Борисов се държи като обидено дете, а депутатите му – като катун

Влиза, излиза, регистрира се, не се регистрира, възмути се Станишев
Обновена: 27 сеп 2013 10:25 | 27 сеп 2013 10:25, Камелия Цветанова
156
Борисов се държи като обидено дете, а депутатите му – като катун
Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: архив, БТА

Отказът на депутатите от ГЕРБ да се регистрират, заради което се провали заседанието на парламента, даде поредното основание на лидера на БСП Сергей Станишев да ги разкритикува.
 
„Това говори за безсилието на ГЕРБ. Заради интересите на един човек – лидера на парламентарната група, който се държи като обидено дете от детска градина и превръща цялата парламентарна група в един катун, който броди из парламента, влиза, излиза, регистрира се, не се регистрира. Това има само една цел да се консолидира контролът на Бойко Борисов и Цветан Цветанов над парламентарната група  и да се запази статуквото в държавата”, коментира соцлидерът.
 
Според него „тези циркове, които се разиграват” пречат на много сериозни и дълбоки промени в Закона за обществените поръчки. 

Още по темата
По думите му сега обществените поръчки са изцяло контролирани от тесен кръг на ГЕРБ, а промените, които са приети от правителството и предстои да се дебатират и в парламента, създават конкурентоспособност и помагат на малките и средните фирми да участват в тях.
 
Освен това предстои Народното събрание  да обсъжда данъчното законодателство, в което са залегнали много важни неща, свързани с икономиката и живота на хората, добави Станишев.

За пример той посочи поемането от държавата на акциза на горивата на земеделските  производители, практика, която съществуваше по времето на тройната коалиция, но правителството на ГЕРБ я отмени.
 
„Ясно е политическо безсилие на ГЕРБ като опозиция и вчера направих едно предположение, което се оказа факт – те внесоха искане за освобождаването на Михаил Миков, но и това отказаха да дебатират и нямат достатъчно аргументи, защото това е подкрепа за работата на председателя, но въпреки всичките им циркове, убеден съм, че следващата седмица парламентът ще заработи нормално, а ГЕРБ ще трябва да направят своя извод за поведението си”, обобщи Сергей Станишев.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
1
 
! Отговори
??????? преди 10 години
Сергей Станишев върви по пътя на баща си! Организира с руска помощ кървав преврат, свали правителството и завзе властта! ИМА ЛИ БЪЛГАРСКИ РОДОЛЮБЕЦ И ПАТРИОТ, КОЙТО ВЯРВА НА ЕДИН РУСКИ ВЪЗПИТАНИК, ПОЛУБЪЛГАРИН ПОЛУРУСНАК, С РУСКО ИМЕ, РУСКО ОБРАЗОВАНИЕ И МАНТАЛИТЕТ, СИГУРНО И С РУСКИ ПАСПОРТ, КОЙТО ВЕЧНО Е БИЛ КУКЛА НА КОНЦИ, ДЪРПАНИ ОТ МОСКВА! ИМА ЛИ ОЩЕ БЪЛГАРИ КОИТО ВЯРВАТ, ЧЕ СЛЕД КАТО МОСКВА СЕ ДОКОПА ЧРЕЗ ПРЕВРАТА НА СТАНИШЕВ ОТНОВО ДО ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ, ТЕ ЩЕ Я ОТСТЪПЯТ ПО МИРЕН ПЪТ ????
130
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е за съжаление имаме за първи път в новата история толкова незрял и по детски държащ се политик. На 5 годишен е манталитета на боко - дребни сръдни , мрънкане и злоба.Но злобата и нарцисизма му са наистина огромни и опасни при подходящи условия до създаване на нарцистичното личностно разстройство (Аз платих,Аз направих ...)
129
2
 
2
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Станишев е *** катун, а Борисов-циркаджия!
128
3
 
6
 
! Отговори
Калина преди 10 години
Що за заглавие е това? Защо направо не се прекръстите на БСП.бг
127
1
 
8
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
Червеният пор е прав, че Буда се държи като пуберче, но това не го прави по-малък червен ***, крадец и предател. Пръждосвай се навеки кагебейска украинска ***!
126
3
 
2
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
Клоун Боко се явитези дни във Парламента.С мутренски замах от разв цирк обърна го в момента!Весели ни от сърце-смееме се но обачес тарикатски номерамамата ни ще разплаче!
125
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До sir GAY,AKO IMASH MALKO SRAM SHTE SE NAVRESH V MISHA DUPKA. KAKVO SE ZANIMAVASH S BORISOV, NALI SI IZBRAN zakonno.
124
3
 
8
 
! Отговори
ВОТ преди 10 години
ДАМАТА ОБИЖДА СВОЯ ЕЛЕКТОРАТ ВСИЧКИ *** ГЛАСУВАТ ЗА КУМУБАБАЯГИТЕ СРЕЩУ СКРОМНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ
123
5
 
