БАСТА изпитва ГЕРБ с кандидатура в ЕНП

Найденов: Депутатите от ГЕРБ ще направят стъпка в друга посока
Обновена: 23 сеп 2013 11:53 | 23 сеп 2013 11:53, Веселина Йорданова
37
БАСТА изпитва ГЕРБ с кандидатура в ЕНП
Мирослав Найденов. Снимка: архив, БТА

БАСТА ще изпита отношението на доскорошните си съпартийци от ГЕРБ, когато кандидатства в ЕНП. Това ще е тест за самите тях, заяви Мирослав Найденов от Съвета на ветераните на новата формация пред БНР.

Както Dnes.bg съобщи, вчера се състоя учредителният конгрес на партията.

Найденов допуска, че БАСТА може да има проблеми около регистрацията, следващата стъпка е именно ЕНП.

По думите му диалогът с ГЕРБ не е прекъсвал. Много повече са нещата, които ни свързват с ГЕРБ, отколкото тези, които ни разделят. Тези, които ни разделят, си имат имена и ние сме ги казали, коментира още той.

Найденов заяви, че се водят разговори между БАСТА и депутати от партията на Бойко Борисов.

Рано или късно, когато достойнството вземе връх над страха, те ще направят тази стъпка – дали в посока БАСТА или в друга посока, ще зависи от самите тях. Факт е, че след нашето съобщение имаше ответни мерки от ръководството на групата на ГЕРБ – привикани са всички поотделно, разговаряно е с тях, заяви той.

Според него рецептата за излизане от тази незавидна ситуация, в която се намира държавата, е екипност.

След учредителния конгрес вчера е проведено първото заседание на Управителния съвет. Мария Кунина е избрана за секретар.

Секретарят ще има чисто административни функции, ще може да представлява партията пред съответните органи, да подписва платежни нареждания. В никакъв случай обаче не е лидер, категоричен е Найденов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
БАСТА преди 10 години
На Бай Бойко му се иска още един мандат да бъде ПРЕМИЕР ? Ние не го искаме , а той сам се натиска . Народа не го иска , Бай Бойко натиска , натиска !
29
1
 
1
 
! Отговори
Дядо Гошо преди 10 години
Куче което посещава различни кофи за смет се нарича П О М И Я Р / Отнася се за тези които напускат партии и правят нови помии./ Миро ти си само за затвора и дано правосъдието ти разбере триковете за придобиване на имунитет?????
28
1
 
3
 
! Отговори
ама си нагъл... преди 10 години
Мире,прибирай се и стига си правил партии и съчинявал глупости,така няма да стане-оказа се доста по-лош от колкото до като беше в групата на ГЕРБ,а тая БАСТА е в ТОЧНИЯ СМИСЪЛ-КРАЙ,СТИГА ....С ПРОСТОТИЯТА ВИ
27
0
 
5
 
! Отговори
miroslavGoshev преди 10 години
До stariadubКолкото и да го обясняваш на съфорумниците, на протестиращите - те отказватд а го проумеят, че всички са един дол дренки и от едно си също място са излезли. Кои по-провалени, кои по-кадърни.
26
1
 
5
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
Комунистите БКП и ДС съсдадоха мутрите и СДС, също така и ДПС, За РЗС се испусна Р.Овч. , за ГЕРБ май май и те са си комунисти(Тодор Живков е велик лидер), за АТАКА почти съм сигурен, че и те са комунисти, България на Гражданите -Миглена Кунева(грижела се е за имиджа на БКП, дърта комунистка-Пръмова)...НДСВ-царя- агент на ДС.....така че за този плъх и ***, хич не ме съмнява, че БАСТА идва от БСП.....правете си сметка, за който и да гласуваш-гласуваш за БКП и жалките им наследници...това е...
25
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Нищо и на никой няма да се плати.Просто Борисов се отървава от Цветанов. Кофтито е , че явно кадри не достигат , та е допрял до него.Плитко,глупаво, по Борисовски.
24
1
 
