"Джентълменът" Борисов не ще да нощува с "дама" като Станишев

ГЕРБ не искали да са конструктивна опозиция
Обновена: 26 сеп 2013 14:02 | 26 сеп 2013 09:33,
194
"Джентълменът" Борисов не ще да нощува с "дама" като Станишев
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ не искат да са конструктивна опозиция, а деструктивна. Това стана ясно от думите на лидера на партията Бойко Борисов. Не искаме да сме конструктивни, заяви Борисов. Да, разбира се, беше краткият му отговор на въпроса дали в такъв случай партията му иска да е деструктивна

Днешното заседание на Народното събрание е напът отново се провали. ГЕРБ бяха в пленарната зала, но отново не се регистрираха, въпреки че днес трябваше да се направи нов опит да се обсъжда вотът на недоверие, който те внесоха. В момента депутатите са в почивка, след която ще има втора регистрация.

Лидерът на ГЕРБ коментира и вчерашното изказване на лидера на БСП Сергей Станишев, че ГЕРБ се държат като кавалер, който седмици наред ухажва една дама, накрая тя се съгласява да излезе с него на вечеря, а той не отива.

Още по темата
Аз с такава дама като Станишев не искам нито да обядвам, нито да вечерям, камо ли да нощувам. Такава дама да си я държат БСП, каза той.

Мнозинството ги няма. Това е тяхна грижа, заяви той по повод на кворума. 10 депутати от БСП и ДПС ги няма, заяви той и допълни, че в зала са се регистрирали 110 депутати.

Това правителство трябва незабавно да си подаде оставката, заяви още експремиерът.

Ще внесем пак вот. Нека да се съберат., заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg дали правителствното няма да падне по-лесно, ако все пак се стигне до вот на недоверие.

Борисов отново призова незабавно и председателят на НС Михаил Миков да подаде оставка.

Мишо Миков трябва незабавно да си подаде оставка, той не може да осигури заседание на парламента, заяви Борисов.

Той отново заяви, че партията му има желание да дебатира, но няма тази възможност, тъй като мнозинството го няма.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До 67: Ако за тебе "уж подготвената фалшификация с голичките бюлетини" е празна работа, значи имаш психиатрични проблеми. А това, че някой е дръпнал нагоре по време на управлението на ГЕРБ е донякъде вярно. Дръпнаха нагоре банките и монополите, а мнозинството от хората затягаха колана до последната дупка и затова накараха Бойко да се изнесе по терлици от министерския съвет.
70
2
 
7
 
! Отговори
Бачо Кико преди 10 години
Да погледнем нещата реално ГЕРБ искат вот на недоверие и не се регистрират за да покажат че правителството зависи от атака, а логичния въпрос е защо им е вот като няма да гласуват и няма да кажат какво иска да се случи, това неможе да се случи в бяла държава опозицията да абдикира от задължението си да е коректив на управляващите и със селски тарикатлъци да се опитва да заблуди обществото и да измества вниманието от важните теми за същото това общество. Нема такава държава!!!!!!!!!!!!
69
2
 
8
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
Българина обедня, малко или много!БСП подхвърля трохи и не се учудвайте ако винаги гласуват за тях!
68
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БУДА е пълен глупакДойде време да говори и БОКО избяга посранНай-жалкият тип
67
11
 
12
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
Буда си е луд и го доказва. По неговата логика, той трябваше да осигурява кворум с 117 човека в предното НС, защото е управляващ. Какво иска сега, освен очевидното, да прави циркове. Ама от къде акъл в пожарникарска тиква.
66
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Едно не разбирам, толкова плюете по "старите муцуни", а Зелените получиха колко, 1% гласове? Там са все нови, има лекари, еколози, икономисти... Защо тези, които не гласувахте защото, видите ли, "нямало за кого" не гласувахте за тях примерно? Сега поне като са с Реформаторите да видим дали ще гласувате. Хора, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, УМОЛЯВАМ ВИ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАЙТЕ на идните избори, било то и за малка партия, никога вече комунисти и турци на власт, МОЛЯ ВИ!
65
5
 
12
 
! Отговори
чужденец преди 10 години
Вие мрънкате за последните 4 години а си избрахте ония от предишните 20.Изборите трябва да станат задължителни.Така ДПС може и да невлязат в парламента а БСП във власта.Все пак около 2 000 000 Българи НЕгласуват а от това печели Сергей Доганов
64
10
 
