Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!

Борисов: Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите
Обновена: 20 окт 2013 18:30 | 20 окт 2013 17:58,
473
Не мога да се радвам, че ще дойдем на срината държава!
Снимка: БТА

„Ние сме единствената партия, която е независима и никой не може да ни обвини в обвързаност. Затова държахме ДПС вън от властта. Не мога да се радвам, че ще се срине държавата и ние ще дойдем на срината държава. Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите и да връщаме заемите, които взимат в момента”. Това заяви лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов пред членове и симпатизанти на партията в читалище „Добри Войников” в Шумен.

Ако ГЕРБ дойде на власт, Томислав Дончев знае как за два дни да договори европейските средства, отсече Борисов.

Това управление е като метастази при рака. Ако го премахнеш навреме, ще се излекуваш”, допълни той, цитиран от "Фокус".

По думите му по времето на ГЕРБ са строени магистрали на цена 3-4 млн. на км, а в момента се строят на 16 млн. на км и то от бюджетни средства. „От 1 януари 2014 година мандалото хлопва и ще загубим еврофинансирането за автомагистрала „Хемус”. Каквото е договорено до 1 януари, това е. След това дори и Барозу да стане премиер, няма да може да го предоговори. Затова тези месеци сега са фатални”, заяви Борисов.

Според него планът „Орешарски” означава да вземеш заем и да го раздадеш. „Както са тръгнали, ще взимат нов заем до края на година. Ако изтеглят още един заем, ще сринат валутния борд. Може и такъв да им е планът, както направиха по време на Виденов”, коментира Борисов.

"В ГЕРБ политическата отговорност я нося аз. Кой обаче носи отговорност от управляващите", запита лидерът на ГЕРБ.

„Орешарски очевидно не е. Станишев не помни три дни какво е казал и се отмята от думите си. Местан или Доган също не носят отговорност, нито пък Сидеров, че ги държи на власт”, отбеляза бившият премиер.

„Най-голямата гордост на Сидеров е, че свали ГЕРБ, а най-голямото му падение е, че държи ДПС на власт”, коментира още лидерът на ГЕРБ.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още по темата: ШуменБойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боже мой, защо няма Бърза психиатрична помощ ?!?
268
7
 
26
 
! Отговори
ebb преди 10 години
***???? аха никой те иска>>>> хахаха
267
33
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ало, БКПто! Прекалихте с платените коментари! Вижте само на какво заприлича форума! Колкото и да бълвате тука, това ще стане: ГЕБР на власт с над 50% места в парламента! А вашите руски марионетки повече няма да помиришат власт.
266
10
 
28
 
! Отговори
Дане преди 10 години
Къде ще идваш, *** нещастен- НИКОЙ ТЕ ИСКА!
265
9
 
31
 
! Отговори
Таня преди 10 години
Този съвсем е изперкал, наистина трябва да се освидетелства при психиатър. И в гръцката митология няма такъв нарцисизъм.... А колкото до стягане на коланите, той има много да стяга, не знам дали в опосканата от неговото управление България има колани за неговото огромно туловище! А на обикновените българи вече не им останаха дупки на коланите. Нека намери нов Дянков, но тогава вече наистина ще реве, че пак ще го убиват. Мръсни мутри и оядени прасета, аман от вас. Съсипахте хувавата ни Родина..
264
9
 
41
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
" Нов Дянков няма да мога да намеря, за да стяга коланите и да връщаме заемите ."Бойко-***, ако дойдеш на власт отново с фалшифициране на бюлетините, този път няма да ти се размине и народа ще влезе в парламента и ще те линчува .Мръсен капиталист, *** на американците .Мисли за Българския народ, не за банките на американците и на братята ти мафиоти .Европейците ти викат, че българина е беден, а ти им казваш, че ни трябват магистрали и повече данъци .СЕЛСКИ *** .
263
10
 
43
 
! Отговори
77 преди 10 години
Най-хубавото което се случи последните години е че ГЕРБ не взе властта и това ще бъде за винаги
262
11
 
42
 
! Отговори
До Бойко преди 10 години
Никога няма да дойдеш на власт!!!!!!!!!!!!!!! Запомни го, никога!!!!!!!!!!!!!!Унищожител на България!!!!!!!!!!
261
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TAZI NAGLA MUTRA DETO UNISHTOJI DARJAVATA SAVSEM E -POLUDQLA.UJAS.
260
12
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАКВО САМОЧУВСТВИЕ!!!!!! А ДАЛИ ТЕ ИСКАТ ХОРАТА?
259
9
 
37
 
! Отговори
компир преди 10 години
Тикво проста откъде си убеден, че точно ти ще се върнеш във властта.....*** келавия нарцис, докато упрявляваше и закриваше болници не спря да се перчи, сега пак се репчи, гледай по-добре Йоца някъде да не те издебне
258
15
 
35
 
! Отговори
АТАКА преди 10 години
Вечна слава на Волен Сидеров-освободителят на България от герберастко робство !!!
257
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Джонити още ли не си разбрал че националния фронт за спасение на бойко е негова партия бе Жони! значи пак ще гласувах за тиквата, ама кога ще ви уврат тиквите не знам... пази боже от такива !
256
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ДжониЕвала бе Жони, направи ли си допинг-тест? НФСБ1 бегай бе *** !!!
255
12
 
31
 
! Отговори
цоко преди 10 години
Държахме ДПС вън от властта каза Боку тиквоку!!! Кой ходи при Ердоган редовно на партийни конгреси срещи и тем подобни, кой ходи при Доган да му подарява кученца и да казва, че е най-големия политик на прехода.Той лобира, за да го направят генерал, а не бил с ДПС долен лъжец! Защо гласувахте против затварянето на границата ни, защо гласувахте против премахването на турско арабските топоними, защо гласувахте че у нас е имало етническо прочистване през 89 долни еврейско американски турски ***!
254
11
 
33
 
! Отговори
Будалист преди 10 години
Хайде РазБойко заминавай и ти при Дянков да си стягате коланите в някоя друга държава и не се връщай никога.Видяхте ме те за 4 години колко струваш.Бедните станаха по- бедни а богатите по-богати.И като замразихте пенсиите и заплатите, във властта защо си раздадохте огромни бонуси ?
253
15
 
6
 
! Отговори
Джони преди 10 години
Бока има ли избори гласувам за НФСБ ! Гласуването за вас е = да гласувам за БСП . Няма да гласувам за такива дето седят в парламента за да крадат
252
7
 
6
 
! Отговори
Georgi преди 10 години
До @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@Az tova go pisha tuka ot 4 godini i neznam i az zashto si gubq vremeto s hora koito im lipsvat mozuchni kletki... Smqtai che da sampatizirash na toq kaval Borisov trqbva da si 3 puti po tup ot nego.
251
13
 
22
 
! Отговори
Киро Секирата преди 10 години
Бойко , Бойко тебе държава не те интересува , затова виж затвора дали ще е цял !
250
13
 
20
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 10 години
То Бойко отдавна говори врели некипели , интересното е, че има още хора , който им се връзват и възмущават, и пишейки коментарчета мислят, че някой ги чува , и че могат да оправят държавата, а истината е, че на вас драскачите, живота ви е пълна развалина, а вие сте тръгнали държавата да оправяте. Проблема не е в онези 240 души в народното събрание, проблема е във вас и ако искате да оправяте нещо, то първо трябва да започнете от вас самите, вместо да пишете коментари на ляво и на дясно!