12
 
! Отговори
Тоягов преди 10 години
"Маминото детенце" по Любен Каравелов.Сергейчо е олицитворение на Каравеловия герой.Защо ли не е служил в армията питам аз?По наше време в армията не вземаха инвалиди,саботяни,***.Дори връзкарите от свисше БКП служеха,макар и на тихи службици като кориери,библиотекари или в някоя почивна станция на военните.Сергейчо кажи си...
122
6
 
1
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Така ще обърнем ситуацията в наша полза: вместо ние да искаме оставка, правителството ще трябва да се оправдава, че не е подавало оставка. За разлика от други подобни акции (например прословутото предаване на Ку-ку за АЕЦ Козлодуй), няма да ползваме официална медия, а Фейсбук, т.е. социална мрежа/ лично пространство, което съответно не попада под медийното законодателство. Също така с този статус не призоваваме към насилие или омраза. Нито пък пускаме фалшив сигнал за тревога. Както каза един мой приятел, Оставка на правителството това не е тревога.
121
5
 
2
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Защото езикът не само отразява реалността, но и я създава. Ако правителството непрекъснато тиражира лъжи в опит да ги превърне в истина (по Гьобелс), ние можем да хвърляме техните камъни по техните глави. Въпросът е: ще успеем ли накараме медиите да глътнат стръвта? Можем ли да създадем фалшива медийна новина, която поне са няколко часа да се превърне в реалност? Ясно ми е, че подобна акция едва ли може да промени радикално ситуацията, но поне ще бъде още един неприятен трън за властта, като най-малкото ще побърка от работа ПР-ите на Орешарски.
120
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С няколко приятели от протестите организираме една акция днес и ще се радвам, ако можеш да се включиш. Идеята е да съберем 200-300 души (хора с широка мрежа от ФБ приятели), които едновременно да напишат ФБ статуси, че правителството на Пламен Орешарски е подало оставка. Примерно: "Пламен Орешарски току-що подаде оставка" или "Чух, че Орешарски е подал оставка" или "Правителството падна!" Хубаво е текстовете да са различни, за да не се разбере лесно, че това е предварително подготвено събитие. Идеята е да създадем чрез масирана ФБ кампания гореща новина и да направим това, което властта отка
119
12
 
11
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Истината другарю Станишев е,че Борисов показа на вас и българските граждани колко "струвате без АТАКА и ,че сте зависими от най малката партия в парламента но със златния пръст и благоволение на Сидеров.Не се прави на толкова значим,защото и ти си никой управляван от Доган-ДПС и АТАКА. И не наричай депутатите от ГЕРБ катун,защото *** са електората на БСП иАТАКА!
118
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
серГЕЙ - долен и гнусен тип...Съветско тъпо дрънкало с обратна резбица!
117
7
 
12
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Тоя е по нагъл от бившите номенклатури на БКП.Предстоели важни данъчни законодателни промени в интерес на хората... А бе "негодяй" къде бяхте до сега,че не помислихте за икономиката на България и за хората, а сега леете крокодилски сълзи?Мога да ви повярвам,ако върнете ЗАМЕНКИТЕ на апетитните имоти и ощетихте държавата с 2 000 000 000 лева.Всичко друго е "кьорфишек"и литературни,маниполативни комунистически прийоми.Време е да изметем всички некадърни партийни мафиотски структури от БГ.
116
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ОбяснявамА защо Станишев се страхува от нови избори, лъжейки хората че не е времето сега. Страх го е, че загубили и сега, ще види председателското място на европарламента през крив макарон.
115
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев върви по пътя на баща си относно превратите. Организира кървав преврат за да свали правителството на Герб и да завземе властта в името на чужди интереси, манипулирайки хората, че е в интерес на България.
114
12
 
14
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Най-големият враг на ГЕРБ е самият ГЕРБ - дълбокомислено заключи някога пожарникаря. Т.е....Най-големият враг на Бойко е самият Бойко!!!
113
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дайте да помогнем да се прибере в родината си на съветския комсомолец и пратеник от КБГ- серГЕЙ с прозвище МОСКОВЧАНИНА....Стига е беснял по българска територия...ВРЕМЕ Е....
112
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само най- долните *** могат да подкрепят ДС- мафията , Доган и фирмите му , моника и гейчето, бисеровци и цоневци, слигата на Черепа - орешарскии, герговци и златевци, *** и ДС-мутрите , червените олигарси и слугите им!!!ТЕ управляват сега !! Руските агенти и атакаджийчетата на сидеровчето !!!ВЕЧЕ свиха ЕДИН МИЛИАРД - само за 100 дни !!