Главсекът на МВР на крака при полицаите: Благодаря ви!

Кои са извънредните мерки, попита той журналистите пред НС
Обновена: 13 ное 2013 08:40 | 13 ное 2013 08:36,
129
Главсекът на МВР на крака при полицаите: Благодаря ви!
Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Снимка: архив, Булфото

Кои са извънредните мерки?, попита тази сутрин главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, който се появи пред парламента, за да поздрави колегите си за добре свършената работа във вторник.

Сградата на Народното събрание, пред която през нощта имаше стълкновения, се появиха нови метални заграждения, хванати със скоби.

Още по темата

На въпроси имало ли е полицейско насилие по време на студентския протест , той отвърна.

"Приятен ден ви желая. Отиваме да говорим. Оставете ме, в момента имаме разговор с колегите относно организацията. Когато се извършат съответните проверки, ще се направят съответните изводи. Приятен ден ви желая. Благодаря на колегите за желанието, което проявяват", приключи Лазаров, цитиран от bTV.

От телевизията съобщиха, че когато вчера са го потърсили, за да даде изявление, им било казано, че той е на посещение в Израел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
2
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
Главсекът прилича на бияч. Не знам какви са изискванията за тази длъжност, ама като гледам май не става въпрос за интелект, образование...
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Аман от мутриБРАВО ! ТОЧНО *** !
101
2
 
9
 
! Отговори
Аман от мутри преди 10 години
А дали тоя дето ми прилича на *** е нормален. Мисля, че не е. Поведението му е като на една *** мутра. Съжалявам полицаите, че имат такъв началник символ на безхаберието. За него боят над студентите е добре свършена работа. Нямам думи за такъв ***.
100
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Чисто и просто" този е наблегнал на трупането на мускули.
99
0
 
7
 
! Отговори
да бъде преди 10 години
драги защитници на обществения ред, на окупаторите на държавата ни в момента, драги полицаи - дано на децата и внуците ви се случват всеки ден нещата, които правите днес! Амин!
98
0
 
6
 
! Отговори
tt преди 10 години
Абе ,Лазаров отговори ми веднага на целия български народ къде е Бисероввввввввввв?Инече не си ченге,а миуре.
97
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прочетох няколко коментара по-долу и това, което ми направи впечатление е, че са писани от ***. Да обвиняваш полицията за вчера нищо друго не означава, освен че ти хлопа дъската. Провокаторите, които се представят за протестиращи, ако правеха тези дивотии в друга държава щяха да отнесат голям бой, арест и съд. Тези талибани отдавна втръснаха на всички. Тяхната цел е да върнат Боко тиквата на власт на всяка цена и с всички средства. Може би им харесва управлението на диктатор и ***.
96
15
 
10
 
! Отговори
До 104 преди 10 години
Вчера полицаите не само не пребиха никой, но и не видях нито една извадена палка, въпреки че бяха непрекъснато провокирани. Не мога да разбера как съвестта ви позволява да твърдите такива неща. Чест прави на тези, които са давали заповедите да успеят така добре да контролират полицаите и да изкарат най-доброто поведение от тях. Ако сте гледали как разчистиха Окопирай Уолстрийт съвсем лесно ще видите разликата.
95
1
 
11
 
! Отговори
Кейн преди 10 години
Не се наемам да пиша кой прав ,кой иначе,но прави впечатление,че българските полицаи са дебели,това някаква кадрова стратегия ли е или просто не си спазват собствените нормативи за ОФП
94
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Никой българин няма да забрави,че на 12 и 13-ти ноември 2013-та година униформени полицаи по заповед на министър Йовчев,предсдедателят на НС Михаил Миков и министър председателят Пламен Орешарски пребиха български студенти.Готов съм да се хвана на бас,че затова ще ги осъдят,освен ако не избягат като Бисеров!
93
12
 
24
 
! Отговори
Богомил Трайков преди 10 години
Ти си позор за нацията и трябва да бъдеш съден. Така както твоите подчинени ритаха млали момичета вчера и днес, така цяла България трябва да те рита. Но от това ритане няма да станеш човек. *** си е *** и то по рождение!
92
2
 
21
 
! Отговори
gishena преди 10 години
Не подкрепям исканията на протестиращите , но Йовчев като знае какви и*иоти са в системата на МВР , трябва да дава точни нареждания. Насилие спрямо български граждани е неприемливо
91
1
 
5
 
! Отговори
лили преди 10 години
До zaxysпредубеден си спрямо детето си няма как да знаеш колко добре си го възпитал казваш АБСУРД МОЕТО ДЕТЕ НИКОГА НЕ БИ НАПРАВИЛО ТОВА но ти както и аз сме родители и дори да не ни се вярва децата ни правят за съжаление незнайни за нас неща а ние не искаме да повярваме РАЗБИРА СЕ ТЕ СА НАШИТЕ ДЕЦА
90
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен DO95 *** Я СЕ РАЗКАРАЙ
89
3
 
17
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
До zaxysКато казвам наше не казвам, че е мое, мой са двама студенти на площада които са сэщо възпитани и никога няма да посегнат на чуждото, камо ли на общественното, единия учи в юридическия и съм абсолютно сигурен, че познава конституцията и законодателството и ги спазва сто пъти по-добре от угоените търбуси в униформи дето сляпо изпълняват заповеди и чакат благодарност от мутренския си началник
88
7
 
6
 
! Отговори
? преди 10 години
До sokrat62Значи все пак признавате, че са "десет пияни младежи"?!
87
16
 
12
 
! Отговори
! преди 10 години
И на полицаите не им е лесно. Видяхте ли онази психясала женица, която им крещеше "ще ви изяям"?А протестиращите, щом са се захванали с това, да имат доблестта да понесат поне това, което понасят всички от движениет "Окупирай Уолстрийт". Прочетете и преценете дали действията на нашите полицаи изобщо могат да бъдат сравнени с действията на американските им колеги.
86
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Биещите полицаи да знаят,че всичко се връща,сега бият те,но скоро тях ще ги бият и понеже всичко се връща до девето коляно,ще бият не само тях,но и децата и внуците им.Само страхливците бият,смелите и достойни хора,каквито има сред полицаите,изпълняват дълга си без насилие.
85
5
 
18
 
! Отговори
zaxys преди 10 години
До sokrat623.Имуществото, като кофи за ***, паваж, пейки и облекло на полицаи е наше ние бащите на студентите сме ги купили с труд и данъци които си плащаме за разлика от олиг*френите вътре.Не е е твое ,а на всички в тази държава и полицията е там да го пази.
84
10
 
5
 
! Отговори
zaxys преди 10 години
До лилиИмам дете и за разлика от теб , е възпитан да мисли и знае какво трябва може и не трябва да прави затова, нямам притеснения че дори и да е на протестите ще бъде от тези *** които рушат неща платени с данъците от моя джоб.Но явно възпитание и образование при теб липсват.