Шопов се чувствал омерзен от скандала в Атон

"Теологът се е мотал в структурите на ГЕРБ"
Обновена: 4 ное 2013 10:18 | 4 ное 2013 10:18, Камелия Цветанова
17
Шопов се чувствал омерзен от скандала в Атон
Павел Шопов. Снимка: Булфото, архив

Депутатът от „Атака“ Павел Шопов е категоричен, че по време на скандала с теолога Светлозар Стоянов се е държал достойно и сдържано.

Както Dnes.bg вече писа, на корабчето, с което българската парламентарна делегация е пътувала към Атон, се стигна до размяна на остри реплики между поклонника и народния представител.

Още по темата

Светлозар Стоянов викаше „Оставка“ и засне случката с камерата си, заради което по-късно бил заплашен, че може да бъде даден под съд и да лежи до 5 години в затвор.

„Той направи скандал, ритна депутат, крещя като ненормален, това, което въпросното лице направи на кораба, беше кощунство пред очите на десетки монаси“, разкритикува днес Шопов по бТВ.

„Беше агресивен, каза ми, че очите ми били червени и това значело, че аз съм бил пияница. Това беше опит да бъде предизвикан, отговорих му просто, че това е конюнктивит, всички мои приятели знаят, че взимам чаша алкохол на Нова година и не изпивам цялата чаша. Чувствам се омерзен от цялата случка“, призна националистът.

Шопов заяви, че има информация, че Светлозар Стоянов „се е мотал в структурите на ГЕРБ“ и според него е бил пратен, за да го провокира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОМУНЯГОФАШИЗУИД! Такива, като неговия лидер и всичките им черноризци вън от закона.
13
3
 
3
 
! Отговори
шопов преди 10 години
"Ритна политик", казва, все едно политика не е човек, а някакъв полубог и да го ритнеш е престъпно, камо ли да го "провокираш"! И бесилото ви е малко, щото може пък да има прераждане.
12
3
 
4
 
! Отговори
Лекар преди 10 години
Шопов много блед ми се вижда.Да не е болен от рак и от там да му е озлоблението.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние се чувстваме омерзени, че хора като теб, ГЕРБ, БСП и ДПС сте депутати, ама на. В реалния живот стават такива работи.
10
2
 
10
 
! Отговори
Иванов преди 10 години
Какво правят тези демутати в Атон, на разходка, на кьор софра или просто почивка на държавни разходи от напрегнатото ежедневие в народното събрание? Защо все говорят за морал а самите те са като скотове, оплетени в собствените си игри и машинации за лично облагоделстване пилеейки на поразия държавни пари!
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИМАМ СВЕДЕНИЕ ЧЕ ЛИЦЕНО СЕ Е ПОДВИЗАВАЛ В РЕДИЦИТЕ НА АТАКА И СЛЕД ПРЕДАТЕЛСТВОТО СЕ Е ПОЧУСТВАЛ ДЛЪЖЕН ДА ПОТЪРСИ СМЕТКА ОТ СВОЯ ИЗБРАНИК. И СЪС ПРАВО ДА ПОПИТА ДАЛИ СА ПИЯНИ ДА ПОТКРЕПЯТ БСП ДПС.
8
3
 
7
 
! Отговори
саша преди 10 години
Отрепките и предателите на България имат само едно местоназначение- бесилото.А за русофилските *** на Атака, работещи на издръжка към руското посолство и едновремено с това крадящи от данъците на малкото работещи българи, и това наказание е леко.
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Трябва да се забрани на членове на АТАКА да напускат страната със закон ! Всеки път се прибират усрани до челото !
6
4
 
16
 
! Отговори
Samuilov преди 10 години
Шопов, цялата ви шайка сте за лудницата. Прокуратуратааааааааааааа...................?
5
4
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
АТАКА И МОРАЛ, БОЖЕ ОТ КЪДЕ.ЧУВСТВАЛ СЕ ОМЕРЗЕН, А НИЕ КАК СЕ ЧУВСТВАМЕ ОТ ВАС ГОСПОДА ПРЕДАТЕЛИ ОТ АТАКА.ЩЕ ВИ КАЖА, НЯМА ТАКАВА ДУМА В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК С КОЯТО ДА ВИ ОПИШЕМ, В СЛУЧАЯ *** И *** СА САМО КОМПЛИМЕНТИ ЗА ВАС
4
2
 
15
 
! Отговори
4i4i преди 10 години
Този (Шопов) е трябвало да го изритат от корабчето.. това заслужава.Макар и противник на насилието напоследък си мисля, че без насилие върху тези продажници от политическата 'класа' няма как да има промяна. Крайно време е да се усетят, че не могат да ходят по улиците без охрана и да си направят равносметката
3
12
 
24
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 10 години
само хулиганите от Атака могат да се чувстват омерзени от инциденти, които те самите са причинили. Даже ми е чудно, как не изкараха, че Шопов е защитавал живота си - обикновеното оправдание на Феса и кликата му за всеки скандал с тяхно участие.
2
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И Атон се е почувствал омерзен от присъствието на Шопов
1
11
 
30
 
! Отговори
Iv преди 10 години
Радвам се , че се е почуствал дискомфортно. Той няма право да посещава Атон. Подкрепям българина, който го е притеснил. Не съм член на никоя партия.