Депутатът Йоана Кирова напуска парламента по лични причини

Не смята, че друг от парламентарната група на ГЕРБ ще я последва
Обновена: 3 окт 2013 09:40 | 29 сеп 2013 15:02, Елка Василева
41
Депутатът Йоана Кирова напуска парламента по лични причини
Снимка: архив, Булфото

Причините, поради които напускам като народен представител, са изцяло лични. Това каза пред БНР депутатът от ГЕРБ Йоана Кирова, която обяви решението си да напусне НС.

Тя заяви, че остава член на ГЕРБ и не вижда настроения в парламентарната група на ГЕРБ други да я последват, отказвайки се от депутатското място.

„От известно време обмислям това свое решение. Фактът, че по никакъв начин не одобрявам това правителство, а и начинът, по който функционира парламентът според мен също е абсурден, просто облекчиха решението. Не само станалото в последните дни“, обясни Кирова.

Тя заяви, че по принцип е убедена, „че това правителство е пагубно за страната. Само по себе си то е съставено от изключващи се компоненти. Националисти са обединени с етническа партия. Това е абсурд. По същия начин и националисти, обединени със социалисти. Интересно ми е кое е нещото което ги свързва, освен омразата. Замислете се, че омразата не трябва да е водещо“, смята Кирова.

Относно поведението на ГЕРБ в зала Кирова коментира: „Просто в един момент ситуацията става абсурд и ние ставаме и излизаме. Има моменти, в които граничеше с абсолютна подигравка към нас. Някои са по-импулсивни и когато нещата станат непоносими, те примерно станат. Когато ти също усещаш, че нещата излизат извън контрол, просто ставаме и го правим. Наистина имаше  моменти, в които държанието от страна на управляващите партии в момента граничеше с абсурдно и обидно. Те просто забравяха къде са и каква институция представляваме всички ние“.

Кирова беше категорична, че не е използвала политическото си влияние, за да разбере повече за отвличането на Киро Киров, който е неин свекър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
povecheto ot vas tr.da se raztreliat no vs s vremetoto si....
32
2
 
2
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Браво на Кирова!Тази жена е по-достолепна от Буда ,Цвъко и Главчев взети заедно.Гербери нещастни , покайте се ***.Покайте се и се върнете по дупките , откъдето изпълзяхте като *** преди 4години!
31
0
 
0
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Тулски ако не беше неграмотен щеше да знаеш, че това е съкращение. Организация на бившите членове на SS. Искаш ли да ти го напиша а немски? ***.
30
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук се е разбеснял един зле хоноруван представител на нискочелата червена ***.Човечецът сам си пише на себе си и плюе по ГЕРБ, та пръски хвърчат.Добре, че наминах и аз случайно, да не е самотен, сиротинката.Шушумиго, гласове ли чуваш? ;)Щото аз сега си тръгвам от тоя сайт, събуди се - самичък си тук.
29
4
 
3
 
! Отговори
Кифла преди 10 години
Тази може само да се бори за приза "Най-*** депутатка".
28
4
 
0
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Истината е една във новата история на България единствения политик е Цар Борис III. Народа ми са русофили, генералите са ми германофили, политиците ми са англофили. Само аз си останах българофил.
27
2
 
0
 
! Отговори
тя преди 10 години
Тая па от де се пръкна?
26
5
 
6
 
! Отговори
АМИ ДА преди 10 години
ТАЯ НАЙ-СЕТНЕ РАЗБРА,ЧЕ ПАРИЧКИТЕ ОТ ОТКУПА ЗА СВЕКЪРА Й ОТИДОХА ПРИ МУТРЕНСКАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ, ЧИЕТО ДЕЛО/НА БУДА-БОЙКО БОРИСОВ И КОМПАНИЯ/ Е ОТВЛИЧАНЕТО НА КИРО КИРОВ. НАЙ-СЕТНЕ ПРОУМЯХА ИСТИНАТА.
25
4
 
15
 
! Отговори
глас народен преди 10 години
Баси наглите герберасти !!!За какви абсурди говори тази, след като цялата им партия е един абсурден фарс?! Лапаницата сврши и сега е тегаво, а? Така ще е вече за вас - да видите колко е зле народа и колко ви 'обича'. Била напускала парламента... Не ми пука! Всички гербераси да вземе със нея и да не се връщат повече никога !!!
24
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Превод: Не сме на власт, правителството няма да падне скоро, парите свършиха, не мога повече да си покривам разходите, не виждам перспектива- напускам.
23
2
 
14
 
! Отговори
даааа преди 10 години
добре ще е да я последват и други, които все пак имат чувство за мярка и достойнство. С тарикатлък не върви. Чух вожда им какви ги ръсеше при Кеворкян и се пъчеше на петел на бунище. България едва ли не започва и ще свърши свършва с него. Пуяк.
22
2
 
15
 
! Отговори
бай Петко преди 10 години
Важното е някой да повлече крак ...все още някой ще каже ...аз да не съм по-долу от тази....яаааа!
21
0
 
9
 
! Отговори
maora преди 10 години
95% ot mladite zavurshvashti obrazovanie imat namerenie da napusnat stranata!!!
20
9
 
29
 
! Отговори
kor преди 10 години
Тази ли метреса с купено депутатско място говори за абсурдност в политиката?! Внасят от герб вот на недоверие и вместо да го защитят в парламента, да изкарат кирливите ризи на Станишев, те какво...не влизат в парламента... Абсурд?Да! И още по-големият абсурд са именно такива като нея - депутати, които НИТО ЕДИН ПЪТ не са взели думата, мъртви души, гласуващи и ходещи в парламента по команда на шефа им.
19
4
 
27
 
! Отговори
сд преди 10 години
ш стаа жрица на любофта:)
18
2
 
13
 
! Отговори
Бай мангал преди 10 години
Ко Не
17
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ma koiq tochno e taq ne moa se seta, an komynista kradec de go otvlekoha snahaaa, dreeme mi I za tip kradlivi lainaaaaaaa
16
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Lajkinq !!!
15
2
 
24
 
! Отговори
ta0mi преди 10 години
Хората не могат да живеят без пари,като не ходят на работа,няма кой да им плаща,нищо,че бизнесменът Киров й е свекър.
14
13
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Млада моме, не се чуди кой с кого е, а защо с вас никой не иска коалиция? Ще ти отговоря - защото всички са отвратени от вашата партия.