14
 
! Отговори
Сократис преди 10 години
Въпросът не е в номерата които си правят едни на други а в похватите-Борисов прилага напълно законови похвати а БСП и ДПС-откровени шмекерии подплатени с алабализмите на Местан.Как може след като ГЕРБ не са се регистрирали в системата,да се приема,че са,само защото са седели по местата си?Едното е присъствие с готовност и активност за дебат а другото-само присъствие като наблюдател и това е РАЗРЕШЕНО от Конституцията.БСП и ДПС или са абсолютни невежи или откровени ***-и в двата случая-ОСТАВКА
63
5
 
13
 
! Отговори
Tales преди 10 години
Ако този селски *** е "джентълмен", то аз направо съм сър и си искам мястото в британската камара! Веднага! И да не се офлянква английската кралица ами да ми дава полагаемото ми се място! Иначе ще протестирам умно и красиво!!!
62
6
 
9
 
! Отговори
чужденец преди 10 години
От началото на прехода БСП и ДПС винаги са били във власта и вие пак си ги избрахте.Да ви се чуди човек какво чсе чудите защо сте най бедни и нещастни в Европа.Така ви се пада,вие си го заслужавате
61
12
 
9
 
! Отговори
ха,ха,х аааа..... преди 10 години
МИКОВ И СТАНИШЕВ СЕ УСРАХА....ХА,ХА,ХААААААААА...НЕ МОГАТ ДА УСТАНОВЯТ КВОРУМ В НС...ЗАЩОТО ТОВА Е ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НС!!!!ТОВА Е СМИСЪЛА НА "парламентаризма"-----ДА СЕ ЧУЕ ГЛАСА НА ОПОЗИЦИЯТА /..по дори да е само от ЕДИН ДЕПУТАТ/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГЕРБ--НЕ СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ОСИГУРЯВАТ КВОРУМ!На такива дебати може да присъства и само един човек от ОПОЗИЦИЯТА!!!!ВСИЧКИ ВИДЯХА КАК УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗАВИСЯТ ОТ АТАКА И ...ЧЕ АТАКА И ДПС СА "скачени съдове"
60
7
 
15
 
! Отговори
БоСимеонов преди 10 години
Борисов си прави *** с цялата държава. *** в парламент.
59
8
 
19
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Ухилен като разрязан пъпеш. Голяма работа свършил "на полза роду". Бойко, за нищо не ставаш. Да беше си останал полицейски началник, все нещо полезно щеше да свършиш.
58
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боце трябва да почне да събира пари за изпълненията си. Толкова безплатни клоунади изпълни, че вече трябва да къса билети.
57
0
 
4
 
! Отговори
Dqdo rqoa преди 10 години
Abe hora ochte li be razbrahte che vsichki sa edin dol drenki nqma li koi da glasuva za Zakon koito da Dava pravo na depotat pravo na rabota ne poveche ot 12 godini chtoto tiq gi gledam imi se povruchta i novi Izbori da ima vze taq pak sasi cuchtite la*na edin omagyosan krug koito samo naroda moje da skusa s bradvata
56
8
 
26
 
! Отговори
Бойко кума лиса преди 10 години
Бойко, хитрата лисана падна с двата крака в капана.От хитруване стана за смях и на децата.
55
0
 
14
 
! Отговори
театро преди 10 години
Всеки ден гледаме операта "Селска чест" от МаскаРи
54
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Печелившият ход на БСП е правителството да подаде оставка, защото са в своя пик и при нови избори хем ще вземат доста гласове, хем ще се отърват от зависимостта си от Атака. Иначе идват тежки месеци, ще има протестти и стачки, правителството ще падне и всички негативи на следващи избори ще обере БСП.
53
0
 
6
 
! Отговори
Иво преди 10 години
В една държава трябва да се спазват законите! Когато цари "кърджалийско" отношение към държавноста, има достатъчно методи и начини, спрямо ООН, как и по какъв начин да се възстанови Правовия ред в даденото юридическо лице (държава)! Вс. Останали действия или бездействия са наказуеми от м/ународния съд в Хага.
52
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От вас,Българския народ по големи тикви няма.*** народ слаба държава,вие си заслужавате мизерията така ви се пада,най нещасти и най бедни в Европа,вие си го направихте като за около шести път си избрахте БСП и ДПС на власт.Така ви се пада ***