Борисов изригна от Facebook: Дела срещу клеветниците!

"Парите от спечелените дела ще даря на нуждаещи се хора"
31 окт 2013 16:28,
154
Борисов изригна от Facebook: Дела срещу клеветниците!
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов написа в страницата си във Facebook, че е взел стегонграмата от днешното заседание на Народното събрание и още утре ще заведе дела срещу клеветниците.

По-рано днес Йордан Цонев от ДПС в пленарната зала се нахвърли срещу отсъстващия Борисов, като обяви, че той е мутра и основател на силовата групировка СИК.

Още по темата

Искрите в пленарната зала избухнаха по време на обсъжданията по създаването на анкетната комисия, която да проучи и установи случаите на партизирано кадруване в държавната администрация по време на управлението на ГЕРБ.

Близо три часа продължиха дебатите по темата, като по време на тях депутатите стигаха до крайни изявления, намесиха в темата семействата си, размахваха папки с назначения, подвикваха от място и избухваха постоянно.

В социалната мрежа Бойко Борисов обяснява, че чрез иззетата стенограма той ще защити името си от нападките.

"Това е единственият начин да се отговори на тези хора и човек да защити името си. Парите от спечелените дела ще даря на нуждаещи се хора", заключава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
1
 
! Отговори
li239 преди 10 години
Borisov znae nai-dobre
131
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най добре ще е Мутрата Борисов да си затвори тъпата уста,ако ли не да го приберат на топло и от там да ръси простотиите си.
130
7
 
9
 
! Отговори
Футуролог преди 10 години
Тая банкянска мутра обича да трепе седесари,демек реформатори а няма кураж да се изрепчи дори на един ***!Навремето Богомил Бонев е искал да арестува *** задето ударил шамар на Антоан Николов от СДС!После Боко *** успя със снаряди да утрепе политическия затворник отпреди 10 ноември лежал заедно с Кошлуков-Чакъра!Факт че Бойко Методиев Борисов е лъжеантикомунист и поредния изверг на прехода
129
8
 
9
 
! Отговори
Дядо преди 10 години
ДАВАЙТЕ СПИНОЗНИ , ПЛЮЙТЕ ПО ВСЕКИ КОЙТО Е ПРОТИВ ВАС , ВИЕ СТЕ ВЪРХЪТ НА ПРОСТОТИЯТА И АЛЧНОСТА, ВИЕ ОГРАБИХТЕ И РАЗПРОДАДОХТЕ ТАЯ ДЪРЖАВИЦА, СЕГА ИСКАТЕ ДА ВИ РЪКОПЛЯСКАМЕ.серГЕЙ НЕ Е БЪЛГАРИН, ДА СЕ МАХА ОТ БЪЛГАРИЯ . В ИЗГНАНИЕ.
128
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До FBIBarekov e edna furnadjiska lopata, na nego koi mu dava pari za da stava politik, kaunski glavok tip daun... Sram za Plovdiv, gadniar, podmazvach, manipulator, koga li ste opere peshkira? Zashto li go e strah tolkova mnogo da ne mu vidat smetkata...
127
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 10 години
До чеТи...да не си Ангел Славчев, по прякор ЧЕ?!?И да си, и да не си - смени дилъра! За твое добро е!
126
6
 
1
 
! Отговори
ББ преди 10 години
До ПанчоСедни си - СЛАБ!***!
125
9
 
18
 
! Отговори
Бабата преди 10 години
С теб сме Бойко , осъди ги всичките .Бабата с русата коса, дето носи кроасани на протестиращите студенти .
124
8
 
10
 
! Отговори
hmm преди 10 години
Bulgariq shte se opravi, togava, kogato komunistite izmrat. Na vremeto komunistite sa billi presledvani, kato teroristi. Te sa si takiva.
123
13
 
19
 
! Отговори
че преди 10 години
си мутра мутра си,че си ***-*** си,че си ***-*** си,че си тиква-тиква си,че си шизофреник-шизофреник си,че скапа България-скапа я,не мога да те гледам,не мога да те слушам,мразя те и целия ми род те мрази *** *** пфу ***
122
8
 
10
 
! Отговори
Р.Милушева преди 10 години
До aктивенКато си сигурен в твърдението си че е мутра,напиши си името.Имай малко чест и достойнство,иначе си долнопробен плювач.
121
5
 
15
 
! Отговори
Чаушеско в Румъния преди 10 години
Тази Държава ако наистина беше истинската България , Тодор Живков щеше да бъде в Затвора или застрелян като мръсно куче като Чаушеско в Румъния , България има много да уче от Румъния
120
4
 
2
 
! Отговори
djanka преди 10 години
ai siktir be svolach bezotgovorna jalova
119
17
 
10
 
! Отговори
FBI преди 10 години
Бареков прогнозира и разпадането на ГЕРБ през идните дни, защото Борисов няма да може да обясни за офшорната си компания. Оказа се, че са прикривали данъци и са дублирали тяхна фирма в България, каза той
118
13
 
24
 
! Отговори
Панчо преди 10 години
Как се казва на човек,който за времето 1990-2001г притежава охранителна фирма,събира дължими парични средства,упражнява охранителна дейност,прекалено е близък със представителите на СИК,а за капак взривяват приятелката му вместо него?а. балетистб. хлебарв. мутраг.писателИзвинявам се на всички за тази задачка с повишена трудност!
117
12
 
8
 
! Отговори
1 преди 10 години
Единия нуждаещ се човек е цветелинка ,може и малко повече от спечелените от делата срещу клеветниците,да и дадеш, тя има нужда,смешниккккккккк.
116
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ранобудни петлета честитиха именния ден на екс премиера иму занесоха тикви като подарък. Възгласи Честит имен ден, Тикво залели цялата улица в Банкя, където живее Бойко Борисов тази сутрин към 8 часа. Обикновено на този ден деца обикалят с тикви по къщите, за да събират лакомства и да гонят злите духове, както повелява традицията за Хелоуин.Ще бъде много интересно как БУДА ще се защити в съда по обвинението,че е мутра и един от подземните босовеЦял свят знае,че БОКО е мафиот
115
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гадно племе сме българите.Когато ме следиха за някои справедливи забележки тук към управляващите от ГЕРБ много хора угоднически хвалеха Бойко.Сега се правят на оригинални като пишат за него простотии,с които няма да блеснат дори и в кръчмата в тяхното село.Мекотели,които никога няма да се научат на достойно поведение.Има ли друг народ по света,който така да се отнася към хората ,които народа е избрал да го управляват?
114
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цял свят знае, че Борисов е мутра, и съдиите го знаят. Делото му е "кауза пердута", ще го спечели, ама в другия живот!
113
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
добре де .... какво толкова, объркал се е човека -...не е сик, но каква е разликата М/ у сик виc, И П О Н, Мипон и ***?.,:. дай да се съдим сега! Не е хубаво тва бе го' син Тиква!