Кметът на Дупница сърдит на Манолова, иска извинение

Тя го обвини, че участва в организирането на протестиращи
Обновена: 14 сеп 2013 06:02 | 13 сеп 2013 20:24, Камелия Цветанова
44
Кметът на Дупница сърдит на Манолова, иска извинение
Мая Манолова твърди, че кметът на Дупница е организирал протестиращи. Снимка: БТА

Кметът на Дупница Методи Чимев поиска публично извинение от Мая Манолова заради обвинението, отправено от заместник-председателя на парламента, че той е участвал в организирането на протестиращи, съобщиха от общинския пресцентър.

Тази сутрин по Нова телевизия Мая Манолова заяви, че община Дупница, чийто кмет е избран като кандидат на ГЕРБ, организира изпращането на автобуси за протестите в София с общински служители и дава допълнителни стимули.

Още по темата

"Като кмет на община Дупница най-отговорно заявявам, че твърдението на Мая Манолова е абсолютна лъжа. Никога, не съм си позволявал или позволил да "стимулирам" участващи в протестите или да организирам общински служители, за което Манолова твърди, че е започнало още през февруари. Твърденията на Мая Манолова са опит да дискредитира институцията "кмет на община Дупница", поради което настоявам за публично извинение", се посочва в изявление на кмета на Дупница.

Участието в протестите на всеки един гражданин е негово конституционно право и избор, се казва още в изявлението на кмета Методи Чимев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
26
 
7
 
! Отговори
до 12 преди 10 години
алооо я по-леко,да не те намерят тези които това им е работа,после да няма легни стани,абе герберуги я измислете нещо ново освен червени ***,то че толкова ви е акъла е ясно ,ама нали сте красиви и интелигентни/ха,ха,хо/ дайте нещо по-така смешници като вожса ви тиква и оново препикано мушката цв.цв. ,а цацаров да се размърда и да вида тиквата и цвъки поне на подсъдимата скамейка,лети си тиквата все едно ,че му е бащиния ,абе айде и тоя сретен да излиза от затвора ,че тоя пак се разпаса..
8
7
 
41
 
! Отговори
Сър_Пичук преди 10 години
Всяка алтернатива на червените е за предпочитане, след още година ще гоним африканските държави!! Някои са ни задминали вече!
7
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колко ненормални има в България щом тая коза е на власт!Колко трябва да си *** да гласуваш за подобно нагло плашило?Протеста трябва да е срещу природата дето е населила България с толкова ***!В една нормална държава с нормални хора никой няма да гласува за тая *** и да я вкарва постоянно в парламента.
6
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този ЧЕРВЕН *** за нищо не става!
5
8
 
52
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Ех как ще се изкефя някой да я осъди тая *** за щуротийте, които плещи. Само повтаря "всички знаят", "добре е известно". Ми като е известно давай документите *** смотана. Ама няма, само лъжи. Цацаров мълчи като риба за бюлетините за които също "всички знаеха" че били на Герб. Само дето доказателства няма. Същото и с подслушването. Всички знаели ама съдите ЦЦ че НЕ БИЛ подслушвал. Долни мерзавци как живеете със себе си ви се чудя. Има ли нещо, което бе бихте направили за власт и пари?
4
27
 
11
 
! Отговори
nuowo преди 10 години
Подяволите, къде е новината за Фидосова-калинка???????ЗАГАДКА каква е разликата между Фидосова и Пеевски???????И къде бяха хубавите интелигентните и умните когато Фидосова определяше правилата в държавата????Нямало е автобуси???
3
11
 
45
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Мая костинбродска ревнува..иска всичките *** да пътуват с рейсовете на Станишев/Орешарски
2
12
 
47
 
! Отговори
hehee преди 10 години
алоо,първата другарка.аз освен на митинга на бесепието другаде не съм видял ***.
1
50
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АЗ ПЪК НАЙ- ОТГОВОРНО ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ ТРИ АВТОБУСА НА ОБЩИНАТА , ПЪЛНИ С ЕДНИ *** РАБОТНИЦИ ЛИЧНО АЗ ДВА ПЪТИ СЪМ ВИДЯЛА КАК ТРЪГВАТ ОТ ДУПНИЦА. ИМАМ И СНИМКА В ТЕЛЕФОНА СИ, ЖАЛКО, ЧЕ НЕ МОГА ДА Я КАЧА ТУК ДА Я ВИДИТЕ. ТОЗИ МАЗЕН ЛЪЖЕЦ Е ЕДНО ГОЛЯМО *** КРАДЛИВО СЕМЕ.