН преди 10 години
Защо са толкова нагли всички гербаджийски мутроченгета. Ами нали тука му имаме СРСтата, снимки как организира групите, а и фактури за транспорта също.
18
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Манолова навсякъде вижда комунистическия враг , а Бузлуджа с според техните думи 700 автобуса , това кой го плати , или пенсионера от контрапротеста , който каза , че указанията са били да дойдат до 40 годишни , но не са намерили , такива , и *** което дошло на контрапротеста спонтанно , само че не знае кой е министър председател , а президент според него бил станишев, айде майната ти Манолова
17
16
 
8
 
! Отговори
топлата връзка преди 10 години
Адвокат Менков е топлата връзка между Цецо Лажецо и братя Галеви!
16
9
 
11
 
! Отговори
братя Галеви! преди 10 години
Кметът на Дупница Методи Чимев винаги пише под диктовката на братя Галеви!
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
11 ти заплашваш ли бе *** ;)) Я се вземи в ръце и се стегни! Не излагай така партията хранилница в публичното пространство ;), че току виж кутев спрял да ти плаща и дори за легни - стани няма да има. Не че има и защо да ти плаща де, ти с твоя интелект си абсолютна антиреклама на БСП ;). Къде ва намират все такива олита безподобни... Ако имаш претенции към мен свиркай, щи пратя кординати да се пробваш за ми праиш "легни - стани", балък ;) Само да не останеш изненадан кат ти звъннат на вратата.
14
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Потребител 09:24 13.09.2013Ако прокуратурата не излезе с някакви обвинения и доказателства за измислената от червените афера в Костинброд, тая спешно ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕНА ОТ ГЕРБ ЗА НАБЕЖДАВАНЕ! Трябва да си понесе отговорността като всеки човек за това, което прави! А не да си седи горе на черешата и да се мисли за недосегаема! Чак и има наглостта да се изцепи: "Аз предложих Пеевски!" Крайно време е прокуратурата да се заеме с нея!
13
3
 
14
 
! Отговори
Върл Левскар преди 10 години
До 9 !Защо обиждаш козата бе ?То нещо дава , а това само смуче .Ей какъв си лош.
12
2
 
27
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Това нещо на снимката имам чуството, че изпитва удоволствие да е на челно място и всеки да я обсъжда, ругае, споменава някои от органите и т.н. , но днес надминава рекордите по простотия с цел показност - сутринта каза, че тя е предложила Маминото, а следобед обвини кмета на Дупница!
11
14
 
6
 
! Отговори
Недан преди 10 години
До Сър_Пичук Амо то и ГЕРБ са комунисти.Ей го на Боко ,на Цачева ,на Цветанов,на Плевнелиев и на много Гербаджи Партиините билети им стърчат от джоба.И те са от червените ***. И кво праим.....?
10
3
 
24
 
! Отговори
До кмета на дупница преди 10 години
Е защо ти е извинение. Вместо това я таковай яката че тази червена овца ни е дошла до гуша на всичи, та белким се чакрълдиса най-сетне!И не организирах протести повече от нея! Разбра ли? Тя за това се пени, необича висока конкуренция, трудно се справя!