Проверяват дали е изчезнала дипломата на Фидосова

В правосъдното министерство тече проверка за изчезнала папка
125
Проверяват дали е изчезнала дипломата на Фидосова
Искра Фидосова. Снимка:Булфото, архив

В Министерството на правосъдието се извършва проверка дали документи на депутата Искра Фидосова са изчезнали от ведомството, съобщи БТА.

Според информации, тиражирана в медии, папка с документи на Фидосова, сред които и дипломата й на юрист, е изчезнала. От ведомството посочиха, че очакват резултатите от проверката през идната седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
2
 
! Отговори
нано преди 10 години
брей, че и у швейцарско била ъх, д а с е образова за нотариус, а може да няма и основно образование и ще я върнат при първолаците, колко ли столчета ше требват на тази миризлива дебелуша ,че и злобно бе, като дрънглив вук, ядеше хората кат милинки, по две три наведнъж
94
0
 
4
 
! Отговори
аз преди 10 години
До КрайТе сами си се окаляха!
93
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И не Цецо дипломата за физкултурник липсва :)
92
2
 
13
 
! Отговори
румен221 преди 10 години
Знаете ли припева на герберския химн...???" - КАЛИНКЕ, МАЛИНКЕ - КОЯ ПОД РЕД СИ ТИ?".
91
2
 
14
 
! Отговори
Край преди 10 години
Българската трагедия. Фоидосова пише закони и дерибейства - Огнян Герджиков е неразбран и непризнат от хората. Толкова добри юристи минаха приз политиката и си излезаха окаляни и омерзени. Между тях и Пламен Панайотов /наказателно/ Анелия Мингова / ГПП/ Атанас Семов и мн. др.
90
5
 
8
 
! Отговори
Дядката преди 10 години
Хей управляващи това ли е важното да се търси папка, разни тефтерчета а не се заемете да откриете "невидимите братя Галеви" По всичко личи, че същите са ви дали много пари сега да изглеждат като микроскопични топлиики..Това е силата на МАФИЯТА. Д О К О Г А !
89
4
 
22
 
! Отговори
свиня->калинка преди 10 години
Авее Бойкооо, тея твойте те направиха за смях, тая мислех че е ***, а тя излезе огромна калинка, маскирана като ***!
88
4
 
28
 
! Отговори
palechka преди 10 години
Може и да е завършила някъде юридически университет, но след това има стаж и се полага изпит за правоспособност. За това се издава ново удостоверение от Министерство на правосъдието, тъй като стажа след семестриалното завършване и взети държавни изпити е в съда. На тази жена и липсва професионалния език на юрист. Тя говореше като лелка на пазара.
87
4
 
21
 
! Отговори
Продължение преди 10 години
Сега очаквам нещо да се случи с дипломките я на Цецо, я на Бойчето. Те май са най-големите калинки.
86
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Затвор за свинята Това нищожество ковеше законите на България с свинска муцуна и без грам ценз заради него стотици хиляди съдебни дела заради неграмотно приетите им закони лежат и в КС и в всички съдилища Затвор или разстрел в името на народа на неграмотните прасета
85
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
как може да изчезне нещо ,което никога не е съществувало
84
4
 
26
 
! Отговори
Мюсулмански брат преди 10 години
Тази дебела лелка ако я набарат канибалите от свободната сирийска армия такова чеверме ще си спретнат че ще си облизват пръстите една седмица...
83
3
 
17
 
! Отговори
jojo mojo преди 10 години
Никога не е имало нещо като Монтански Юридически факултет. Много фантазирате.През 1989 завършва Природоматематическа гимназия в Монтана ,а през 1994 висше юридическо образование в Софийския университет "Свети Климент Охридски" . През 2001ва година се обучава в Международения институт за нотариуси- Швейцария.Все пак може да я е наседнала , да провери отзад :D
82
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дипломата на Фидосова вероятно е там, където се намира и трудовата книжка на Станишев!
81
2
 
29
 
! Отговори
Той е преди 10 години
Ето ви сценария,накратко - "изчезва"диплома,от едно от най-важните министерства.Как става тоя номер,дали от МВР изчезват оръжие и арестанти?После, след известно време,самата *** Фидоска ще я размаха,но,това ще бъде друг препис,готов съм да се обзаложа!Просто в момента се търси кой да и изработи автентичен фалшификат,т.е.,да я добави в съответния регистър,от съответната година!А продажни чиновници има бол,тия пък имат пари, и ще заформят далаверата, сигурен съм!
80
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това ще се окаже не калинка а калинище
79
5
 
39
 
! Отговори
Берлин преди 10 години
Тя самата Фидосова да не изчезне, че после няма намиране. :)))
78
6
 
26
 
! Отговори
Shark преди 10 години
До Той е. Точно така, документите трябва да се пазят. Освен това аз сега научавам че изобщо е имоло такъв Монтански юридически факултет. Тая мазна баница е не около 50г,т.е. малко е по-голяма от мен. Та аз защо не знам за съществувавето на такъв факултет бе??! Добре, не споря, може и да го е имало, въпроса е доколко е бил легитимен, как се у чило и как са се взимали изпитите. И като е била толкова кадърна що не е отишла в СУ да учи право. Явно е била тъпо парче, ей тва са всички гербаджии!
77
1
 
29
 
! Отговори
Ба, преди 10 години
ако е седнала на нея,няма да се намери...
76
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герберите съвсем ни вземат за мезе...Иначе още преди 2 дни Афера писа, че дипломата мистериозно е изчезнала ;)