Миков към ГЕРБ: Регистрирайте се и не ръмжете!

Пак драма в парламента заради регистрацията на депутатите
Обновена: 11 окт 2013 09:47 | 11 окт 2013 09:30,
41
Миков към ГЕРБ: Регистрирайте се и не ръмжете!
Снимка: архив, Impact Press Group

С пореден скандал започна днешното заседание на парламента. Причината отново беше доста обикновена – регистрацията в началото на пленарното заседание.

155 депутати се регистрираха в пленарната зала. Това накара опозицията от ГЕРБ да се възмути, че председателят на парламента Михаил Миков прекратява твърде рано процедурата.

Регистрирайте се и не ръмжете, заяви Миков по повод броженията вдясно. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов излезе веднага, за да защити народните си представители и да се заяде с Миков: "На 17-ата секунда прекратихте гласуването. Иначе по две минути чакате за регистрация. Спрете да се излагате", настоя Бойко Борисов.

Давайте да бързаме, докато г-н Борисов е тук, настоя Антон Кутев.

Лидерът на ГЕРБ веднага побърза да отговори в типичния си стил, заяждайки се с председателя на БСП Сергей Станишев.

Доколкото виждам, лидерът на БСП отново не е тук, пак закъснява, не е в залата, отговори веднага Бойко Борисов. 87 пъти в мандата на ГЕРБ Сергей Станишев не е бил на работа, което прави близо 2 години неидване на работа, изчисли лидерът на ГЕРБ.

Той направи и поредното изявление колко пъти е побеждавал левицата на избори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
2
 
! Отговори
Мунка преди 10 години
Герберите са си *** събрани от цялата страна и селяни, подкрепят ги и доста бели българки ,но със същите кухи гени, тоест бог така е решил да се родят ,за да се смиряват и да израстват душевно, пък те чак в парламента се намърдали.
33
1
 
2
 
! Отговори
Aнонимен преди 10 години
Някой да брои по колко пъти на ден ББ споменава Станишев?
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Gerberasti,boliat li dupetata?
31
6
 
6
 
! Отговори
СИДЕРОВ преди 10 години
Аз не се регистрирах на време ,защото сутринта бях на турска баня .Телякът беше направо превъзходен .После пихме шербет с рахат лукум при МЕСТАН ЕФЕНДИ .
30
3
 
6
 
! Отговори
БОЛЕН ЛИДЕРОВ преди 10 години
ИЗВИНИ СЕ ,БЕ ...
29
4
 
7
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Може би другаря Миков търси подкрепа,а тя му необходима във вечерните часове на денонощието в края на тежкия изморителен ден и то поне от двама души.
28
13
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
ТОЗИ ГОСПОДИН БОРИСОВ КАКВО ТЪРСИ В ПАРЛАМЕНТА ЗА ДА ТЪРСИ СМЕТКА НА СТАНИШЕВ ЛИ?ПО-ДОБРЕ ТОЗИ БОРИСОВ ДА СИ ХОДИ,НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА В НАРОДНОТО СЪБЛРАНИЕ ОТ НЕГО.
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какво трябва още да се случи та да си отидат всички депутати .Търпелив български народ.
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** *** ,това са хора без чест и достойнство.
25
1
 
13
 
! Отговори
съдник преди 10 години
Основният проблем на българското общество явно е разбирането на група хора, че законът, моралът и логиката са неотносими към тях. Например: Когато аз шофирам с превишена скорост е своеобразен героизъм, но когато друг шофира това е укоримо! Когато аз подслушвам е в реда на нещата, но ако друг подслушва мене е престъпление! Ако аз получавам добър доход, то това е заслужено, но ако друг го получава тогава той е незаслужен, защото който и да е друг е необразован, мързелив, корумпиран ... Е докато ..
24
1
 
14
 
! Отговори
съдник преди 10 години
И последно, ако не се регистрираш в едно пленарно заседание и твърдиш, че не присъстваш на него, то няма как да си се изказал в хода на същото заседание нали така?! Тука пък не става пряко въпрос за закон и морал, а най - вече за логика, без която няма как да разбираме обективната действителност.
23
12
 
12
 
! Отговори
N BB V GZ преди 10 години
Tupa tikva Boiko koq maika te rodi tolkoz prost be....
22
6
 
11
 
! Отговори
съдник преди 10 години
А малко и за морала. Не може ти самият самоволно да не присъстваш на заседания на народното събрание (визирам Борисов) или да поощряваш, призоваваш свои колеги от собствената си парламентарна група да не присъстват системно и продължително на заседания, а в същото време да кориш народни представители от други парламентарни групи, че закъсняли и/или отсъствали от заседание. Не може да отидеш, да се регистрираш за едно заседание и 5 минути след това да го напуснеш и да твърдиш, че присъстваш.
21
0
 
11
 
! Отговори
съдник преди 10 години
Не може да използваш режима на следствената тайна, за да прикриеш обстоятелства и/или престъпление, нито можеш да използваш механизма на защита на класифицирана информация с такава цел. Въобще не може закона да бъде използван с противозаконна цел!
20
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Наздраве, Микуфф !
19
1
 
6
 
! Отговори
съдник преди 10 години
Дайте да се разберем за едно: каквото и да пише в един закон, подзаконов акт, във вътрешни правила на Народното събрание, парламентарни комисии и всякакви други процедури, то те не могат да бъдат използвани за укриване на обективната истина и/или установяване на несъществуващи обстоятелства. Т.е. не може да присъстваш на парламентарно заседание и да използваш процедурата с цел да докажеш, че не присъстваш на същото заседание. И тефтерчето на Златанов - не може да използваш следствена тайна, за
18
10
 
16
 
! Отговори
fermer преди 10 години
*** си е ***, особено край Банкя! Станишев е в Брюксел, затова или лекувайте ***, или го застреляйте, за да не се мъчи! П.С. може и в Сърбия да го водите
17
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРЪДЛЬО
16
2
 
7
 
! Отговори
До 9 преди 10 години
Ами те дупетатите толкова бачкат, по 40 дни в годината, другото са почивки, екскурзии и т.н., за това и 87 дни са 2години неходене на работа!
15
14
 
27
 
! Отговори
МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ преди 10 години
ГРОБАРИТЕ НЕ РЪМЖАТ, ТЕ МУЧАТ И БЛЕЯТ