1
 
! Отговори
dedoo преди 10 години
Samo se chudia chia partenka sa Tia...
23
0
 
3
 
! Отговори
miroslavGoshev преди 10 години
Пременил се гербер в.....гербер. ЕНП в голямо чудо се хвана с тази партия. Все си остават обаче гербери. Начело с Миро Мършата.....Аре, баста!
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето го поредния платен мазнюга, който ще събере някокло хиляди *** вота и ще е готов да се коалира на следващите избори. Удобно за БСП и ДПС. Вервайте им още 20 години
21
1
 
12
 
! Отговори
LC преди 10 години
За тези, които не са разбрали - това е политическа формация от тип - "стръв за балъци". Подставени и зависими лица, са се събрали, за да направят някакъв вид разцепление в дясно, и да вземат от гласовете на ГЕРБ. Организирано другарско мероприятие. Найденов вече е зависим от Алексей Петров, заради услугата, която му направиха, да го отърват от прокуратурата и Цветанов. Сега вече е платена марионетка. Останалите са подобни. Червените са в пълна мобилизация, и се готвят за избори. От нас зависи, дали ще смачакме главата на октопода.
20
1
 
8
 
! Отговори
Мдаа преди 10 години
СВИНЯТА ПОРОДА БЯЛА БЪЛГАРКА РЕШИЛА ДА НАПРАВИ НОВА ПАРТИЯ ХА ХА ХА ...
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех БАСТА много сте смешни,май никой не ви възприема сериозно,а сигурно малка част от вас знаят какво става в 'партията ви',но пък си имате председател,браво.Скоро ще чуем и с кои други партии ще се обедините,Боже,защо не си прибереш вересиите?!
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ***. Mai v GERB vsi4ki sa biv6i komunisti (C.Ca4eva), 4engeta,mutri ot po dolnite sloeve kat B.B. ,evrei4eta i kradci i predateli i donosnici, a be znaeh si 4e ne struvat. Normalni i umni hora nqma da tragnat sled takav kato B.B. men prosto me e sram kato go slu6ah predi. Sme6en e, no e i tajno za6toto vse pak sme go izbrali da ni upravlqva, a ne da ni zabavlqva. I tova ot cql svqt se sledi i ni testvat intelekta 6tom izbirame TVA.
17
5
 
4
 
! Отговори
NIKO11111 преди 10 години
Единствената идеологическа алтернатива на сегашните *** неолиберални, проюдеиски партии е фашизмът или националсоциализмът в съвременен ревизиран варинт.Само той ще спаси Европа от юдеите, ***, моселемите и ***.
16
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И на децата им е ясно, че БАСТА е измислена от БСП с цел разцепление на ГЕРБ. Преди няколко месеца *** орева медиите, че Мършата е за затвора, сега мълчи като г*з. На следващите избори бастаджиите ще са част от КБ.
15
2
 
26
 
! Отговори
Бай Рос преди 10 години
Този на снимката е образа, който ми излиза след като някой каже ПРЕДАТЕЛ.
14
3
 
21
 
! Отговори
Мърша преди 10 години
Мършата е извънщатен сътрудник на "бившата" ГД БОП. Това обяснява защо всичко винаги му се разминава - и ирландското 20 годишно месо, и безбройните измами през последните 12 години в министерството на земеделието и в кучкарника на Еко Равновесие. Ченге на ченге око не вади. Освен това мършата между приятели заявява, че е направил 60 милиона - и левове да са, пак са много. Може да си плаща за спокойствие и на политици, и на ченгета, и на главен прокурор още много години. Цаца, къде си?
13
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Миро, Бареков, Илиана Раева...Ето от какви политици има нужда България !Най-после !Новото възраждане започва !
12
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цецо и Бойко са ГЕРБ. Без тях няма ГЕРБ. А всичко останало е червена мафия.
11
7
 
28
 
! Отговори
ИВАН преди 10 години
КОЙ ГИ ЗНАЕШЕ ТИЯ ***.ДОБРЕ ЧЕ БОЙКО ГИ ПОКАЗА НА ХОРАТА.БАСТА ЛИ,КРАСТА ЛИ---ВСЕ ТАЯ .ЩЕ СИ ОСТАНАТ ***.ЯВНО МНОГО ПАРИ СА ИМ ДАЛИ ЧЕРВЕНИТЕ МАФИОТИ.