Борисов предрече липса на кворум при гласуването на вота

"Те купиха всички медии и докладваха профила ми, че пуска лъжи"
30 сеп 2013 20:45,
140
Борисов предрече липса на кворум при гласуването на вота
Бойко Борисов. Снимка: ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прогнозира, че ще се повтори сценария от миналата седмица с липсата на кворум при гласуването на вот на недоверие срещу правителството на Пламен Орешарски за провал в инвестиционната политика. По този начин гласуването няма да се състои.

„Вотът на недоверие е проблем на Орешарски и тройната коалиция в лицето на БСП, ДПС и „Атака”. Щом нямат кворум, това означава, че парламентарната криза е огромна и трябва да се отива на избори” каза пред журналисти в Пловдив Бойко Борисов.
Той коментира и думите на парламентарния шеф Михаил Миков, че партията не може да внесе втори вот на недоверие по същата тема.

„Питам защо нямаше 3 дни заседания на парламента и как е минал неговия шмекерски вот за дебатите, големият губещ са БСП”, подчерта бившият премиер.

Той изтъкна, че партията му е увеличила резултатите си във всички райони на частичните местни избори в неделя. Срещу неговите кандидати били издигани хора или на БСП, или на ДПС, твърди Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изрази и възмущение, че профилът му в социалната мрежа Facebook е хакнат. „Те купиха всички медии и докладваха профила ми, че пуска лъжи”, възмути се експремиерът.

В Пловдив Борисов заедно с Цветан Цветанов връчиха членски карти на новопостъпили членове в ГЕРБ. „До момента в партията са постъпили 4000 нови членове, а 500 са я напуснали”, пресметна бившият вътрешен министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
0
 
! Отговори
popa преди 10 години
za6to ste tolkova tapi i nagli vie koito pi6ete tezi gluposti za BOIKO toi e 4oveka koito napravi nai mnogo za Balgaria i varvete po dqvolite.
98
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
И този четири години е стоял начело на България за да стигне до ВЕЛИКАТА мисъл , че вотът, няма да успее,а той естествено , че ще успее, за да чуеме върхът на откритието и мисълта му , че Атака , подкрепя БСП и ДПС.Посредствен и жалък българин , ОТ който и след стотици години , ще се СРАМУВАМЕ......
97
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма как да бъде! Управлението, с всякакви методи, е запазена марка на комунистите! По-долу пишещите са много доволни от тях! Моля, споделете, какво получихте и какво постигнахте, че да се постараем и ние, заблудените, които не вярваме на комунистите, да променим мнението си, за да станем по-добре!
96
2
 
7
 
! Отговори
демократ преди 10 години
Да искаш вот на недоверие и да не искаш да влезеш в залата е все едно да блъснеш баба си по стъпалата и да я питаш защо тича! Герб е фашизоидно - комунистическо сдружение и ако трябва да избирам от тях и БСП, предпочитам последните да управляват.
95
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изключително интелигентен умен и образован Пък и хубав Сигнализирахте за неуместен коментар
94
1
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
А стига вече,всяка глупост която изрече , да я публикуватеМалко ли ни бяха четирите години????
93
4
 
12
 
! Отговори
igrigr72 преди 10 години
Държавата след Борисов е като къща след тинейджърски купон - пълна разруха, но си личи, че някой яко се е забавлявал на чужд гръб!!Боко внесе селяндурщината и в Парламентът, превръщайки го в квартална кръчма за собственото си политическо опианение!
92
4
 
10
 
! Отговори
igrigr72 преди 10 години
В цялата българска история не е имало и дано никога повече да няма толкова тъпо, арогантно, нагло и продажно посмешище като Борисов. Този, заедно с цялата му шайка дебели, мазни и прости маймуни, включително и президентът му, трябва да бъдат изритани, посипани с хлор и погребани на дълбоко
91
3
 
10
 
! Отговори
igrigr72 преди 10 години
БОКО И ПЛЕВНЬО СА ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ СЛЕД ТЯХНОТО ИЗХВЪРЛЯНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА!!! ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ ИЗГОНЕТЕ БОКО И ПЛЕВНЬО ОТ ПАРТИИ И ИНСТИТУЦИИ!!!
90
3
 
8
 
! Отговори
igrigr72 преди 10 години
Лощото на демокрацията е, че при нея подобни наглеци лъжци и престъпници като този от снимката, могат да се кандидатират за депутати, министри та дори и президент, а още по-лошото е, че винаги има достатъчно наивници, които да гласуват за тях
89
3
 
7
 
! Отговори
igrigr72 преди 10 години
Нарцистичната Мутра ББ стига да не е на власт е много забавен. Приятно е да го гледам как се гърчи, лъже, демагогства, приказва пълни простотии, надува се и лицемерничи! Много забавен клоун е, защото за него това е единственият му природен талант
88
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
. Това магаре не разбра ли ,че не може да стане кон. Мутрочовека по пет пъти на ден си сменяше мнението за даден въпрос и действие и да твърди,че е имал план и програма е подигравка с околните. Единствената му програма бяха далаверите с бирите ,Ваньо Танов ,разни прокурори и прочее мутренска ***
87
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трътльото и Селския са едно и също лице, което което пише , за да получи подаянията на Кутев. Същото лице мисли с *** си.
86
4
 
5
 
! Отговори
реалист преди 10 години
Тоя още не е разбрал, че не е на власт. Беше слаб управник, а още по слаб е в опозиция. Горко ни, ако с такива некадърници се опитваме да свалим от власт БСП, ДПС и ония с кръстените тела и *** души.
85
6
 
11
 
! Отговори
seira преди 10 години
"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ, НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ НЯМА ДА БЪДЕШ?!НАРОДЪТ НЕ ТЕ ИСКА!!!
84
6
 
10
 
! Отговори
igrigr72 преди 10 години
Важното е да се разобличи и разкрие на обществото престъпното криминално поведение на шайката ГЕРБ и техния малумен водач с псевдоним Буда. В същата степен е важно да се разобличи провокативното поведение на г-н Плевнелиев. Тези двамата нямат представа какво означава правова държава и почти всяка дума им е грешка. С поведението си те разделиха народа, изкопаха дълбока пропаст, не разбират свойството и последиците на това което вършат. В същото време икономиката, финансовата система на страната е под удар и всеки миг е важен. Това правителство е поело огромен риск и трябва да успее въпреки дест
83
4
 
9
 
! Отговори
igrigr72 преди 10 години
Бойко разбери не те искаме. Отдай се на заслужена почивка. Наистина има добри неща които си направил. Оттегли се и ние ще забравим лошите. Стига си ни давал акъл.
82
4
 
7
 
! Отговори
igrigr72 преди 10 години
Бойко пикае у лопуша и мисли че у Брюксел за него бят барабани.Гротескно е когато *** се мислят за "барабанчици на епохата
81
4
 
9
 
! Отговори
igrigr72 преди 10 години
Бойче не се опитвай да умуваш и да шикалкавиш. Първото е доказано, че не ти се отдава, а на второто му мина времето-търпяхме го цели 4г.
80
4
 
7
 
! Отговори
igrigr72 преди 10 години
T ози човек да си седне на дупето и да работи. С полиция ли да го вкарат в залата ?А като не иска да връща заплатите,които получава от нашите данъци и да остави другите да работят за държавата. Затънали сме до гуша, от от всякакви проблеми той се пъчи като петел на бунище. И до сега е имало опозиция, пък са си вършели работата като депутати